Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
, byl jste ted někdo v Prenatalu v Brně na screeningu? Pouští tatínky normálně do ordinace jako doprovod? Děkuji za odpověď ![]()
Na recepci doporučují přijít bez doprovodu, ale 85% maminek tam doprovod mělo včetně mě. Oba nás na screening pustili, samozřejmě s rouškami
dva týdny zpět.
Ne nepouští..chodím tam normálně na gynekologii a tatínky vyhodily pryč já tam chodím sama protože Dr mě řekla že nemam chodit s doprovodem… Na druhý screening jdu koncem května a také mám chodit sama (doktorka zdůraznila )
Ve středu pouštěli. Dle sdělení záleží na konkrétním doktorovi, jestli doprovod připustí.
Ja jsem byla minuly tyden a manzela se mnou do ordinace nepustili. ale jak uz tady nekdo psal, zalezi na konkretnim doktorovi.
Ahoj, na 1. screening jdu 22.6., jsou nějaké nové informace o doprovodu? Na stránkách mají, že to má byt stále omezeno, ale jaká je prosím aktuální situace, poušti otce nebo ne? ![]()
@Dady20 myslím že to bude pořád stejné, že záleží na konkrétním doktorovi, zda doprovod připustí či ne.
@Dady20 pořád stejne ale je pravda že tam pár chlapů bylo ale buď nesměli dovnitř nebo jen na moment ale museli sedět hodně bokem
a byly ve níže asi minutu
@Kajka9 aha, dobre, moc děkuji
přemýšlím jestli teda má vůbec cenu manžela tam tahat nebo ne.
V prenatalu na Veveří normálně tatínky pouští. Pouze jsme tam v rouškách.
Ja byla 26.5 a v pohode pustili. Nebyl tam snad nikdo bez doprovodu.
@mamule42 @KonradovaDenisa68
Holky, tak to jsou super zprávy, snad nám to teda taky klapne za 14 dni ![]()
Tak asi prostě záleží na doktorovi
..já tam chodím sama od začátku (25tt) protože jednou ji h tam bylo hodně a Dr řekla ať jdou ven a seděli tam na schodech ![]()
@Kajka9 aha, no já tam jdu jen na ten velký NT screening, tak třeba u těch velkých screeningu dělají výjimky a tatínky pouštějí a kdežto na klasické vyšetření ne
. No budu doufat