Přeražený nos??

Michaelakkk
15.3.10 22:59

Přeražený nos??

Stala se mi strašná až vtipná věc šla jsem po tmě v pokoji kde spí samuel odpojit kabel od počítače abych si ho mohla vzít do kuchyně… Kabel byl pod stolem a jk jsem se pro něj rychle shýbla nedošlo mi že je u stolu zastrčená židle a já se praštila přímo do nosu… krev mi netekla jen mi v nose lehce křuplo a ted se mi tam dělá obrocvská boule která je jen na pravé straně a modřina a otéká to… Nemáte někdo zkušenosti s přeraženým nosem??? jak se to pozná?? a co s tím?? Ted si to leduju ale bolí to jak čert!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
578
15.3.10 23:08

Mě malá dcerka také při hře přerazila nos.Ani sem s tím nikam nešla.To ledování pomáhá a bolí to docela dlouho ale i co sem viděla v televizi tak to nijak zvláště neřeší pouze náplastí.Jinak bolí každý dotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.3.10 23:18

tak to že bolí každý dotek už vím hrůza hlavně ta modřina a boule uprostřed nosu až vyjdu mezi lidi tak buhví co si budou myslet… J8 právě taky nehci jít k doktorům jen se bojím aby mi nezustala ta boule… Podle otce to může bej nalomený a boule může zůstat ale já tomu raději nevěřím…

• Citovat
  • Upravit
2139
15.3.10 23:31

Jestli je zlomenej, nebo jen naraženej se pozná na rentgenu. Ale co jsem viděla zlomený, tak vždycky tekla krev. Někdy je pak potřeba to srovnat.
Zatím bych ledovala a ráno, když se Ti bude zdát, že je nos nějak šejdrem, bych pro jistotu zašla na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.3.10 23:36

No tak doufám že to bude dobrý a zítra se sama sebe neleknu v zrcadle… krev jen trošku smrkám ale to jsem zkusila jen lehce protože to bolí jak čert…

• Citovat
  • Upravit
101708
16.3.10 06:57

Ahojky, nechci tě strašit, ale já bych šla raději hned, stalo se mi něco podobného, teda fakt je, že mě krev tekla a dost, ale stalo se mi to na vandru kousek od hranic, tak mi trvalo 24 hodin, než jsem se dostala k doktorovi. No a tam se tvářili, že na nějaké jednoduché srovnání jdu stejně pozdě, naštěstí to tedy nebylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
16.3.10 07:41

Pokud se nepletu, tak nos je snad chrupavka, ne? Takže z mého laického pohledu, zatuhne-li ve špatné poloze, budou s tím pak komplikace…
Já osobně bych tam už byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
16.3.10 07:59

Ahoj, manžel měl kdysi přeražený nos a u doktora mu ho narovnávali. Bylo to prý dost bolestivé, ale bez toho „odkřupnutí“ skoro nemohl dýchat.
Asi bych si k doktorovi zašla, zvlášť když ti to otéká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.3.10 08:41

Míšo máš 24-48 hodin na rozmyšlenou jestli to ukážeš dr. nebo ne, pak už s tím nejde nic dělat…Jinak mi byli asi tak 14dní z5 v podobné situaci :wink:
 https://www.emimino.cz/…-nosu-38621/

a pro zasvědcené - nosík už máme v pořádku, křivý není a modřinka byla minimální :palec: holt měl víc štěstí n ež rozumu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.3.10 09:35

Určitě bych šla k doktorovi, třeba to potřebuje srovnat, pokud by ti to špatně srostlo, tak jsou s tím pak děsné komplikace - chrápání, rýma… prostě otrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.3.10 10:08

presne tak kdyz ti to spatne sroste, zachrani te jedine plastika radej bych se na RETG stavila, ikdyz je to opruz. ale jestli se ti zda nos jinak rovnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
16.3.10 12:08

Taky bych šla hned k dr. Já si v dětství nos zlomila pádem z kola, naši mě sice vzali k dr., ale ta nad tím mávla rukou a já mám teď nos křivej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
16.3.10 12:46
lacenka píše:
Míšo máš 24-48 hodin na rozmyšlenou jestli to ukážeš dr. nebo ne, pak už s tím nejde nic dělat…Jinak mi byli asi tak 14dní z5 v podobné situaci :wink:
https://www.emimino.cz/…-nosu-38621/a pro zasvědcené - nosík už máme v pořádku, křivý není a modřinka byla minimální :palec: holt měl víc štěstí n ež rozumu :wink:
ráno to je lepší křivý není jen tam je modřinka a malá boule takže k dr nepůjdu zdá se mi to v pořádku ale díky za reakce :-)
Asi jsem také měla štěstí
  • Citovat
  • Upravit
15097
27.1.13 11:37

Holky mohu poprosit, nevíte, pokud má někdo přeražený nos podruhé, sroste mu to v pohodě, nebo bývají nějaké komplikace? MOjí kamarádky syn už podruhé narazil na něčí pěst a ona je s toho chudák hin :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.1.21 16:29

Dobrý den včera večer di mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie