výtok??

3813
21.11.04 08:16

výtok??

Ahoj holky, mám skoro 7 měsíční holčičku a našla jsem v plínce asi 3× něco jako hlen. Je to normální? Může to mít jen z nastydnutí? Díky Zlatka+Terezka 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
22.11.04 19:07

Ahoj.
Já jsem měla stejný problém se svoji dcerkoutehdy měla 8měsíců).Měla taky výtok+zčervenání kolem poch.a tak jsme zašli k dětské a ta jí předepsala mast(pak se zjistilo,že to měla z antibiotik).Doktorka říkala,že pokud mají tak malé holčiny výtok(většinou to není normální),tak se má mamina vždy obrátit na lékaře(aspoň pro klid).Ale neboj-vezmou ji jen stěr a malou to bolet nebude.Asi jsem ti moc nepomohla,ale aspoň nějaká rada. :roll: Držím palec a případně dej vědět jak to dopadlo. 8O Měj se hezky.Gábina+Nikol22měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.04 07:12

Zlatko, určitě zajdi s holčičkou k lékařce, není to sranda, zvlášť jestli má okolí pochvy citlivé a začervenalé. Naše dcerka měla tyto roblémy také a na doporučení lékařky jsme jí občas dělali výplach přírodním bifidus jogurtem naředěným převařenou vlažnou vodou. Já, která jsem trpěla na výtoky také jsem to začala používat, neboť jsem byla moc zvědavá a zbavila jsem se tak dlouholetého trápení s kvasinkami.

• Citovat
  • Upravit
3813
23.11.04 11:24

ahojky u dr jsem byla dnes a ve čtvrtek jdem na dětskou gyndu tak snad to bude lepší, ala pravděpodobně to má z plínek, je to týden co jsme jí dali na zkoušku jiné a po dvou dnech so to objevilo. Dám vědět jak jsme dopadli. Źlatka+Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
25.11.04 14:03

Ahoj holky tak jsem byly u dr. a dostali jsem nějaký čípky na 10 dní. Tak yjí brali kultivaci, tak snad to bude už dobrý. Díks za radu
Zlatka+Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky