Přenášení - Obilní trh

Anonymní
22.12.10 08:33

Přenášení - Obilní trh

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s přenášením na Obilňáku? Respektive, jak dlouho nechávají přenášet? Té naší prďolce se totiž nějak nechce na svět :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.12.10 10:27

já myslím, že nechávají přenášet max 12-14 dní a platí to tak nějak všude…já mám týden po termínu, a zítra se dozvím, kdy mi porod budou vyvolávat, když to nepřijde samo…a opravdu si myslím, že je to všude stejné, protože po termínu už placenta nezraje, ale stárne a po dlouhém přenášení hrozí nedostatečné zásobení miminka…teda takhle jsem to většinou četla a slyšela…ale neboj, miminko je teď pod velmi častým dohledem, tak se nemusíš bát…Přeju Ti, aby jsi se brzy dočkala plačícího uzlíčku… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.10 10:30

adorablemamka, děkuju, jj, já jen jestli to třeba nemaj nějak jinak, ale asi máš pravdu že to bude všude tak stejný… Tak to ti taky přeji abys měla miminko brzy u sebe, takhle je to už na palici :zed: A na kontrolu jdu taky zrovna zítra, tak uvidím co mi poví :-?

• Citovat
  • Upravit
22.12.10 13:35

Není zač, jsem ráda, že jsem poradila…
Máš pravdu, je to totálně na palici…ale malej se v tom vyžívá…od rána do večera kope, aspoň že vyspat mě nechá…
Tak ať se brzy těchnašich ratolestí dočkáme…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí