Bolest v pupíku

76
7.3.10 20:30

bolest v pupíku

Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat na bolest, spíš takové píchnutí v pupíku, které je tak silné, že si člověk musí sednout a vydýchat to. Stávalo se mi to občas v těhotenství a teď znovu, po více než půl roce od porodu. Říkám si, že je to jen nějaký nepříjemný namožení… :nevim:

Příspěvek upraven 13.03.10 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4834
7.3.10 21:01

nemůže to být kýla?Jen mě tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.3.10 22:11

Ahoj,já měla to samé…a za tři dny jsem potratila…ale ty už jsi po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nature_vlk
24.3.10 15:57

pichani

Ahoj, mam to dnes taky, jsem 12+1. Celkem mě to vyděsilo. V kolikatem jsi pls byla, když jsi o prcka přišla? Mam volat doktorovi a nebo tam třeba rovnou radši zajít? Jinak mi nic neni. Diky

• Citovat
  • Upravit
312
22.5.10 20:02

Holky,nezlob te se ejestli jsem Vás vyděsila…nedávno jsem byla u lékaře-protože se píchání objevilo i po potratu…a závěr?Prasklina břišního svalu-léčba-ledovat a ledovat,nic těžkého netahat a ledování nepřehánět…at z toho není zánět vaječníků či močového měchýře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
28.1.12 23:41

Já tohle mívám taky, někdy mě bolí kolem pupíku i týden a mám ho takovej roztaženej.....no a je to poporodní kýla, mám to od doktorky potvrzené. :? Řešení je jenom operativní, ale když o tom člověk ví, dá se s tím celkem dobře žít i bez operace. Teda já to mám v plánu, pod kudlu se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 10:46

Ahoj holky, chci se zeptat, snazime se o miminko, ale bohuzel jsem to nedávno dostala, tak nic :( ale i přes menstruaci mam pocit, ze jsem nejaka divna, porad nějaký tlaky v podbrisku, zmena nalady, jsem porad nejaka naštvaná, to nebývam. A dokonce posledni asi dva dny mam desne citlivej pupik, jen na nej jakoby zlehka zatlacim a uplne me pichne dole v pipce :oops: nikdy jsem to nemela, myslite, ze by to mohlo byt tehu i pres ms nebo je to normální? Diky :)

• Citovat
  • Upravit
91
29.4.18 12:39

Nemáš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 13:36

@Makyna90 nemam.. tu mam v pulce cyklu a ted jsem 5DC

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.21 08:39

Ahoj, asi 3 dny mě píchá v pupíku, každý den pár minut, je to spíš v klidu. Dneska začalo i bolet břicho na pravé straně. Bolest je táhlá, ale nijak ostrá, prostě „o tom vím“, na zmáčknutí nebolí, stolice normální. Jsem dnes 16DC, takže dost možná ovulace - ale zmátl mě ten pupík. Může ovulační bolest začínat i v pupku? Jako přenesená bolest? Ovulační bolesti mám silné, skoro vždy na pravé straně, takže kdyby mě nepíchalo v pupku, je to pro mě jasná ovulace a slepák vůbec neřeším, takhle ale nevím. Větry odchází normálně. Moje dr má dneska dovolenou, za chvilku jedu na neurologii, jsem už dlouho objednaná, docházím tam pro latentní tetanii, může se zmínit o bolesti i neurologovi, když je to mimo obor?

Ještě jsem četla, že bolesti v pupku mohou být od blokád středního hrudníku, to mám pořád :roll: chodím 1× týdně na fyzio.. od včera mám ještě hrozné „křeče“ do sedacích kostí při chůzi :zed: no jsem na odpis..

Každopádně, slepák by bolel snad víc a neodchází při něm stolice?
Hezký den, Peťa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.21 09:00

Já nedala oživení diskuze, @admin, můžete mi jí prosím oživit? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20841
1.4.21 12:33

Dobrý den,

oživeno :)

Hezký den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.21 13:12

@admin děkuji..

Jinak neurolog prohmatal esíčka, nic neshledal. Prý jsem celá zatuhlá (to vím), ale že by to způsobovala bolest v pupku a pravé strany břicha. Na slepák to prý taky nevypadá, normálně funguju, jen o tom vim prostě no. Takže nic nevím :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.21 17:29

Nikdo nemá zkušenost? :(

• Citovat
  • Upravit
79
9.11.23 14:20

Prosím oživit diskuzi @admin Můžu se anonymní, jak jsi tenkrát dopadla? Mám teď to samé😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí