Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpenHearted píše:
Já mám ten nejlepší nápad. Zeptej se ho co chce!
a překvapení je pak kde?
@gabrriel píše:
a překvapení je pak kde?
A je tak hrozný problém normálně se bavit o tom, co se komu líbí a pak tu danou věc tu a tam jen tak nečekaně udělat? ![]()
Já tak chlapovi chystala.. došel domů.. doma prostřeno, romantika… až na to prádylko, na to já nejsem.. ale jinak proč nee
Myslím, že to je kravina. Na začátku vztahu jsem se taky měla tyhle jalove nápady. Chtěla jsem mu udělat striptýz, chudák to přetrpěl, s neutrální tváří, aby se nesmál. Už jsem samozřejmě nikdy nic takového neudělala a nikdy po mě nic podobného nechtěl ![]()
Já bych nedělala nic ![]()
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že to je kravina. Na začátku vztahu jsem se taky měla tyhle jalove nápady. Chtěla jsem mu udělat striptýz, chudák to přetrpěl, s neutrální tváří, aby se nesmál. Už jsem samozřejmě nikdy nic takového neudělala a nikdy po mě nic podobného nechtěl
Já bych nedělala nic
rozdíl je ta večeře, víno, svíčky… šaty a pod tím prádlo a nebo se pokoušet o striptýz…
@KKK85 píše:
rozdíl je ta večeře, víno, svíčky… šaty a pod tím prádlo a nebo se pokoušet o striptýz…
Obecně si myslím, že tenhle kýč chlapy nezajímá.
@Mango_Lassi píše:
@Mango_Lassi píše:
Láska prochází žaludkem, nee?
Jako já to chystala bez svíček… ale prostě chlap došel.. bylo prostřeno, láhev vína… spolu jsme pojedli, pak film… a pak do postele… ![]()
@KKK85 píše:
Láska prochází žaludkem, nee?Jako já to chystala bez svíček… ale prostě chlap došel.. bylo prostřeno, láhev vína… spolu jsme pojedli, pak film… a pak do postele…
Můj chlap na tohle třeba vůbec není, žrádlo a tak. Je vegetarián a abstinent ![]()
Příspěvek upraven 15.11.23 v 20:59
@KKK85 píše:
Láska prochází žaludkem, nee?Jako já to chystala bez svíček… ale prostě chlap došel.. bylo prostřeno, láhev vína… spolu jsme
pojedli, pak film… a pak do postele…
Já bych přeskočila film. ![]()
Ať mi za to jídlo poděkuje na stole. ![]()
Kup mu lístky na fotbal (případně něco jiného co ho baví) a jděte spolu. Potom třeba dojde i na tu večeři a prádlo, jen to nebude tak křečovité.
@Mango_Lassi píše:
Můj chlap na tohle třeba vůbec není, žrádlo a tak. Je vegetarián a abstinentPříspěvek upraven 15.11.23 v 20:59
tak ten můj joo..takový hovězí steak
to si rád dá
@KKK85 píše:
tak ten můj joo..takový hovězí steakto si rád dá
To vegetariáni většinou nejedí no. ![]()
Ale tak moje ségra ráda vaří, ikdyž je vegetariánka. Prostě nevaří maso.
Takže se shodneme, že nejlepší překvapení je přivést kamarádku do trojky
![]()
Dámy jdu za vámi s otázkou zda je překvapení pro chlapa ve stylu svíček, dobré večeře, vína k tomu taková ta romantika, sexy prádélko však víte. Jestli to je vůbec vhodné a hlavně aby to nebylo ponižující.. nějakou chvilku spolu bydlíme tak jsem to nějak chtěla oživit
popřípadě zda máte nějaké jiné nápady a zároveň mě zajímá vás názor
předem děkuji