Prenascan test v Gennetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
2.11.21 19:29

Prenascan test v Gennnetu

Ahoj, byl tu někdo v poslední době v Gennetu na testu Prenascan? Já bych chtěla jít, je mi 36 a amniocentézu postupovat nebudu. Dle informací na stránkách se může objednávat od 10 tt, což mám ještě čas, ale zase vůbec netuším, jak dlouho dopředu se musí objednávat. Máte někdo zkušenosti? Pokud tedy vše bude pokračovat dobrým směrem, chtěla bych právě oznámení o těhotenství dát babickam pod stromeček a to by vyšlo asi ťipťop, 10. týden bych měla začínat 9. prosince, a před vyšetřením to pro jistotu oznamovat nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2815
2.11.21 19:39

Objednání je rychlovka, ja byla 12 tt na 1. screeningu a na začátku 14 tt jsem šla na krev, výsledek byl za 8 dni… Ta prodleva tam byla jen díky mému rozhodování, jestli na to jít nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
5.11.21 08:39
@Janee19 píše:
Objednání je rychlovka, ja byla 12 tt na 1. screeningu a na začátku 14 tt jsem šla na krev, výsledek byl za 8 dni… Ta prodleva tam byla jen díky mému rozhodování, jestli na to jít nebo ne

Děkuju moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
5.11.21 10:37

Já se objednavala už v 5tt na screening i Prenascan naráz, neměli s tím problém. Teď už čekám na výsledky, screening dopadl dobře 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
5.11.21 12:56
@llenka-li píše:
Já se objednavala už v 5tt na screening i Prenascan naráz, neměli s tím problém. Teď už čekám na výsledky, screening dopadl dobře 🙏

Tak to gratuluju :) já tam dnes volala, paní doktorka byla moc ochotná, říkala, že je možné se objednat už na 10.tyden, ale že největší přesnost je tak 12.-13.týden, tak asi raději počkám až po tom desátém týdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
5.11.21 14:48

@Kerstinn85 já byla v den odběru 12+5..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie