prenasanie babatka

4
30.11.04 19:16

prenasanie babatka

Zaujimalo by ma kolko ste najviac prenasali vase babatka a ako ste to psychicky zvladali. Dnes je moj 13. den a som z toho uz uplne unavena a smutna :(, mam pocit, ze uz ostanem tehotna navzdy. Daniela 41+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.11.04 20:30

ahoj anjelka, ja skusenost nemam, my mame termin az v januari, ale myslim, ze babatko to este potrebuje, ked si dava tak nacas. mozno ste si ho urobili az uplne na konci cyklu a este ani nemas termin :) bud rada, ze ta nenutia lekari na vyvolavanie, lebo co som citala skusenosti, nie je to vobec prijemne. a pre babatko urcite velky stres. drzim palce.
katinka+drobcek 32tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.11.04 20:31

Ahoj Danielo,
moje maminka, když rodila své první dítě v roce 1960, tak přenášela měsíc. A to se sebrala zašla do porodnice a řekla jim, že se od tamtud nehne, dokud neporodí. Doktoři na ni zírali, že neni vůbec k porodu a chtěli to nechat. Naštěstí je mamka zdr. sestra, a tak trvala na svém. Po vyvolání mamča porodila silou vůle bráchu, který měl obrovský poporodní nádor na hlavě od toho, jak se mu dlouho tlačila hlava na pánevní kosti v mámině bříšku. Prý byl velký a s dlouhými nechty, ale zdravý.
To je však extrém, dnes už to snad nehrozí. Přeji Ti brzký a krátký porod.
Pa Štěpík

• Citovat
  • Upravit
178
30.11.04 21:27

Ahoj Daniela,

ja som prenasala podla oficialneho terminu len 5 dni. Ale od 7 mesiaca ma strasili ze babatko je velke a moze to byt o 14 dni skor. Takze som v konecnom dosledku mala pocit ze to prenasam 19 dni. Moje doporucenie je jedine. Vydrzat!!!! Chod pravidelne na kontroly a ked sa Ti hoc co nezda aj o pol noci chod kludne na kontrolu do nemocnice, kde budes rodit. Nemaj vycitky oni su tam od toho a je lepsie prist 10krat zbytocne ako raz neskoro. Vsetky otravne telefonaty ktore sa Ta neustale vypytuju kedy to bude radsej nedvihaj a uzivaj si tych poslednych par dni pohody.

Drzime palecky
Slniecko z jarnych miminiek a Lucky 6 mesiacov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
30.11.04 23:03

Ahoj!
Mě se dcerka narodila tuším 41+4, porod mi vyvolávali (problémy nebyly, z principu). Dle UTZ ale byla o týden mladší......
No, a jak jsem to snášela? Nejhorší byly asi ty věčné telefony a otázky - tak co? ještě NIC?
Ale chci tě uklidnit: dřív nebo později - porodíš URČITĚ:o))
Přeju ti, ať už máš děťátko co nejdřív u sebe!

Baghira a princezna Eliška (skoro 8 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
30.11.04 23:16

AHoj!
Já jsem přenášela 7 dní a doktor mě chtěl poslat na vyvolání do 3 dnů- to byla děsivá můra mých předporodních nocí.Ale dal mi, teda spíš manželovi, jednu radu, která zabrala a já do rána začala rodit navzdory jeho předpovědím, že to do 2 dnů nebude.Sperma obsahuje a teď nevím přesně - hormon? prostaglatin,nin?, každopádně - změkčuje čípek a v termínu vyvolá porod!!!
Takže - musíte se tulit, pokud to jde, tak co nevíc, a mimís si to rozmyslí!Mám to vyzkoušeno!!!!!!!! Rychlý a nekomplikovaný porod!
 Tynda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.12.04 08:44

Ahoj Anjelko,
já rodila v 40´6tt a už jsem byla fakt špatná,protože jsem dost nabrala a čekala jsem na porod jako na smilování…Ale moje mamka měla termín 17.12. a já se narodila 17.1… :oops: samo,že jí blbě vypočítali datum porodu…Je to už skoro 30let,ale dnes je to tak,že jsi mohla mít později ovulaci atd…Takže datum porodu je opravdu velmi teoretický…Ono se mi to teď dobře říká,když už to mám za sebou…Neboj,porodit musíš a prostě některá mimi chtějí ven dřív a jiná později…Držím palečky,ať se brzy dočkáš…pak budeš ráda,že jsi měla ještě nějaký den pro sebe,jaký to bude blázinec… :wink: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.12.04 10:05

Ahojky,
já měla termíny podle UTZ 1.8.2004 a podle MS 7.8.2004 a naše Danuška vykoukla po 24 hodinovém porodu až 18.8.2004. Takže jsem přenášela až do 41+4tt a stejně jako ty jsem toho měla plný kecky a dost špatně jsem to snášela, no holky z našeho deníčku Letních miminek by ti mohly vyprávět:-) Ono těch 20kg co jsem měla hore nebyla žádná legrace i když už dva měsíce po pordu to bylo všechno pryč! Telefony už jsem ke konci nebrala, smsky rovnou mazala a neodpovídla na ně, protože mi lezly na nervy!
Takže nemá smysl ti vykládat že se brzo dočkáš, já vím že tomu teď už ani nevěříš:-) Tak na tebe budu myslet a těším se až se tady někde dočtu že už je mimísek na světě!
Jediné co ti můžu zaručit, že se tomu pak budeš smát jak jsi vyšilovala kvůli „pár dnům“ přenášení, já už se teď taky směju ale zároveň se modlím abych druhý nepřenášela:-)
Opatruj se, zdraví Kristy a Danuška (15 týdnů) z Letních miminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.12.04 16:15

Dakujem vsetkym za povzbudive odpovede. Tu v Holandsku sa o vas pocas tehotenstva staraju porodne asistentky a mozete rodit doma. Na to som sa velmi tesila a do poslednej chvile som dufala, ze to vyjde. Ale po 42. tyzdnto to uz nie je mozne a musite rodit v nemocnici s gynekologom. Dnes rano som tam bola na vysetreniach, babatko je v poriadku ale mam velmi malo plodovej vody a plavaju v nej vlocky. Takze zajtra rano nastupujem do nemocnice a bez babatka uz odtial neodidem! Najskor mi daju gel s prostagladinom na rozsirenie maternicoveho krcka, lebo som iba 1cm otvorena a ak to nepomoze v piatok dostanem infuziu s oxytocinom. Odlahlo mi trochu, ked viem ze mi pomozu. Drzte palce nech uz ide babo von!

Daniela a prekvapenie(nechcela som vediet co to bude), ktore nechce tak dlho von :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí