Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Janli píše:
Koukni na youtube, tam najdeš k sedačkám videonávod. Já se takhle učila všechny.
To už jsem koukala, ale stejně jsem to nebyla sto pochopit, stíhat, a nenašla jsem video, kde by byla ta sedačka do stejného auta a navíc do předu. A ještě nějak pomalu. Po 20 minutách jsem chytla akorát tak záchvat zuřivosti. ![]()
@Dollorres píše:
Tak to je skvělá zpráva. Je mi to trochu trapný, ale fakt to sama nedám.
A je i trapny zavolat primo do te prodejny/ napsat tam mail s dotazem?
Myslím, že ne. Leda jim zamáváš papírovou 💵 před obličejem. Že jsi sama a potřebuješ pomoc. My jsme takhle objednali sedačku původně domů. Teď ji máme na terase. Kurýr dovezl 3 díly, které se do sebe nacaknou. Veliká, těžká. Ani jeden díl bych nezvedla. Ten chlap to pomohl mojemu odnést. Ale to bylo vše. Skládal to se sousedem.
@KKK85 píše:
Můžu se jen zeptat ty sedadla spolujezdce mají izofix? Já třeba nemám ráda jak ty děti sedí vepředu… mi příjdou tak jakože na ráně… ale je to můj pocit. My děti vepředu vozíme až od 12ti let…
Jojo mají, no kluk si to hrozně přeje, já si taky myslela, že to nejde, ale vídám to celkem často.
@Stará známá píše:
A je i trapny zavolat primo do te prodejny/ napsat tam mail s dotazem?
Už jsem jim psala dotaz. Tak snad.
Ale chtěla jsem napřed vědět, jestli je to vůbec relevantní požadavek.
@Kelsey píše:
Myslím, že ne. Leda jim zamáváš papírovou 💵 před obličejem. Že jsi sama a potřebuješ pomoc. My jsme takhle objednali sedačku původně domů. Teď ji máme na terase. Kurýr dovezl 3 díly, které se do sebe nacaknou. Veliká, těžká. Ani jeden díl bych nezvedla. Ten chlap to pomohl mojemu odnést. Ale to bylo vše. Skládal to se sousedem.
Jo, tohle je děs, jakmile nejsi technickej typ, tak máš celkem problém. V poslední době to zjišťuji čím dál víc. ![]()
Tak alespoň teď víme, kde kupovat sedačky.
![]()
V nejmenované prodejně, která je docela známá, tak jsem se na tom domlouvala. 2 autosedačky l, takže nemalé peníze… A co myslíte. Velké kulové. ![]()
Takže jsem řekla, že už tam nic nekoupím. ![]()
@Dollorres píše:
To už jsem koukala, ale stejně jsem to nebyla sto pochopit, stíhat, a nenašla jsem video, kde by byla ta sedačka do stejného auta a navíc do předu. A ještě nějak pomalu. Po 20 minutách jsem chytla akorát tak záchvat zuřivosti.
Jo, to se mi taky stalo…. ![]()
V Centru autosedaček byli vždycky neuvěřitelně ochotní, určitě vám pomůžou
@Dollorres píše:
Jojo mají, no kluk si to hrozně přeje, já si taky myslela, že to nejde, ale vídám to celkem často.
já to taky vidávám
, ale mi se to osobně nelíbí. Ale vím že povolené to je. A že se tak jezdí.
@Dollorres píše:
Jo, tohle je děs, jakmile nejsi technickej typ, tak máš celkem problém. V poslední době to zjišťuji čím dál víc.
Mám silného a různě zručného chlapa. Ten si poradí s ledačím. Akorát já nemám tu sílu, abych něco hodně těžkého s ním tahala. Ale druhý silný je ve vedlejším domě
. Tak je to dobré.
@Kelsey píše:
Co to má společného s instalaci autosedačky? ![]()
Myslím si, že by to neměl být problém, ale pokud jsi si ji nechala zaslat domů, tak bych si vzala doklad o koupi, ať vidí, že je to koupené u nich.
Já si takto nechala poslat dvě sedačky s vyzvednutím v obchodě, ať si můžeme vybrat, protože oba typy současně neměli na prodejně skladem (je pravda, že mi sami nabídli, ať si je objednám přes eshop). Oby typy přede mnou vybalili z krabic, složili a poradili s instalací i vyzkoušením. Kdybych chtěla instalovat do auta, jistě by udělali i to. Pak jsem tam jednu sedačku nechala a vypsali sami odstoupení od smlouvy a peníze mi pak přišly za pár dní na účet. Sice jiný obchod, ale snad to tak funguje ve většině, protože oni nejsou schopni všechny varianty držet skladem…
@Pidulka1991 píše:
Co to má společného s instalaci autosedačky?
Je to hodně důležité pro instalaci autosedačky. Nejvíc ta informace, že sedačka měla být v obýváku a teď je na terase
![]()