Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Poraďtě, prosím něco proti únavě, nejlépe něco, co máte ověřeno, že funguje. Poslední dobou mě trápí únava, prakticky celý den. Přitom nemocná nejsem, spím dost, jím dost zeleniny a ovoce… Díky předem.
me kdyz sem zacala byt takhle hodne unavena z niceho nic zjistili poruchu funkce stitne zlazy ![]()
pokud je to jarni unava..zkus homeopatika ![]()
Ahoj, mě kdysi pohlo brát Magnesium - energie na rozdávání a ještě jsem zhubla ![]()
Já nevím, ale mě na únavu pomáhá vyrazit ven a sluníčko a na vzduch ![]()
Ahoj, já když jsem byla v těhotenství - nebo když jsem pak kojila - hodně unavená, tak to bylo nedostatkem želez. Gynekoložka mi ho předepsala a dost se to zlepšilo. S.
především tu je jaro a tak se cítíme všichni více či méně unavení, jinak je dobré mít veliký přísun vitamínu C!
Na únavu mi pomáhá zkusit magnesko a bkomplex a víc pít, většinou po dvou třech dnech už cítím zlepšení. A taky čerstvý vzduch, tedy nejlépe procházky. Snad je to jen „jarní únava“ ![]()
Mně zaručeně pomáhá Chlorela pyrenoidosa. Jak si den nevezmu, už to na sobě cítím.
Já měla taky nedostatek železa, ale i vitamínů(ale ty jsem brala už v těhu a teď beru dál) a jinak to může být ten hořčík, vápník…cokoliv. Zkus se poradit s mudrou. Jinak procházka venku na sluníčku pomáhá. Teď jen si přát, aby už to sluníčko začlo víc svítit ![]()
mi pomáhá kafe kafe kafe-dám 3 za den,když mi dojde,jsem mimo či co ![]()
Ahoj Zuzo,nevim jestli jsi tehul.,kojis.,ci co,ale ja kojim,ubyvala jsem na vaze a byla jsem unavena,zasla jsem si za mudr.at mi udela preventivni prohlidku,jestli mam brat zelezo,nebo zda mi neco chybi jineho a nasla mi stitnou zlazu.
Jinak hodne piju bylinkove caje a beru vitamin Centrum pro tehu a kojici-na ten nedam dopustit
.
Díky moc, já už řešila jestli Žen šen nebo Koenzym Q10 a ono je to takhle jednoduché.:-) Ve vašich odpovědích vede Magnesium, železo, vitamin C a B, to doma dokonce mám, tak postupně vyzkouším!
Pokud nic nepomůže, zkusím nějaké vyšetření. Čím vám léčili tu štítnou žlázu? Pomohlo to?
Po prvním porodu jsem byla taky hodně unavená a navíc jsem začala přibírat. Zjistila se u mně snížená funkce štítné žlázy. Po nasazení léků se to hodně zlepšilo. Přes druhé těhotenství jsem byla sledována celou dobu a navíc jsem brala vitamíny i během kojení. Můžu říct, že mám energie na rozdavání
![]()