Přepis auta 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
13.4.18 14:47
@Ivana 85 píše:
@Aishenka nemusi,musis uz mit hotovou evidencku tam auto zkontroluji a pak uz ho nikomu neukazujes.

Přesně tak ;)

• Citovat
  • Upravit
101630
13.4.18 14:48

@Doe_Jane Neblbni, ještě tomu někdo uvěří :mrgreen: ale jinak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
13.4.18 14:49
@j.a.n.i1 píše:
@Doe_Jane Neblbni, ještě tomu někdo uvěří :mrgreen: ale jinak :pankac:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1359
13.4.18 14:51

@Aishenka Nemusí pokud máš udělanou evideční prohlídku u té auto musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101630
13.4.18 14:53
@Medisek píše:
@Aishenka Nemusí pokud máš udělanou evideční prohlídku u té auto musí být.

No a pokud evidenčku udělanou nemáš, tak ti přítomnost auta u převodu nepomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.4.18 14:56

@Aishenka Nemusí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.4.18 15:07

@j.a.n.i1 Já to myslela tak, že u té evidenčky být musí. Pak už se vyřizují jen papíry a tam být auto fakt nemusí. Už vidím paní na registru, jde kontrolovat každé auto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101630
13.4.18 15:08

@Medisek Jasně, ale v souvislosti s tím fórkem, to skoro vyznělo tak, že když ho vezmeš s sebou na přepis, tak evidenčku nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
13.4.18 15:20
@Ivana 85 píše:
@Aishenka nemusi,musis uz mit hotovou evidencku tam auto zkontroluji a pak uz ho nikomu neukazujes.

Jen doplnim. Evidencni kontrola se dela na STK a musi byt na jmeno noveho majitele. Novy majitel musi mit sjednane pojisteni - povinne ruceni.
Pokud se prodavajicimu k prepisu nechce, muze novemu majiteli vystavit plnou moc s uredne overenym podpisem (formulare byvaji na webu mesta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101630
13.4.18 15:38
@cecetka píše:
Jen doplnim. Evidencni kontrola se dela na STK a musi byt na jmeno noveho majitele. Novy majitel musi mit sjednane pojisteni - povinne ruceni.
Pokud se prodavajicimu k prepisu nechce, muze novemu majiteli vystavit plnou moc s uredne overenym podpisem (formulare byvaji na webu mesta).

Já opravím, aktuálně už se nový majitel na evidenčku nepíše a povinné ručení musí existovat, ale nemusí být nezbytně nutně na nového majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
13.4.18 16:40

Auto jsem kupovala minulý pátek a ve středu jsem byla na evidenčce a na přepisu.
Na evidečce nikdo nekoukal, na koho je auto napsaný (logicky bylo na starýho majitele). Auto nafotili ze všech stran, nafotili tachometr, okna atd. Pak jsem s papírem od nich, novou zelenou kartou, techničákama a plnou mocí od bývalého majitele šla na přepis. Vím, že značky nový už automaticky nedávaj, ale kdybych chtěla, tak by mi za 450 Kč nový dali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová