Čerstvé Bio mléko v těhotenství

Anonymní
26.4.20 23:01

Čerstvé Bio mléko v těhotenství

Holky omlouvám se za anonym, ale zajímalo by mě, jestli nevadí pít v těhu bio mléko čerstvé? Piju ho dost často od olmy to zelené 4% plnotučné. Prý je pasterované ale když je čerstvé? Jak to mám chápat :nevim: :zed: mám strach z možné listerie :zed: :( pijete ho v těhotenství také? :( díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
26.4.20 23:04

Je pasterizované. Pokud jsi na pochybách, tak si to ještě převař. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
26.4.20 23:05

Já myslela, že se ptáš, jestli můžeš pít přímo od krávy. Vážně myslíš, že si v supermarketu dovolej prodávat balený mlíko s razítkem od Babiše, ve kterým by byly listérie??? Čerstvé fakt neznamená přímo z vemene krávy neznámého původu do flašky. Je to pasterovaný, klid. I sýry z pasterovanýho mlíka můžeš, dokonce i ty plesnivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.4.20 00:00

Listerie - hysterie. Vsechno mleko v obchodech musi byt dneska pasterovano (zahrivano) tak dlouho, aby se v nich znicily vsechny nežádoucí mikroorganismy. Takze pokud nepijes cestve nadojene mliko primo z vemene, tak z toho zadnou listerii chytit nemuzes. Ze je na krabici označení,,cerstve" znamena, ze nebyla pri zpracování pouzita metoda UHT. Coz je neco jako rychle prevareni na vysokou teplotu, ale to tomu mleku zaruci jenom dlouhou trvanlivost v krabici. Ke zniceni listerie staci pasterace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
27.4.20 07:31

A proč ho piješ, když se bojíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.4.20 09:55

ANo, je to normální pasterované biomléko, čerstvé je jen marketingový výkřik. Syrové mléko můžeš koupit jedině přímo od chovatele krav a nebo v mlékomatu.

Mimochodem - olma patří do Agrofertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky