Vtipné přeslechy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
17.8.21 21:19

Moje babička zásadně řikala misto rybízu ryvíz :P nebo zvlastne skloňovala jmena: pujdeme s Pepikem Novákovým :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
17.8.21 21:19

@dedrichov Ja miluji takove slovicka, popr nareci. Ale veta jako „pese se nese“ je proste nadherna. Nebo jeste pouzivam zkomoleniny z detstvi jako napr hleba misto chleba, chlad misto hlad, bleble misto blbe a dalsi takove. :mrgreen: Ale pese je proste pese :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
17.8.21 21:21

@FlorenceF Jenkins Jsem si vzpomnela, nam babče v obchode rikaly cerel misto celer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
17.8.21 22:53
@Capricorn61 píše:
@dedrichov Ja miluji takove slovicka, popr nareci. Ale veta jako „pese se nese“ je proste nadherna. Nebo jeste pouzivam zkomoleniny z detstvi jako napr hleba misto chleba, chlad misto hlad, bleble misto blbe a dalsi takove. :mrgreen: Ale pese je proste pese :srdce:

taky furt říkám žlička a verlyba 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
18.8.21 08:44

@kubmaja02 Nebo vyhulovat caj 😆 a to clovek prehodi jen dve pismena a nabere to jiny rozmer 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
18.8.21 09:11

Asi před měsícem jsem byla u Vietnamců, kde je snad všechno včetně potravin. a říkám : prosím vás máte tady strouhátka? Vietnamec chvíli přemýšlel a pak mi donesl pytlík se strouhankou :mrgreen: no pobavil mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
18.8.21 09:16

A ještě Vietnamci. Někteří moc česky prostě neumí :lol: Paní u pokladny se ho ptala jestli má petardy.On na j koukal jak puk, tak mu říká: no petardy, Silvestr…a on : ááá svetr??? Ženská mávla rukou a šla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
18.8.21 10:27

@GabinkaCh Se divim, ze to neznal. :mrgreen: Mozna, ze zna jen orezavatka :mrgreen: Mi se zas stalo, ze Vietnamec, co prodaval predevsim obuv nevedel, co je tkanicka. :lol: Tak jsem si celkem uz zvykla, ze prijdu s mobilem, na kterem mam obrazek toho, co chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
28.8.21 00:15
@kubmaja02 píše:
Máte nějaké vtipné historky s přeslechama? Dneska jsme se dívali na Nikdo není dokonalý a byla tam otázka, kolik je božích přikázání. Tak je chlap začal lovit v paměti a říká: „První…v jednoho boha věřiti budeš…“ A já slyším…jednou v bohaté řiti budeš… Záchvat smíchu byl nekonečnej 🤣 🤣…máte někdo něco podobnýho? Ráda bych se ještě zasmála 🤗 :wink:

Ja asi tak pred deseti lety byla na pouti, a libil se mi tam jedem kolotocar. A on se me zeptal kolik mi je let. Tak sem mu odpovedela, a on na me, ja sem starsi o devet let. A ja na nej o dve vetve? Tak to je dobry. Koukal na me jak na de*ila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.8.21 00:47

No kamarád do nedávna a to mu je 33 říkal kapretina místo kopretina, holce vždycky nosil kapretiny, přišel na to vloni :dance: Já měl jen zákaz hvězdu, ale přišel jsem na to v 7letech :D ale na 2 větve to nemá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
28.8.21 08:00
@chiquinkira píše:
Ja asi tak pred deseti lety byla na pouti, a libil se mi tam jedem kolotocar. A on se me zeptal kolik mi je let. Tak sem mu odpovedela, a on na me, ja sem starsi o devet let. A ja na nej o dve vetve? Tak to je dobry. Koukal na me jak na de*ila :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
28.8.21 08:28

Byli jsme na návštěvě u známé a čekali na tetu, takže ji známá napsala:'' tak přijdi buchtu už mám upocenou"" (upečenou).. Všimli jsme si toho až dorazila SMS zpět, stim že jestli ta zpráva byla pro ni. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.21 14:18
@GabinkaCh píše:
Asi před měsícem jsem byla u Vietnamců, kde je snad všechno včetně potravin. a říkám : prosím vás máte tady strouhátka? Vietnamec chvíli přemýšlel a pak mi donesl pytlík se strouhankou :mrgreen: no pobavil mě

Ty blaho. To bych jako rodila ceska byla v riti. Váhala bych mezi struhadlem a orezavatkem.

• Citovat
  • Upravit
14
28.8.21 15:20

Jeli jsme v kolone, v navigaci byla hlasena bouracka. A manzel rika: “ty policajti byli úplně vzrušený”. To jsem rozuměla, ale ve skutečnosti to bylo tak, že bylo nabourané policejní auto a bylo úplně zrušené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
28.8.21 22:37

Nejedná se o přebrepty nebo něco přeslechy, ale diskuze z minulého týdne ve firmě:
Sedíme 2 fakturantky, skladník vypisoval zákazníkovi doklad o nákupu a předával nám ho větou: Tak která si pána vezmete?
My ani jedna nic, chybělo asi 5 vteřin každé něco dopsat. Načež se ozval zákazník:
„Ale já jsem zadanej“.
Kolegyně byla rychlejší, a já mezitím dotiskla dokument, kterému se říká Návrh. A hned se obracím na skladníka:
Mám Ti dát hned návrh?

Chvíli bylo ticho, ale vzápětí jsme se všichni 4 teda upřímně rozchechtali :mrgreen:

No a jinak s některýma chlapama dvojsmysly jen lítaj, i když to jsou ve skutečnosti naprosto nevinné věty, slova, s někým jiným by to vůbec nedalo tento směr…
Třeba něco ve smyslu: venku je nevlídno, to je na zalehnutí do peřiny,… ty jo, zítra bude středa… no jo, všechno tak letí, nevím, kam dřív skočit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí