Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Moje babička zásadně řikala misto rybízu ryvíz
nebo zvlastne skloňovala jmena: pujdeme s Pepikem Novákovým ![]()
@dedrichov Ja miluji takove slovicka, popr nareci. Ale veta jako „pese se nese“ je proste nadherna. Nebo jeste pouzivam zkomoleniny z detstvi jako napr hleba misto chleba, chlad misto hlad, bleble misto blbe a dalsi takove.
Ale pese je proste pese ![]()
@FlorenceF Jenkins Jsem si vzpomnela, nam babče v obchode rikaly cerel misto celer ![]()
@Capricorn61 píše:
@dedrichov Ja miluji takove slovicka, popr nareci. Ale veta jako „pese se nese“ je proste nadherna. Nebo jeste pouzivam zkomoleniny z detstvi jako napr hleba misto chleba, chlad misto hlad, bleble misto blbe a dalsi takove.Ale pese je proste pese
taky furt říkám žlička a verlyba 😁 😁 😁
@kubmaja02 Nebo vyhulovat caj 😆 a to clovek prehodi jen dve pismena a nabere to jiny rozmer 😆
Asi před měsícem jsem byla u Vietnamců, kde je snad všechno včetně potravin. a říkám : prosím vás máte tady strouhátka? Vietnamec chvíli přemýšlel a pak mi donesl pytlík se strouhankou
no pobavil mě
A ještě Vietnamci. Někteří moc česky prostě neumí
Paní u pokladny se ho ptala jestli má petardy.On na j koukal jak puk, tak mu říká: no petardy, Silvestr…a on : ááá svetr??? Ženská mávla rukou a šla ![]()
@GabinkaCh Se divim, ze to neznal.
Mozna, ze zna jen orezavatka
Mi se zas stalo, ze Vietnamec, co prodaval predevsim obuv nevedel, co je tkanicka.
Tak jsem si celkem uz zvykla, ze prijdu s mobilem, na kterem mam obrazek toho, co chci ![]()
@kubmaja02 píše:
Máte nějaké vtipné historky s přeslechama? Dneska jsme se dívali na Nikdo není dokonalý a byla tam otázka, kolik je božích přikázání. Tak je chlap začal lovit v paměti a říká: „První…v jednoho boha věřiti budeš…“ A já slyším…jednou v bohaté řiti budeš… Záchvat smíchu byl nekonečnej 🤣 🤣…máte někdo něco podobnýho? Ráda bych se ještě zasmála 🤗
Ja asi tak pred deseti lety byla na pouti, a libil se mi tam jedem kolotocar. A on se me zeptal kolik mi je let. Tak sem mu odpovedela, a on na me, ja sem starsi o devet let. A ja na nej o dve vetve? Tak to je dobry. Koukal na me jak na de*ila ![]()
No kamarád do nedávna a to mu je 33 říkal kapretina místo kopretina, holce vždycky nosil kapretiny, přišel na to vloni
Já měl jen zákaz hvězdu, ale přišel jsem na to v 7letech
ale na 2 větve to nemá
![]()
@chiquinkira píše:
Ja asi tak pred deseti lety byla na pouti, a libil se mi tam jedem kolotocar. A on se me zeptal kolik mi je let. Tak sem mu odpovedela, a on na me, ja sem starsi o devet let. A ja na nej o dve vetve? Tak to je dobry. Koukal na me jak na de*ila
Byli jsme na návštěvě u známé a čekali na tetu, takže ji známá napsala:'' tak přijdi buchtu už mám upocenou"" (upečenou).. Všimli jsme si toho až dorazila SMS zpět, stim že jestli ta zpráva byla pro ni.
![]()
@GabinkaCh píše:
Asi před měsícem jsem byla u Vietnamců, kde je snad všechno včetně potravin. a říkám : prosím vás máte tady strouhátka? Vietnamec chvíli přemýšlel a pak mi donesl pytlík se strouhankouno pobavil mě
Ty blaho. To bych jako rodila ceska byla v riti. Váhala bych mezi struhadlem a orezavatkem.
Jeli jsme v kolone, v navigaci byla hlasena bouracka. A manzel rika: “ty policajti byli úplně vzrušený”. To jsem rozuměla, ale ve skutečnosti to bylo tak, že bylo nabourané policejní auto a bylo úplně zrušené…
Nejedná se o přebrepty nebo něco přeslechy, ale diskuze z minulého týdne ve firmě:
Sedíme 2 fakturantky, skladník vypisoval zákazníkovi doklad o nákupu a předával nám ho větou: Tak která si pána vezmete?
My ani jedna nic, chybělo asi 5 vteřin každé něco dopsat. Načež se ozval zákazník:
„Ale já jsem zadanej“.
Kolegyně byla rychlejší, a já mezitím dotiskla dokument, kterému se říká Návrh. A hned se obracím na skladníka:
Mám Ti dát hned návrh?
Chvíli bylo ticho, ale vzápětí jsme se všichni 4 teda upřímně rozchechtali ![]()
No a jinak s některýma chlapama dvojsmysly jen lítaj, i když to jsou ve skutečnosti naprosto nevinné věty, slova, s někým jiným by to vůbec nedalo tento směr…
Třeba něco ve smyslu: venku je nevlídno, to je na zalehnutí do peřiny,… ty jo, zítra bude středa… no jo, všechno tak letí, nevím, kam dřív skočit… ![]()