Překvapení pro muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
16.11.23 19:01

Já přemýšlím strašidelně, ale prostě nevím, čím bych ho dokázala překvapit. Ale my jsme spolu dlouho. Zato já vím, co bych chtěla já. Aspoň tři dny, kdy budu doma sama. Bože, to je slast!

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
16.11.23 19:15

Půjdu založit diskuzi - překvapení pro ženy. Nápady?

• Citovat
  • Upravit
a12
61148
16.11.23 19:16
@Mango_Lassi píše:

Pošli ji na nehty a ke kadernici, samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.11.23 19:16
@a12 píše:
Pošli ji na nehty a ke kadernici, samozřejmě :mrgreen:

A tam ženská sama nezná cestu?

• Citovat
  • Upravit
7188
16.11.23 21:51

Mě to přijde hezký. Máme to takhle často, jsme spolu chvíli, kolem půl roku. Dáváme si randicka tak jednou za měsíc, hezky se oblikneme, jdeme na skleničku do baru a pak domů do postele. Můj má rád prádlo, punčochy a tak. Doma si o víkendu taky dáváme vecu, k tomu víno, svíčky palim pořád teď. No a pak film a do postele. Sex by byl teda tak jako tak, ale proč si to neudělat hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
16.11.23 22:13
@Mango_Lassi píše:

Jo, že by jednou uklidil, vypral a uvařil on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.11.23 22:21
@OpenHearted píše:
Jo, že by jednou uklidil, vypral a uvařil on.
Žíši, pere pračka přece. Aspoň u nás to tak je. Úklid taky dělá běžně chlap a vaří taky. N-U-D-A.
  • Citovat
  • Upravit
2647
16.11.23 22:53
@Mango_Lassi píše: Žíši, pere pračka přece. Aspoň u nás to tak je. Úklid taky dělá běžně chlap a vaří taky. N-U-D-A.

Já jenom že to je vzácnost. Máme to tady rozdělené. Přítel má podlahu. A když ji jednou za sto let teda uklidí, vždycky je to příjemné překvapení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
17.11.23 17:33
@Venetia píše:
ale tady jde o społecny cas…listek na fotbal mu muze darovat k jine prilezitosti

Dyť tam může jít s ním. To je to co chlapa dostane do kolen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
17.11.23 17:38
@Sandman1 píše:
Ach ty stereotypy… :) Je spousta partnerských dvojic, kde je větší romantik muž. I já mám tu smůlu… :) Vzpomínám si, jak jsem před časem koupil víkend v zámeckém apartmá. V podvečer jsem paní Sandmanovou vylákal na piknik do zámeckého parku. Měla to být předehra k něčemu velkolepému, co se odehraje v noci. Znáte to - broušené sklo, porcelán, svícny, vybrané lahůdky, archivní víno. Zapadající slunce spolu s pohádkovou zámeckou budovou vytvářelo kýčovitě romantickou atmosféru.

V parku posedávaly nebo se procházely páry nejrůznějšího věku či maminky s dětmi. Padesát párů ženských očí fascinovaně sledovalo moje počínání, jejich partneři pro ně přestali existovat. Do toho se ozýval hlas paní Sandmanové, jak jsem nepraktický, proč se s tím vláčet, ještě se něco rozbije, na jídlo nám mohou vlézt mravenci nebo se, nedej bože objeví komár, někdo si všimne mého výstředního chování a budu všem pro smích, vždyť žádná dospělá žena se na takovou lacinou romantiku nenachytá. :?

Dověděl jsem se, že romantiku vymysleli muži, aby se vyhnuli práci a povinnostem a zneužívali přitom nebohé ženy. Jen slabou náplastí pro mě byla představa, jak dámy kolem svým partnerům říkají: „Vidíš, to je borec, proč se nezmůžeš na něco podobného?“ Oscar Wilde měl ve svých bonmotech ohledně žen bohužel v mnohém pravdu.. :mrgreen:

Ten můj je taky romantik, první 2 roky je to hezké, ale může se to přečíst. Takže romantik ano ale ne moc často.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.11.23 17:41
@Mango_Lassi píše: Žíši, pere pračka přece. Aspoň u nás to tak je. Úklid taky dělá běžně chlap a vaří taky. N-U-D-A.

Do té prachy to někdo musí dát, vyndat, dát do susicky s hlavně to z té susicky uklidit, a dar do skříň. Naštěstí to můj ovláda, I vaří a hlavně nakupube což ja nesnáším.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.11.23 17:41
@Mango_Lassi píše:
A tam ženská sama nezná cestu?
:lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.11.23 17:42
@Mango_Lassi píše:
Já přemýšlím strašidelně, ale prostě nevím, čím bych ho dokázala překvapit. Ale my jsme spolu dlouho. Zato já vím, co bych chtěla já. Aspoň tři dny, kdy budu doma sama. Bože, to je slast!

Presne :lol: :lol:,to je to nejlepší, když všichni vypadnou. Což se stává jen párkrát do roka. Takže se zdekuji ja do mého bytu v CR kde mám svaly klid, chodím pařit s kámoškou, zásadně nevěřím a uklizim až poslední den

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.11.23 17:45
@Mango_Lassi píše:
Já přemýšlím strašidelně, ale prostě nevím, čím bych ho dokázala překvapit. Ale my jsme spolu dlouho. Zato já vím, co bych chtěla já. Aspoň tři dny, kdy budu doma sama. Bože, to je slast!

Mně vždy udělá radost, když rozlozi masazni luzko, a aspoň hodinu mě pořádně pomasiruje a potom si to uzije I on :lol:
On teda začali I ty svicky, žádné relaxacni hudbu, akorát to už půl roku neudělal a za masáže musím platit :lol:

• Citovat
  • Upravit
a12
61148
17.11.23 17:52
@Diagnoza2 píše:
Dyť tam může jít s ním. To je to co chlapa dostane do kolen.

Fotbal je fajn, ale v 5ti stupních se tam taky nehrneme :lol: nicméně, zakladatelka od toho čeká trochu něco jiného, než mrznuti na fotbale. To si asi nepochopil, o co ji jde. Myslim, že takovýhle spolecny akce jsou celkem standart, jo a každej chlap nemá rád fotbal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí