Poraďte něco proti únavě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9356
5.3.10 21:19

Ja beru Koenzym Q10.Neni to sice zazrak,ale ma něco do sebe.A občas lupnu Shock tyčinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.3.10 23:18

ja jako hubenour mam navic hyperfunkci stitne zlazy,kdy jeste hubnes,ale doufam,ze to souvisi s hormony po porodu a zase se to stabilizuje,jsem v zacatku,takze litacka po doktorech,zatim nemam stanovenou lecbu.Jen jsem nekdy jak v jinym svete-podrazdena,nervozni,navaly horka,unava a pak se vzpamatuju a prijde mi to jako ze takhle se prece nechovam :think: ,hormony davaj zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majjjda
3.5.10 11:01

Cvičení proti únavě a stresu

Zkus čínská uvolňovací cvičení:

http://santal.hyperlink.cz/…20STRESU.htm

:pocitac:

Dále, vitamín C, železo, B-Komplex

Hodně pít vodu, bylinkové čaje nebo hodně naředěný černý čaj, jíst hodně ovoce a zeleniny a hlavně pravidelný spánek 6-8 hodin. Nejdůležitější a nejvydatnější je spánek před půlnocí (tj. jděte spát ve 22 hod.). Nepij před spaním kofeinové nápoje a těsně před spaním necvič a nerozčiluj se.

Výborná je také heřmánková koupel: Vezmi dvě plné hrsti heřmánkových kvítků a spař je vroucí vodou. Kvítky pak sceď a odvar vlij do připravené koupele.

Únavu způsobuje: časná konzumace alkoholu, časté pití kofeinových nápojů, kouření, vysedávání u počítače nebo televize, pobyt v prostoru se zářivkami a užívání některých léků

• Citovat
  • Upravit
768
22.10.15 09:22

Ahoj všem :kytka:
obnovuji diskuzi, přeci jen od posledního příspěvku uběhl nějaký pátek :lol:
namáte nějaké tipy co proti unavě?
poslední dobou sem uplně nemožná :?
doma 6 měsíční prcek, ráno vstávačka se starší do školky
večer když bych mohla jít spát tak si užívám klídku u tv nebo tady :think: někdy si lehnu odpol s prckem, to pak zas večer nemýužu zabrat, ráno zas uplně jetá
a tak pořád do kola :nevim:
vitamíny beru, kávu nepiju, štítnou žlázu mi kontrolovali v těhu a byla dobrá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.10.15 09:27

@hedabedna
stereotyp, který ubíjí.
Místo TV bych dala procházku venku, nebo čtení, poslech hudby co máš ráda. Kamarádky, masáž, vše co ti dělá dobře.
Přidej trochu ovoce, vitamin D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.10.15 10:09

B-Komplex, Hořčík a jinak samozřejmě doplnit stravu větším množství zeleniny a především ovoce :-). Zároveň je důležité ale i spalovat energii a být aktivní alespoň chůzí! Místo 2 zastávek autobusem, se třeba projít, nebo chodit na procházky apod. Jednoduše to kombinovat tak aby to bylo všechno rovnoměrné a nezajíždět do stereotypu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.10.15 10:28

Ahoj :) já jsem byla hodně unavená a svého ďábla nestíhala, bez kávy až 4×-5× denně jsem nefungovala. Prospat se přes den, nebo dát dítko na chvíli někomu také nepomáhalo. Celkově mi pomohl až detox Whole30, kdy energie mám dost, i když v noci tolik nespíme :) Za mě to tedy byla úprava stravy (sice dost drastická, ale hlady netrpím, mléko neubývá a po měsíci se vracení zakázané potraviny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
23.10.15 09:59
@SKgirl píše:
Ahoj :) já jsem byla hodně unavená a svého ďábla nestíhala, bez kávy až 4×-5× denně jsem nefungovala. Prospat se přes den, nebo dát dítko na chvíli někomu také nepomáhalo. Celkově mi pomohl až detox Whole30, kdy energie mám dost, i když v noci tolik nespíme :) Za mě to tedy byla úprava stravy (sice dost drastická, ale hlady netrpím, mléko neubývá a po měsíci se vracení zakázané potraviny)

vypadlo to na mě jen v angličtině :think: to sem v pr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
23.10.15 10:06

Mně pomáhá guarana - prášek (sice je hnusnej, ale ta lžička se dá zapít, lepší, než rozmíchávat v něčem, to jsem nedala… Probere mě a nakopne během pár minut)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.10.17 16:33

Mě nejvíc pomáhá se překonat a jít sportovat…To mě vždycky probere:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
26.10.20 18:14

Momentálně zkouším Schüsslerovy soli, tak jsem na to docela zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
27.10.20 20:53

@DrahusN Mohla bych vědět, co je to prosím zač? O tom jsem ještě neslyšela :O

• Citovat
  • Upravit
13.4.21 19:43

Pomohl vám někomu proti únavě hořčík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.4.21 17:32

@drobek.alca Mně jo, i s migrénama. Beru ho ale v čistě přírodní formě od vitaslife, je to magnésium z mořské vody takže se dobře vstřebává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí