Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 píše:
Presne![]()
,to je to nejlepší, když všichni vypadnou. Což se stává jen párkrát do roka. Takže se zdekuji ja do mého bytu v CR kde mám svaly klid, chodím pařit s kámoškou, zásadně nevěřím a uklizim až poslední den
Já bych začala mrd.at bedny
už mám v hlavě svůj Playlist
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že to je kravina. Na začátku vztahu jsem se taky měla tyhle jalove nápady. Chtěla jsem mu udělat striptýz, chudák to přetrpěl, s neutrální tváří, aby se nesmál. Už jsem samozřejmě nikdy nic takového neudělala a nikdy po mě nic podobného nechtěl
Já bych nedělala nic
Udělat závěr, že když se tvému chlapovi nelíbil tvůj striptýz, tak že nemá cenu se snažit o cokoliv s jakýmkoliv jiným chlapem, inu tak to už je mistrovská kravina ![]()
Za tohle bys měla postoupit do top 10 nejblbejsich komentu epipi.
@Diagnoza2 píše:
Dyť tam může jít s ním. To je to co chlapa dostane do kolen.
Tak kdybych tam šla já, měla bych u toho akorát kyselý xicht. To bych mu to akorát kazila.
Přítel zase nesnáší nakupování. Jen jednou jedinkrát jsem s ním na jeho žádost šla, že mu poradím. To bylo jak za trest. Mě by to bavilo, ale to, jak u toho byl protivnej, to mi totálně zkazilo radost. Nikdy víc.
@OpenHearted píše:
Já bych přeskočila film.
Ať mi za to jídlo poděkuje na stole.
@Lorre píše:![]()
a co přeskočit rovnou i to jídlo?
Jak jsem psala. Na sex se musíme posilnit.
@Anonymní píše:
Dámy jdu za vámi s otázkou zda je překvapení pro chlapa ve stylu svíček, dobré večeře, vína k tomu taková ta romantika, sexy prádélko však víte. Jestli to je vůbec vhodné a hlavně aby to nebylo ponižující.. nějakou chvilku spolu bydlíme tak jsem to nějak chtěla oživitpopřípadě zda máte nějaké jiné nápady a zároveň mě zajímá vás názor
předem děkuji
Prived jeste sexkamosku
do trojky. Vyskoci az do stropu.
@OpenHearted píše:
Tak kdybych tam šla já, měla bych u toho akorát kyselý xicht. To bych mu to akorát kazila.
Přítel zase nesnáší nakupování. Jen jednou jedinkrát jsem s ním na jeho žádost šla, že mu poradím. To bylo jak za trest. Mě by to bavilo, ale to, jak u toho byl protivnej, to mi totálně zkazilo radost. Nikdy víc.
Upřímně ani nechápu, proč by chlapa melo dostat do kolen, ze s nim ženská zajde na fotbal
to jsou zas názory ![]()
Takovejch páru tam chodí, a nějak si nemyslím že jsou z toho ti chlapi paf teda ![]()
@Mango_Lassi píše:
Takže se shodneme, že nejlepší překvapení je přivést kamarádku do trojky![]()
Tak úplně největší překvapení by bylo přivést do trojky dalšího chlapa ![]()
@SuperPrcina píše:
Udělat závěr, že když se tvému chlapovi nelíbil tvůj striptýz, tak že nemá cenu sle snažit o cokoliv jakýmkoliv jiným chlapem, inu tak to už je mistrovská kravina
Za tohle bys měla postoupit do top 10 nejblbejsich komentu epipi.
Ahoj, chytrá hlavičko. Ukaž mi, kde jsem napsala, co mi podsouváš. A vzhledem k tomu, že zakladatelka tady napsala jeden úvodní příspěvek, je úplně jedno, jaké dostala rady.
![]()
Ale v zásadě ano. Chlap dal mi najevo, že je to laciné a nudil se. ![]()
@welovefashion píše:
Tak úplně největší překvapení by bylo přivést do trojky dalšího chlapa
To je taky možnost ![]()
@Mango_Lassi píše:
To je taky možnost
A nebo mu pro inspiraci predvest se sousedem jak to mam nejradeji ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ahoj, chytrá hlavičko. Ukaž mi, kde jsem napsala, co mi podsouváš. A vzhledem k tomu, že zakladatelka tady napsala jeden úvodní příspěvek, je úplně jedno, jaké dostala rady.![]()
Ale v zásadě ano. Chlap dal mi najevo, že je to laciné a nudil se.
Psala jsi to v příspěvku, na který jsem reagoval.
Tak ono už zeptat se ženských, co by bylo vhodným překvapením pro muže je jako drbat se levou rukou za pravým uchem. Svíčky pro chlapa
máš doma nějakého zženštilého teplouška nebo co?
a nevím proč by sexy prádélko mělo být ponižující, tedy pokud po něm nebudeš chtít, aby u té večeře byl v krajkových kalhotkách a podprsence ![]()
@a12 píše:
Upřímně ani nechápu, proč by chlapa melo dostat do kolen, ze s nim ženská zajde na fotbalto jsou zas názory
Takovejch páru tam chodí, a nějak si nemyslím že jsou z toho ti chlapi paf teda
Taky si myslím. Ať tam ta ženská jde, když to ji samotnou baví. Ale jestli u toho má mít akorát kyselý xicht, ať v tu dobu raději dělá co ji baví. ![]()
Ježíši, musím vycházet z reálných věcí, bože. Samozřejmě by se mi líbila trihodinova masáž, ale zase nejsem naivní. Ani na to nemáme čas.