Přenáším - jsem psychicky na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
15.7.12 16:01

Ahojky..

chápu tě moc..ja měla termín 9.6.07 a čekali do 19.6 ten večer mi zavedli taletu na dozrani čipku. Další den se pokoušeli vyvolavat..skoro nic a tak že zase zítra a nechali mě spat na porodnim boxu a ve 3 rano mě teda sama od sebe praskla voda a konečně jsem další den 21.6 porodila..

ale to čekani bylo taky přišerný..ja 26 kg nahoře, otekla hnusná a dotoho každej den tchyna tak co užžžžžžžžžžžžžžžžž??? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
a měl 4300.
Dcera den po terminu, na vyvolani kvuli těhu cukrovce a 4190.

Pevný nervy :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.7.12 16:02

Jéé jak já ti rozumím. Já rodila 16 dní po termínu a byla jsme přesně to co ty popišuješ. Nervózní, protivná na své okolí pro nic za nic, a hlavně jsem měla pocit že všichni okolo mě rodí a já nic. Navíc jsme byla 14 dní v porodnici takže ještě větší psycho než kdybych byla doma:-/ zkoušeli mi hemiltna, oxitocin, čípky na vyvolání a já nevím co všechno, nakonec jsem musela jít císařem, princezna měla 4110. Naštěstí zdravá.
Držím pěsti až se porod rozjede co nejdřív a hlavně přejeme Vám oboum zdraví. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.7.12 16:19

Já se ti nedivím. Když jsem čekala na porod, tak byl každý den nekonečně dlouhý :mrgreen: a to jsem porodila skoro v termínu. Tchanovci a okolí vysvětli, že jsi prostě vystreslá a ať to ještě vydrží :palec:
Přeju ti brzký porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.7.12 16:20

Taky si myslím že už třeba porodíš ;) Já byla zse strašně naměkko celej týden před porodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
15.7.12 16:26

Uf, tak po 4hod uz aspon nervu jako zelva. Driv to proste neslo zastavit. Jsem opuchla jako by me popichali vcely. No musim se dat do kupy psychicky i fyzicky nez nastoupim do porodnice :mrgreen: Ted se nejvic desim toho, co jste tu nektera psala, ze se mi po nastupu ve stredu zase ulevi, ze to uz bude ten den a pak me budou vyvolavat 3 dny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.7.12 16:38

Šmarjá, tak z přenášení mám taky hrůzu a teď o to větší, když čtu ty váhy, co pak ty děti měly. Mám sice 11 dní do termínu, ale takhle obří dítě a ještě dýl, to je moje noční můra. :roll: Jdu buď skákat ze schodů, nebo skočit na manžela, jinak to nevidím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
15.7.12 16:47

Tak já jsem ten opak, já myselal že se dočkám termínu a rodila jsem 37tt a to v šoku proč mi tak brzo praskla voda (25.12) že jsem chtěla být přes svátky doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.7.12 16:48

To je v pohodě,,,hormony jsou hormony,,,jenom se divím že už nejste v nemocnici,,, ja přenášela 11 dnů a k tomu jsem 12 dnů byla v porodnici takže jsem čekala na porod tam,,,seřvala jsem všechny a všechno a nejlepší byla 2 hodinová hádka s lékařem když mi nechtěli malýho vyvolat :-D
Přeji ať to už konečně praskne a porod šup šup :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.7.12 17:03

Chápu tě, já už ke konci šílela taky kvalitně. Zkusila bych pořádně uklidit.. třeba už je mimčo nachystané, jen čeká na mírné postrčení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.12 17:16

@Marketa2008 chápu jak se cítíš já sice rodila obě děti 40+0tt a poslední týden fakt nervy a když porodil někdo dřív a měla termín po mě řvala jsem :lol: :lol: no jo hormony nyní mám termín 20.12. a moc doufám, že to do té doby mimísek stihne páč chci být s klukama na vánoce doma a ne být na štědrý den nasraná jak přenáším :cert: :mrgreen: mě pomohlo skořice do vařící vany, ale já chodila týden na 3cm otevřená a ty jsi jak na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.7.12 17:19

Dobrej nápad @Lojzička, koukejte sem házet tipy na urychlení! Já už uklízím, horkou vanu taky dávám, sexuju jak o život, jen pálivý jsem ještě netestla. Má někdo další tip? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.12 17:27

@Camael dáš hooooodně skořice do pytlíku třeba kapesník či tak a nechat na to napouštět vařící vodu do vany co vydržíš a válet se v tom, pak dlouhááá masáž bradavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
15.7.12 17:41

Já myslím, že je fajn, že jsi nevrlá jen dnes, já byla už týden před termínem, že jako furt nic a týden po termínu už jsem uměla zabíjet pohledem :lol: Zvlášt na otázku :" Tak co, už?" :pocitac: A kamarádky ze skupiny rodily a rodily, pěkně před termínem…Nakonec jsem měla jít na vyvolání, v 5 ráno jsem vstala, že se před tím zkulturním a v tu ránu mi praskla voda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.7.12 17:48

@Lojzička
Noo, tak jak mi tu masáž bude dělat manžel, skončíme zas leda tak v ložnici a ne v porodnici. Každopádně jdu prohrabat šuplík a hledat skořici. To to tu bude jak na Vánoce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.7.12 17:52

@xangel87
Tuhle stojím s tím obrovským bubnem ve frontě a prodavač se mě ptá:„Tak co, už jste porodila?“ Tak jsem se rozzářila a povídám:„No jasně, malou už máme 14 dní doma!“ To ticho, se kterým na mě čučel celej obchod, by se dalo krájet. Miluju debilní dotazy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí