Přenosná autosedačka

9.8.23 22:49

Přenosná autosedačka

Ahojky maminky

Chtěla bych se zeptat jestli má některá zkušenost s touto autosedackou?
Váhám jestli ji koupit pro dceru která má rok a půl. Nepřijde mi moc bezpečná a hlavně jsem ji neviděla u nikoho :D
Dekuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
9.8.23 22:52

@Kristýnka2022 rok a pul? To bych ji dala jeste autosedacku v protismeru… nevim co to mate za znacku, ale vubec se mi to nelibi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
9.8.23 22:52

Co to je? To nemůže snad nikde projít. 8o Co boční náraz třeba? A navíc 1,5 leté dítě by mělo jezdit v protisměru kvůli případnému nárazu a krční páteři. Tohle bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
9.8.23 23:13
@Kristýnka2022 píše:
Ahojky maminkyChtěla bych se zeptat jestli má některá zkušenost s touto autosedackou?
Váhám jestli ji koupit pro dceru která má rok a půl. Nepřijde mi moc bezpečná a hlavně jsem ji neviděla u nikoho :D
Dekuji za odpovědi :)

V tomhle někdo vozí dítě? To snad ne.. může to vůbec na silnici? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36003
9.8.23 23:22

A ta věc tam drží jak? Vždyť je to jen nějaký postroj, to vůbec neuchrání v případě nárazu :nevim: Na co myslíš, že jsou ty sedačky z boků pevné?

za 10euro z aliextresu, to fakt neeee
https://aliexpress.com/…8557038.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
9.8.23 23:27

Položila bych si otázku - chci mít sedačku proto, abych nedostala pokutu, pokud mě zastaví policajti? Pak by to teda za předpokladu, že to splňuje veškeré zákony, normy a atesty v ČR platné (o čemž lehce pochybuji) mohlo účel splnit. Nebo chci mít sedačku, aby mi ochránila dítě? Pak teda bohužel, tenhle kousek to fakt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3252
9.8.23 23:42
@Kristýnka2022 píše:
Ahojky maminkyChtěla bych se zeptat jestli má některá zkušenost s touto autosedackou?

Myslím, že je zcela zbytečné se zamýšlet nad koupi, tedy pokud žiješ v ČR. Protože pochybuji, že něco takového má homologaci. Nevěřím, že by prošla některou z platných norem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.8.23 00:03

Cooo…?

1,5 rocni dite musi byt v sedacce co nejvic zapadle, zapasovane, hlava i telo co nejvic z boku chranene, s pasy nafest doplymi a pasujicimi.

Tahle sedacka z toho nesplnuje nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20972
10.8.23 04:36
@Kristýnka2022 píše:

Tak jistě že jsi to neviděla, jelikož to vidíš někde na čínském tržišti a v Evropě se to beztak ani prodávat nesmí, jelikož to nesplňuje bezpečnostní normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.23 06:46

Maminky je to z české stránky najdete to normálně pod vyhledávání detske autosedačky a pise tam od 9 měsíců do 12 let. Také mi to nepřijde bezpečné proto jsem se ptala jestli s tím má někdo zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
10.8.23 07:22
@Kristýnka2022 píše:
Maminky je to z české stránky najdete to normálně pod vyhledávání detske autosedačky a pise tam od 9 měsíců do 12 let. Také mi to nepřijde bezpečné proto jsem se ptala jestli s tím má někdo zkušenost :)

Tak už jenom ten věkový rozdíl o něčem vypovídá.. pokud ti to přijde nebezpečné, což rozhodně je, tak nechápu, že nad tím vůbec ztrácíš čas a zakládáš diskuzi, zda s tím má někdo zkušenosti. Děsila bych se odpovědi, když by někdo napsal, že ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí