Překvapení pro muže

Anonymní
15.11.23 20:44

Překvapení pro muže

Dámy jdu za vámi s otázkou zda je překvapení pro chlapa ve stylu svíček, dobré večeře, vína k tomu taková ta romantika, sexy prádélko však víte. Jestli to je vůbec vhodné a hlavně aby to nebylo ponižující.. nějakou chvilku spolu bydlíme tak jsem to nějak chtěla oživit ;) popřípadě zda máte nějaké jiné nápady a zároveň mě zajímá vás názor :think: předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2647
15.11.23 20:46

Já mám ten nejlepší nápad. Zeptej se ho co chce! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
15.11.23 20:47
@OpenHearted píše:
Já mám ten nejlepší nápad. Zeptej se ho co chce! :mrgreen:

a překvapení je pak kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.11.23 20:48
@gabrriel píše:
a překvapení je pak kde?

A je tak hrozný problém normálně se bavit o tom, co se komu líbí a pak tu danou věc tu a tam jen tak nečekaně udělat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7533
15.11.23 20:48

Já tak chlapovi chystala.. došel domů.. doma prostřeno, romantika… až na to prádylko, na to já nejsem.. ale jinak proč nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.23 20:52

Myslím, že to je kravina. Na začátku vztahu jsem se taky měla tyhle jalove nápady. Chtěla jsem mu udělat striptýz, chudák to přetrpěl, s neutrální tváří, aby se nesmál. Už jsem samozřejmě nikdy nic takového neudělala a nikdy po mě nic podobného nechtěl :lol:
Já bych nedělala nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7533
15.11.23 20:54
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že to je kravina. Na začátku vztahu jsem se taky měla tyhle jalove nápady. Chtěla jsem mu udělat striptýz, chudák to přetrpěl, s neutrální tváří, aby se nesmál. Už jsem samozřejmě nikdy nic takového neudělala a nikdy po mě nic podobného nechtěl :lol:
Já bych nedělala nic :mrgreen:

rozdíl je ta večeře, víno, svíčky… šaty a pod tím prádlo a nebo se pokoušet o striptýz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.23 20:55
@KKK85 píše:
rozdíl je ta večeře, víno, svíčky… šaty a pod tím prádlo a nebo se pokoušet o striptýz…

Obecně si myslím, že tenhle kýč chlapy nezajímá.

• Citovat
  • Upravit
7533
15.11.23 20:57
@Mango_Lassi píše:
@Mango_Lassi píše:

Láska prochází žaludkem, nee? :D Jako já to chystala bez svíček… ale prostě chlap došel.. bylo prostřeno, láhev vína… spolu jsme pojedli, pak film… a pak do postele… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.23 20:59
@KKK85 píše:
Láska prochází žaludkem, nee? :D Jako já to chystala bez svíček… ale prostě chlap došel.. bylo prostřeno, láhev vína… spolu jsme pojedli, pak film… a pak do postele… :)

Můj chlap na tohle třeba vůbec není, žrádlo a tak. Je vegetarián a abstinent :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.11.23 v 20:59

• Citovat
  • Upravit
2647
@KKK85 píše:
Láska prochází žaludkem, nee? :D Jako já to chystala bez svíček… ale prostě chlap došel.. bylo prostřeno, láhev vína… spolu jsme
pojedli, pak film… a pak do postele… :)

Já bych přeskočila film. :mrgreen:
Ať mi za to jídlo poděkuje na stole. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448

Kup mu lístky na fotbal (případně něco jiného co ho baví) a jděte spolu. Potom třeba dojde i na tu večeři a prádlo, jen to nebude tak křečovité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7533
@Mango_Lassi píše:
Můj chlap na tohle třeba vůbec není, žrádlo a tak. Je vegetarián a abstinent :mrgreen:Příspěvek upraven 15.11.23 v 20:59

tak ten můj joo..takový hovězí steak :D to si rád dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.11.23 21:02
@KKK85 píše:
tak ten můj joo..takový hovězí steak :D to si rád dá

To vegetariáni většinou nejedí no. :mrgreen:

Ale tak moje ségra ráda vaří, ikdyž je vegetariánka. Prostě nevaří maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.23 21:03

Takže se shodneme, že nejlepší překvapení je přivést kamarádku do trojky :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky