Přenáším - jsem psychicky na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2060
16.7.12 10:53
@Sonija221 píše:
jo a jestli ti každej den volá tak 5 lidí jestli už a podobně tak by je všechny poslala do pr***e,,, taky jsem to udělala protože né dost že já byla na nervy z toho že pořád nic ale ještě takoví prudilové,,, :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed:
nakonec jsem rodila císařem protože jsem se vůbec neotevřela a malýmu se taky moc na svět nechtělo ale už je tady 6 měsíců :D narodil se a měl 50 cm a 3410g jo a to mě nechali přenášet takhle dlouze s těhotenskou cukrovkou :cert: :cert: :cert:

Nastesti moje kamosky uz jsou decentni, ale stvou me ty znami a kolegove od manzela, to je opravdu 5× denne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.12 11:04

@Marketa2008 5× denně 8o :cert: :cert: a zkusila jsi tu horkou vanu se skořicí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
16.7.12 13:15

Horkou vanu ano, ale skorici asi zkusim az dneska  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.7.12 13:19

@Lojzička
Tak včera jsem se ráchala ve skořicový koupeli málem až do bezvědomí a zatím nic. :D Čímž nechci nikoho odrazovat, to já budu asi nějakej celkovej omyl, protože už jsem zkusila všechno a zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.7.12 13:23

@Marketa2008
Nechápala jsem, proč všechny přenašečky bulej..jen do včerejška, kdy mě bolelo už úplně všechno a bulela jsem dojatě sama nad sebou, jak to mám těžký. :D Pak jsem se romanticky rozpovídala, co si myslím o těhotenství, jeho konci obzvláště, ale kdybych tady jen naznačia, dostala bych od admina stopku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
16.7.12 13:32

Holky já vám sem vtrhnu..zajímá mě ta skořicová koupel..to se dává kolik toho? :mrgreen: Já už se předběžně informuju, protože první dítě jsem rodila 41+3 :mrgreen:

Jinak ty hormony chápu..já si u prvního udělala takovou ostudu v porodnici, když jsem primáře s brekem prosila, ať už mi to dítko nějak vytáhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
16.7.12 13:43

Nekdo tady psal, ze se to snad da v sacku do horke koupele, tak to tak planuju. Nebo ma nekdo jine typy? :jazyk:
Ja o skorici cetla, ze se ma jist nebo pit ve svaraku. Dneska zkusim tu koupel, tak dam zitra vedet jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.12 15:34

@Marketa2008 můžete dělat i štrůdl ale asi moc nepomůže jsou i různé vonné silice které se rozpustí v mléku a přidají do koupele, ale pokud tělo není připravené ani trošku myslím, že nepomůže nic, já měla štěstí, že byli kluci 40+0tt už poslední týden jsem byla na nervy a to byl jen týden coo vy holky jste dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 15:58

Manzel je nastvanej ze to moje tehotenstvi trva moc dlouho, normalne jsme se rano pohadali! On doma nic neudela, prijde po 8 hodinove sichte z prace, nazere se a jde si sednout k pc a je strasne unavenej. Ani se mnou nebyl na poradne, ve ct mam indikaci porodu kdy se teda rozhodne co a jak asi si budu muset vzit dvouletaka sebou, jelikoz on si nedokaze v praci vyridit hlidani :zed: .No mam sto chuti, ho ani nechtit na porodnim sale. V noci me zas chytly poslicky snazila jsem se ho zbudit otocil se na druhej bok a spal dal, dobry no. Dalsi dite nechci :zed: :zed: :zed: dalsi dite jen pres mou mrtvolu! :cert:

• Citovat
  • Upravit
161
16.7.12 21:58
@Marketa2008 píše:
Holky, vsem dekuju. Jsem objednana na vyvolani ve stredu. Je mi jasne, ze si nekdo hned musi rikat, ze jsem hysterka, kdyz to mam za par. Asi ty hormony no…

Drž se, nejsi v tom sama, taky už mám čekání na porod po krk, první dítě 41+3, druhé má termín akorát teď, ale prý se ještě nechystá…musíme to vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.7.12 06:51
@Anonymní píše:
Manzel je nastvanej ze to moje tehotenstvi trva moc dlouho, normalne jsme se rano pohadali! On doma nic neudela, prijde po 8 hodinove sichte z prace, nazere se a jde si sednout k pc a je strasne unavenej. Ani se mnou nebyl na poradne, ve ct mam indikaci porodu kdy se teda rozhodne co a jak asi si budu muset vzit dvouletaka sebou, jelikoz on si nedokaze v praci vyridit hlidani :zed: .No mam sto chuti, ho ani nechtit na porodnim sale. V noci me zas chytly poslicky snazila jsem se ho zbudit otocil se na druhej bok a spal dal, dobry no. Dalsi dite nechci :zed: :zed: :zed: dalsi dite jen pres mou mrtvolu! :cert:

To musí bejt fakt opora, když se neumí chovat ani když je jeho žena těhotná, dobrej buran. Asi to neni změna až teď, tak nechápu, proč sis s ním pořizovala tak rychle druhý a už vůbec nepobírám, žes ještě neporodila a už píšeš, že další teda ne. Jak někdo může uvažovat o třetím, když se ten chlap chová takhle a ještě nemá ani druhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.7.12 10:05

@Marketa2008 ahojky maminko já jen že nejsi strašná j jsme na tom úplně stejně :zed: jsem už spurná a vše mi vadí malé už říkám potvůrka bo pořád nechce ven. a když mě berou večer bolesti tak jsem hnusná i na chlapa bo mě to už štve. vím že mám ještě 4dny do termínu ale nic se neděje :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.7.12 10:26

Ahoj holky, já mam 12 dní do porodu, ale malá je větší, o víc než týden, takže já vyháním jak můžu, ale bezúspěšně. Minulý čtvrtek na KO otevřená na 3cm, zátka začala odcházet už před třemi týdny, poslíčky čím dál častěji, ale nezabírá prostě NIC. Zkouším sex, víno, horkou vanu, masáž bradavek, skořici, zuřivé uklízení a prcek se drží jako klíště. Modlím se, aby dostala rozum a vylezla dřív, nechci pak mít komplikace, že se za dva týdny zjistí, že má přes pět kilo, jako se to stalo kamarádce… Tohle se asi musí zažít, nikdy bych nevěřila, jakej je to záhul na nervy - a to nemluvím o tom, jak budu vypadat, když se to ještě ty dva týdny (a více) povleče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.7.12 13:09

Skoricova koupel?:D tu dneska vyzkousim! jinak uz me trefi! zitra na predoperacni a ve ct se rozhodne, buuu ja chci rodit bez vyvolavacky a dalsich hovadin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.7.12 15:42

Nebo zkus kynuté knedlíky (jdou i koupit, jestli nemáš energii se s nimi patlat), cukr, máslo a hoodně skořice. :-) Mimochodem já se skořicí cpala den před porodem, ale já toho celkově dělala víc - už mi z toho taky notně hrabalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí