Překlepy na telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23961
17.8.21 23:34
@Janli píše:
To věřím… 8) 8) 8)

Nic jinýho ti nezbejvá… :nevim: 8) Když se zleješ do němoty a do výkladní skříně nějakýma sajrajtama typu Portugal, Frankofka, Tramín a jánevímcoještě, než aby sis dala poctivej, kvalitní archivní burčák z jablek… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.21 23:37
@bse.pedro píše:
Nic jinýho ti nezbejvá… :nevim: 8) Když se zleješ do němoty a do výkladní skříně nějakýma sajrajtama typu Portugal, Frankofka, Tramín a jánevímcoještě, než aby sis dala poctivej, kvalitní archivní burčák z jablek… :nevim: 8)

ten tvůj poctivej archivní burčák z jablek mi babička dávala do kojenecký lahve…holt jsem toho trochu přepitá, no… :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
23961
17.8.21 23:40
@Janli píše:
ten tvůj poctivej archivní burčák z jablek mi babička dávala do kojenecký lahve…holt jsem toho trochu přepitá, no… :roll: :roll:

No jóóó, nóóó… :roll: :nevim: Tak to vypadá, když kojenec nedostává správnou výživu… :roll: 8) To by se na jižní Moravě stát nemohlo, tam se kojí slivovicou, ta je zdravější… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
18.8.21 02:32

Segra mela psa Tynu… mama ji sla vyvencit k segre, kdyz ona musela zustat v praci dyl… a chtela segre napsat ze to probehlo.. zprava mela znit: Vyvencila jsem Tynu. A segre prislo: Vyvrhla jsem rybu… :lol: :lol: :lol: Doted jsme z toho mrtvy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.2.23 06:32

Ano, to se mi tak často stává,
Psala s kámoškou ve chatu na Facebooku..
Napsala jsem ji deníček a ten mobil perníček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky