Poraďte něco proti únavě?

6422
5.3.10 12:38

Proti únavě?

Poraďtě, prosím něco proti únavě, nejlépe něco, co máte ověřeno, že funguje. Poslední dobou mě trápí únava, prakticky celý den. Přitom nemocná nejsem, spím dost, jím dost zeleniny a ovoce… Díky předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
5.3.10 12:41

me kdyz sem zacala byt takhle hodne unavena z niceho nic zjistili poruchu funkce stitne zlazy :nevim:

pokud je to jarni unava..zkus homeopatika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
5.3.10 13:13

Ahoj, mě kdysi pohlo brát Magnesium - energie na rozdávání a ještě jsem zhubla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.3.10 13:15

Já nevím, ale mě na únavu pomáhá vyrazit ven a sluníčko a na vzduch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.10 13:16

Ahoj, já když jsem byla v těhotenství - nebo když jsem pak kojila - hodně unavená, tak to bylo nedostatkem želez. Gynekoložka mi ho předepsala a dost se to zlepšilo. S.

• Citovat
  • Upravit
598
5.3.10 13:28

především tu je jaro a tak se cítíme všichni více či méně unavení, jinak je dobré mít veliký přísun vitamínu C!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.3.10 13:46

Na únavu mi pomáhá zkusit magnesko a bkomplex a víc pít, většinou po dvou třech dnech už cítím zlepšení. A taky čerstvý vzduch, tedy nejlépe procházky. Snad je to jen „jarní únava“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
5.3.10 14:29

Mně zaručeně pomáhá Chlorela pyrenoidosa. Jak si den nevezmu, už to na sobě cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
5.3.10 14:30

Já měla taky nedostatek železa, ale i vitamínů(ale ty jsem brala už v těhu a teď beru dál) a jinak to může být ten hořčík, vápník…cokoliv. Zkus se poradit s mudrou. Jinak procházka venku na sluníčku pomáhá. Teď jen si přát, aby už to sluníčko začlo víc svítit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
5.3.10 14:30

Nebo taky pomáhá pít černý čaj, ale slabý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
5.3.10 15:07

Ahojky, taky bych radila B komplex a železo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
5.3.10 15:11

:lol: mi pomáhá kafe kafe kafe-dám 3 za den,když mi dojde,jsem mimo či co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.3.10 15:23

Ahoj Zuzo,nevim jestli jsi tehul.,kojis.,ci co,ale ja kojim,ubyvala jsem na vaze a byla jsem unavena,zasla jsem si za mudr.at mi udela preventivni prohlidku,jestli mam brat zelezo,nebo zda mi neco chybi jineho a nasla mi stitnou zlazu.

Jinak hodne piju bylinkove caje a beru vitamin Centrum pro tehu a kojici-na ten nedam dopustit :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
5.3.10 20:13

Díky moc, já už řešila jestli Žen šen nebo Koenzym Q10 a ono je to takhle jednoduché.:-) Ve vašich odpovědích vede Magnesium, železo, vitamin C a B, to doma dokonce mám, tak postupně vyzkouším!
Pokud nic nepomůže, zkusím nějaké vyšetření. Čím vám léčili tu štítnou žlázu? Pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.3.10 20:35

Po prvním porodu jsem byla taky hodně unavená a navíc jsem začala přibírat. Zjistila se u mně snížená funkce štítné žlázy. Po nasazení léků se to hodně zlepšilo. Přes druhé těhotenství jsem byla sledována celou dobu a navíc jsem brala vitamíny i během kojení. Můžu říct, že mám energie na rozdavání :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí