Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, byl tu někdo v poslední době v Gennetu na testu Prenascan? Já bych chtěla jít, je mi 36 a amniocentézu postupovat nebudu. Dle informací na stránkách se může objednávat od 10 tt, což mám ještě čas, ale zase vůbec netuším, jak dlouho dopředu se musí objednávat. Máte někdo zkušenosti? Pokud tedy vše bude pokračovat dobrým směrem, chtěla bych právě oznámení o těhotenství dát babickam pod stromeček a to by vyšlo asi ťipťop, 10. týden bych měla začínat 9. prosince, a před vyšetřením to pro jistotu oznamovat nechci ![]()
Objednání je rychlovka, ja byla 12 tt na 1. screeningu a na začátku 14 tt jsem šla na krev, výsledek byl za 8 dni… Ta prodleva tam byla jen díky mému rozhodování, jestli na to jít nebo ne
@Janee19 píše:
Objednání je rychlovka, ja byla 12 tt na 1. screeningu a na začátku 14 tt jsem šla na krev, výsledek byl za 8 dni… Ta prodleva tam byla jen díky mému rozhodování, jestli na to jít nebo ne
Děkuju moc za info ![]()
Já se objednavala už v 5tt na screening i Prenascan naráz, neměli s tím problém. Teď už čekám na výsledky, screening dopadl dobře 🙏
@llenka-li píše:
Já se objednavala už v 5tt na screening i Prenascan naráz, neměli s tím problém. Teď už čekám na výsledky, screening dopadl dobře 🙏
Tak to gratuluju
já tam dnes volala, paní doktorka byla moc ochotná, říkala, že je možné se objednat už na 10.tyden, ale že největší přesnost je tak 12.-13.týden, tak asi raději počkám až po tom desátém týdnu ![]()