Překvapení pro muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
17.11.23 17:56
@Cizinka 999 píše:
Mně vždy udělá radost, když rozlozi masazni luzko, a aspoň hodinu mě pořádně pomasiruje a potom si to uzije I on :lol:
On teda začali I ty svicky, žádné relaxacni hudbu, akorát to už půl roku neudělal a za masáže musím platit :lol:

Ježíši, musím vycházet z reálných věcí, bože. Samozřejmě by se mi líbila trihodinova masáž, ale zase nejsem naivní. Ani na to nemáme čas.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
17.11.23 17:58
@Cizinka 999 píše:
Presne :lol: :lol:,to je to nejlepší, když všichni vypadnou. Což se stává jen párkrát do roka. Takže se zdekuji ja do mého bytu v CR kde mám svaly klid, chodím pařit s kámoškou, zásadně nevěřím a uklizim až poslední den

Já bych začala mrd.at bedny :mrgreen: už mám v hlavě svůj Playlist

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
17.11.23 23:57
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že to je kravina. Na začátku vztahu jsem se taky měla tyhle jalove nápady. Chtěla jsem mu udělat striptýz, chudák to přetrpěl, s neutrální tváří, aby se nesmál. Už jsem samozřejmě nikdy nic takového neudělala a nikdy po mě nic podobného nechtěl :lol:
Já bych nedělala nic :mrgreen:

Udělat závěr, že když se tvému chlapovi nelíbil tvůj striptýz, tak že nemá cenu se snažit o cokoliv s jakýmkoliv jiným chlapem, inu tak to už je mistrovská kravina :potlesk:
Za tohle bys měla postoupit do top 10 nejblbejsich komentu epipi.

• Citovat
  • Upravit
2647
18.11.23 03:00
@Diagnoza2 píše:
Dyť tam může jít s ním. To je to co chlapa dostane do kolen.

Tak kdybych tam šla já, měla bych u toho akorát kyselý xicht. To bych mu to akorát kazila.
Přítel zase nesnáší nakupování. Jen jednou jedinkrát jsem s ním na jeho žádost šla, že mu poradím. To bylo jak za trest. Mě by to bavilo, ale to, jak u toho byl protivnej, to mi totálně zkazilo radost. Nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.11.23 03:04
@OpenHearted píše:
Já bych přeskočila film. :mrgreen:
Ať mi za to jídlo poděkuje na stole. :P
:lol: :pankac: a co přeskočit rovnou i to jídlo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.11.23 03:26
@Lorre píše: :lol: :pankac: a co přeskočit rovnou i to jídlo?

Jak jsem psala. Na sex se musíme posilnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
18.11.23 07:19
@Anonymní píše:
Dámy jdu za vámi s otázkou zda je překvapení pro chlapa ve stylu svíček, dobré večeře, vína k tomu taková ta romantika, sexy prádélko však víte. Jestli to je vůbec vhodné a hlavně aby to nebylo ponižující.. nějakou chvilku spolu bydlíme tak jsem to nějak chtěla oživit ;) popřípadě zda máte nějaké jiné nápady a zároveň mě zajímá vás názor :think: předem děkuji

Prived jeste sexkamosku :nevim: do trojky. Vyskoci az do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61148
18.11.23 07:23
@OpenHearted píše:
Tak kdybych tam šla já, měla bych u toho akorát kyselý xicht. To bych mu to akorát kazila.
Přítel zase nesnáší nakupování. Jen jednou jedinkrát jsem s ním na jeho žádost šla, že mu poradím. To bylo jak za trest. Mě by to bavilo, ale to, jak u toho byl protivnej, to mi totálně zkazilo radost. Nikdy víc.

Upřímně ani nechápu, proč by chlapa melo dostat do kolen, ze s nim ženská zajde na fotbal :mrgreen: to jsou zas názory :mrgreen:
Takovejch páru tam chodí, a nějak si nemyslím že jsou z toho ti chlapi paf teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
18.11.23 07:33
@Mango_Lassi píše:
Takže se shodneme, že nejlepší překvapení je přivést kamarádku do trojky :pankac: :lol:

Tak úplně největší překvapení by bylo přivést do trojky dalšího chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.11.23 08:12
@SuperPrcina píše:
Udělat závěr, že když se tvému chlapovi nelíbil tvůj striptýz, tak že nemá cenu sle snažit o cokoliv jakýmkoliv jiným chlapem, inu tak to už je mistrovská kravina :potlesk:
Za tohle bys měla postoupit do top 10 nejblbejsich komentu epipi.

Ahoj, chytrá hlavičko. Ukaž mi, kde jsem napsala, co mi podsouváš. A vzhledem k tomu, že zakladatelka tady napsala jeden úvodní příspěvek, je úplně jedno, jaké dostala rady. :andel: :lol:
Ale v zásadě ano. Chlap dal mi najevo, že je to laciné a nudil se. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.11.23 08:43
@welovefashion píše:
Tak úplně největší překvapení by bylo přivést do trojky dalšího chlapa :mrgreen:

To je taky možnost :lol:

• Citovat
  • Upravit
12659
18.11.23 09:47
@Mango_Lassi píše:
To je taky možnost :lol:

A nebo mu pro inspiraci predvest se sousedem jak to mam nejradeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
18.11.23 12:16
@Mango_Lassi píše:
Ahoj, chytrá hlavičko. Ukaž mi, kde jsem napsala, co mi podsouváš. A vzhledem k tomu, že zakladatelka tady napsala jeden úvodní příspěvek, je úplně jedno, jaké dostala rady. :andel: :lol:
Ale v zásadě ano. Chlap dal mi najevo, že je to laciné a nudil se. :lol:

Psala jsi to v příspěvku, na který jsem reagoval.

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
18.11.23 12:22

Tak ono už zeptat se ženských, co by bylo vhodným překvapením pro muže je jako drbat se levou rukou za pravým uchem. Svíčky pro chlapa :-D máš doma nějakého zženštilého teplouška nebo co? :) a nevím proč by sexy prádélko mělo být ponižující, tedy pokud po něm nebudeš chtít, aby u té večeře byl v krajkových kalhotkách a podprsence :lol:

• Citovat
  • Upravit
2647
18.11.23 12:25
@a12 píše:
Upřímně ani nechápu, proč by chlapa melo dostat do kolen, ze s nim ženská zajde na fotbal :mrgreen: to jsou zas názory :mrgreen:
Takovejch páru tam chodí, a nějak si nemyslím že jsou z toho ti chlapi paf teda :mrgreen:

Taky si myslím. Ať tam ta ženská jde, když to ji samotnou baví. Ale jestli u toho má mít akorát kyselý xicht, ať v tu dobu raději dělá co ji baví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí