Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, koupila jsem autosedačku na e-shopu centrum autosedaček, ale mají i prodejnu. Každopádně ta původní sedačka mi nejde ani vyndat. Instaloval ji tam ex nějakou kombinací pásu a Izofixu, vede to ještě nějak divně kufrem.
Myslíte, že je možné je požádat, aby klidně za poplatek mi s tím pomohli? Sedačka je Britax Kid fix I a já bych ji chtěla na sedadlo spolujezdce.
Tak možná ti novou namontují, ale že by ti odmontovávali starou, to teda nevím…zkusit to můžeš…za to nic nedáš…nemáš kamaráda nebo souseda, který by ti tu starou odmontoval?
@Dollorres píše:
Ahoj, koupila jsem autosedačku na e-shopu centrum autosedaček, ale mají i prodejnu. Každopádně ta původní sedačka mi nejde ani vyndat. Instaloval ji tam ex nějakou kombinací pásu a Izofixu, vede to ještě nějak divně kufrem.
Myslíte, že je možné je požádat, aby klidně za poplatek mi s tím pomohli? Sedačka je Britax Kid fix I a já bych ji chtěla na sedadlo spolujezdce.
no, nevím, spíše ne - ale za zeptání nic nedáš,
v té prodejně můžou být samé ženy, které ti umí upevnit novou sedačku, ale vyndat starou
když to normálně nejde
Hele s CA mám jen nejlepší zkušenosti, takže určitě ti vyjdou vstric ![]()
@Monchichik píše:
Tak možná ti novou namontují, ale že by ti odmontovávali starou, to teda nevím…zkusit to můžeš…za to nic nedáš…nemáš kamaráda nebo souseda, který by ti tu starou odmontoval?
Koukal se na to tchán, a nějak na to nepřišel, ale mohu zkusit případně někoho z práce.
Ta stará je v zadu, takže to nějak nevadí, kdyby mi ji neodmontovali. Ale bylo by to fajn to jo.
@stinga píše:
v té prodejně můžou být samé ženy, které ti umí upevnit novou sedačku, ale vyndat starou![]()
když to normálně nejde
Proč by to neslo? Má toptether s tím na prodejně mají 100% zkušenost
@stinga píše:
v té prodejně můžou být samé ženy, které ti umí upevnit novou sedačku, ale vyndat starou![]()
když to normálně nejde
To je taky pravda, ale už i ta instalace by mi hodně pomohla. Je to fakt hrozně složitý.
@Pidulka1991 píše:
Hele s CA mám jen nejlepší zkušenosti, takže určitě ti vyjdou vstric
Tak to je skvělá zpráva. Je mi to trochu trapný, ale fakt to sama nedám.
@Dollorres píše:
Tak to je skvělá zpráva. Je mi to trochu trapný, ale fakt to sama nedám.
Prosím tě v klidu. My tam kupovali sedačku (i s manželem), normálně nám vyndali starou (to jsme umeli
) a přidělali novou. Máme u ni upevňovací oka na přední sedačku, tak nám s tím pomohli, manzela to naučili
. Pro pokračovací jsme si tam zase dojeli. Nainstalovali, vysvětlili na co si dat pozor. Jezdíme teda do Stodulek, mají tam dvůr, takže nestojíš někde u silnice. Můžeš i zavolat a domluvit si cas ![]()
Koukni na youtube, tam najdeš k sedačkám videonávod. Já se takhle učila všechny.
@Dollorres Nemusí ti to být vůbec trapný…tohle neděláš každý den…a oni jsou určitě na to zvyklí… ![]()
@Dollorres V Centru autosedaček ti myslím vyhoví a určitě budou vědět jak na to, je to specializovaná prodejna, kde instalují sedačku do auta zcela běžně každému, kdo si jí na prodejně koupí (nám jich tam zkoušeli dát i víc, aby se ukázalo, která nejlépe padne…) ![]()
@Dollorres píše:
Můžu se jen zeptat ty sedadla spolujezdce mají izofix? Já třeba nemám ráda jak ty děti sedí vepředu… mi příjdou tak jakože na ráně… ale je to můj pocit. My děti vepředu vozíme až od 12ti let…
Ma kristalova koule mi rika, ze jedinou spravnou odpoved se dozvis jen na prodejne.
tady je to jen „jedna Mana povidala“ ![]()