Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli jste si teď někdo zaplatil 3D utz v prenatalu mi tam jdeme v pátek a vůbec nevím jestli jsou v ceně fotky i video nemůžu to najít
3D obrázek obličeje miminka dělají automaticky v rámci druhého screeningu zdarma, video z vyšetření je také zdarma, pokud stačí na CD, za flash disk je příplatek.
@Rainy146 no mě ho třeba na 2 screeningu nedělali ani to nezkusili takže to není úplně pravda ani normální foto mi dr Vlašín neudělal proto jsme se objednali na 3D/4D ale nikde není napsané jestli je cd a foto v ceně
@Nikouš123 u mě to bylo přesně jak píše Rainy, na konci prosince u Dr. Vlašína
@Mracek46 no na druhém screeningu mi ho nedělal proto mě zajímá jestli byl někdo na 3D který si zaplatil sólo to že to na 2 screeningu dělají mě nějak nepomůže 😂 to vím
@Nikouš123 mi delali 3D v rámci druhého screenu, za fotky jsem nic navíc neplatila
jinak samostatně platíš jen 3D, foto zdarma. Video tedy nevím ![]()
Já si na 2. screeningu mohla vybrat - buď foto 3D nebo video. Ale už je to 2,5 roku ![]()
@Nikouš123 já byla u Vlašína v prosinci na prvním screeningu a dal nám jak foto klasické tak 3D. Možná jako odměnu za to, že mi musel uz udělat vaginální. Každopádně jsem se ptala a fotka byla v rámci screeningu. Prý to takto teď mají. Před čtyřmi lety jsem si o ní musela říct a tuším, že se platila zvlášť. Teď jdeme na druhý, takže uvidím. Normálně si p fotku při začátku vyšetření řeknu. Ceník služeb by měl být na webu, ale je fakt, že ty stránky teď mají všelijaké.
Video se tuším platilo 500kc před těmi čtyřmi lety.
Holky já děkuju že odepisujete ale odepisujete na něco na co se vůbec neptám 😂 já potřebuju vědět jestli je v ceně foto a video když jdete na sólo zaplacený,3D/4D vyšetření 2.screening mám za sebou ten je mi fuk 😂