Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Monjie mě to poradila tenkrát porodní asistentka prý pomáhá kontrakcím tak nevím ![]()
@xangel87 píše:
Já myslím, že je fajn, že jsi nevrlá jen dnes, já byla už týden před termínem, že jako furt nic a týden po termínu už jsem uměla zabíjet pohledemZvlášt na otázku :" Tak co, už?"
A kamarádky ze skupiny rodily a rodily, pěkně před termínem…Nakonec jsem měla jít na vyvolání, v 5 ráno jsem vstala, že se před tím zkulturním a v tu ránu mi praskla voda
u nas z cervence, jsme snad z 20 zenskych dve co neporodily a uz me taky sere to „užžžžžžžžžžž“?
@Monjie jo a užžžžžž je děs jak já všem záviděla uvidím letos ![]()
@Sonija221 píše:
To je v pohodě,,,hormony jsou hormony,,,jenom se divím že už nejste v nemocnici,,, ja přenášela 11 dnů a k tomu jsem 12 dnů byla v porodnici takže jsem čekala na porod tam,,,seřvala jsem všechny a všechno a nejlepší byla 2 hodinová hádka s lékařem když mi nechtěli malýho vyvolat
Přeji ať to už konečně praskne a porod šup šup
Tak to jsi me pobavila.Taky bych kolikrat nekoho za vsechno servala, ale clovek se tak ovlada a dusi to v sobe, ze to nakonec dopada takovymhle nervovym excesem ![]()
@Lojzička píše:
@Marketa2008 chápu jak se cítíš já sice rodila obě děti 40+0tt a poslední týden fakt nervy a když porodil někdo dřív a měla termín po mě řvala jsem![]()
no jo hormony nyní mám termín 20.12. a moc doufám, že to do té doby mimísek stihne páč chci být s klukama na vánoce doma a ne být na štědrý den nasraná jak přenáším
![]()
mě pomohlo skořice do vařící vany, ale já chodila týden na 3cm otevřená a ty jsi jak na tom?
Ja jsem otevrena na prst a hrdlo mekke 1,5cm. Rekla bych nic moc, ale doktor me presvedcoval, ze je vsechno nachystane a ze urcite odrodim driv nez ve stredu. Jenze to rikal uz ve ctvrtek a ja mela radost, jak to bude brzy. No a prdlajs…
@xangel87 píše:
Já myslím, že je fajn, že jsi nevrlá jen dnes, já byla už týden před termínem, že jako furt nic a týden po termínu už jsem uměla zabíjet pohledemZvlášt na otázku :" Tak co, už?"
A kamarádky ze skupiny rodily a rodily, pěkně před termínem…Nakonec jsem měla jít na vyvolání, v 5 ráno jsem vstala, že se před tím zkulturním a v tu ránu mi praskla voda
Tak na otazku: „Tak uz?“ nebo: „Jeste nic?“ jsem uz taky slusne alergicka. Hlavne mi kamosky uz pisou stylem: „Tak uz jsi urcite doma ani jsi nedala vedet. Snad jste obe v poradku.“
![]()
Příspěvek upraven 15.07.12 v 19:01
Treba na fb se porad nekdo pta, ty jsi jeste neporodila?:D se strasne divi, vsem pisu ze termin mam az 23/07:D ![]()
Nedivím se, já mám do porodu 7 týdnů a hroutím se psychicky a chvílema i fyzicky…
at je brzo venku ![]()
nejlepší je ten text co mám ze zadu na průkazce: tehotenstvi je nejkrasnější období v životě ženy
![]()
@zrzana2 píše:
Nedivím se, já mám do porodu 7 týdnů a hroutím se psychicky a chvílema i fyzicky…
at je brzo venku
nejlepší je ten text co mám ze zadu na průkazce: tehotenstvi je nejkrasnější období v životě ženy![]()
Nejkráásnější
![]()
@Camael píše:
@xangel87
Tuhle stojím s tím obrovským bubnem ve frontě a prodavač se mě ptá:„Tak co, už jste porodila?“ Tak jsem se rozzářila a povídám:„No jasně, malou už máme 14 dní doma!“ To ticho, se kterým na mě čučel celej obchod, by se dalo krájet. Miluju debilní dotazy.
Taky hezky, nakonec jsem rada, ze jsem tohle tema zalozila. Docela se tu slusne bavim ![]()
@zrzana2 píše:
at je brzo venku
nejlepší je ten text co mám ze zadu na průkazce: tehotenstvi je nejkrasnější období v životě ženy![]()
Holky, jste fakt zlate. Ja se tu rezu smichy a zase bulim ![]()
@Marketa2008 píše:
Tak to jsi me pobavila.Taky bych kolikrat nekoho za vsechno servala, ale clovek se tak ovlada a dusi to v sobe, ze to nakonec dopada takovymhle nervovym excesem
jo a jestli ti každej den volá tak 5 lidí jestli už a podobně tak by je všechny poslala do pr***e,,, taky jsem to udělala protože né dost že já byla na nervy z toho že pořád nic ale ještě takoví prudilové,,,
![]()
nakonec jsem rodila císařem protože jsem se vůbec neotevřela a malýmu se taky moc na svět nechtělo ale už je tady 6 měsíců
narodil se a měl 50 cm a 3410g jo a to mě nechali přenášet takhle dlouze s těhotenskou cukrovkou
![]()