Přenáším - jsem psychicky na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
15.7.12 17:54

K cemu je dobra skorice? neni lepsi saratice?:DDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.12 17:55

@Camael ještě si to živě pamatuji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.12 17:56

@Monjie mě to poradila tenkrát porodní asistentka prý pomáhá kontrakcím tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.7.12 17:59
@xangel87 píše:
Já myslím, že je fajn, že jsi nevrlá jen dnes, já byla už týden před termínem, že jako furt nic a týden po termínu už jsem uměla zabíjet pohledem :lol: Zvlášt na otázku :" Tak co, už?" :pocitac: A kamarádky ze skupiny rodily a rodily, pěkně před termínem…Nakonec jsem měla jít na vyvolání, v 5 ráno jsem vstala, že se před tím zkulturním a v tu ránu mi praskla voda :palec:

u nas z cervence, jsme snad z 20 zenskych dve co neporodily a uz me taky sere to „užžžžžžžžžžž“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.12 18:14

@Monjie jo a užžžžžž je děs jak já všem záviděla uvidím letos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
15.7.12 18:55
@Sonija221 píše:
To je v pohodě,,,hormony jsou hormony,,,jenom se divím že už nejste v nemocnici,,, ja přenášela 11 dnů a k tomu jsem 12 dnů byla v porodnici takže jsem čekala na porod tam,,,seřvala jsem všechny a všechno a nejlepší byla 2 hodinová hádka s lékařem když mi nechtěli malýho vyvolat :-D
Přeji ať to už konečně praskne a porod šup šup :kytka:

Tak to jsi me pobavila.Taky bych kolikrat nekoho za vsechno servala, ale clovek se tak ovlada a dusi to v sobe, ze to nakonec dopada takovymhle nervovym excesem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
15.7.12 18:58
@Lojzička píše:
@Marketa2008 chápu jak se cítíš já sice rodila obě děti 40+0tt a poslední týden fakt nervy a když porodil někdo dřív a měla termín po mě řvala jsem :lol: :lol: no jo hormony nyní mám termín 20.12. a moc doufám, že to do té doby mimísek stihne páč chci být s klukama na vánoce doma a ne být na štědrý den nasraná jak přenáším :cert: :mrgreen: mě pomohlo skořice do vařící vany, ale já chodila týden na 3cm otevřená a ty jsi jak na tom?

Ja jsem otevrena na prst a hrdlo mekke 1,5cm. Rekla bych nic moc, ale doktor me presvedcoval, ze je vsechno nachystane a ze urcite odrodim driv nez ve stredu. Jenze to rikal uz ve ctvrtek a ja mela radost, jak to bude brzy. No a prdlajs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
15.7.12 19:00
@xangel87 píše:
Já myslím, že je fajn, že jsi nevrlá jen dnes, já byla už týden před termínem, že jako furt nic a týden po termínu už jsem uměla zabíjet pohledem :lol: Zvlášt na otázku :" Tak co, už?" :pocitac: A kamarádky ze skupiny rodily a rodily, pěkně před termínem…Nakonec jsem měla jít na vyvolání, v 5 ráno jsem vstala, že se před tím zkulturním a v tu ránu mi praskla voda :palec:

Tak na otazku: „Tak uz?“ nebo: „Jeste nic?“ jsem uz taky slusne alergicka. Hlavne mi kamosky uz pisou stylem: „Tak uz jsi urcite doma ani jsi nedala vedet. Snad jste obe v poradku.“ :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 15.07.12 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.7.12 19:01

Treba na fb se porad nekdo pta, ty jsi jeste neporodila?:D se strasne divi, vsem pisu ze termin mam az 23/07:D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
15.7.12 19:01

Nedivím se, já mám do porodu 7 týdnů a hroutím se psychicky a chvílema i fyzicky…
at je brzo venku :hug:
nejlepší je ten text co mám ze zadu na průkazce: tehotenstvi je nejkrasnější období v životě ženy :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
23033
15.7.12 19:02
@zrzana2 píše:
Nedivím se, já mám do porodu 7 týdnů a hroutím se psychicky a chvílema i fyzicky…
nejlepší je ten text co mám ze zadu na průkazce: tehotenstvi je nejkrasnější období v životě ženy :zed: :zed:

Nejkráásnější :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
15.7.12 19:03
@Camael píše:
@xangel87
Tuhle stojím s tím obrovským bubnem ve frontě a prodavač se mě ptá:„Tak co, už jste porodila?“ Tak jsem se rozzářila a povídám:„No jasně, malou už máme 14 dní doma!“ To ticho, se kterým na mě čučel celej obchod, by se dalo krájet. Miluju debilní dotazy. :D

Taky hezky, nakonec jsem rada, ze jsem tohle tema zalozila. Docela se tu slusne bavim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
15.7.12 19:04
@zrzana2 píše:
nejlepší je ten text co mám ze zadu na průkazce: tehotenstvi je nejkrasnější období v životě ženy :zed: :zed:

Holky, jste fakt zlate. Ja se tu rezu smichy a zase bulim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
15.7.12 19:07

Tak bulime spolu…ja mam taky den jak koralek :cert:

• Citovat
  • Upravit
206
16.7.12 09:07
@Marketa2008 píše:
Tak to jsi me pobavila.Taky bych kolikrat nekoho za vsechno servala, ale clovek se tak ovlada a dusi to v sobe, ze to nakonec dopada takovymhle nervovym excesem :mrgreen:

jo a jestli ti každej den volá tak 5 lidí jestli už a podobně tak by je všechny poslala do pr***e,,, taky jsem to udělala protože né dost že já byla na nervy z toho že pořád nic ale ještě takoví prudilové,,, :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed:
nakonec jsem rodila císařem protože jsem se vůbec neotevřela a malýmu se taky moc na svět nechtělo ale už je tady 6 měsíců :D narodil se a měl 50 cm a 3410g jo a to mě nechali přenášet takhle dlouze s těhotenskou cukrovkou :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí