Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky mojí babičce se dělá na oku- v kanálku ječné zrno… Jak jí ho mohu ošetřit????
díky za rady ![]()
to ti sice neporadím ale na koho mám zjistit to číslo vypadlo mi to jméno ![]()
Michaelakkk píše:
to ti sice neporadím ale na koho mám zjistit to číslo vypadlo mi to jméno
Tos mě rozesmála
Na Libušku Klekrovou je to švadlena, díky!!!
Michaelakkk píše:
nj pamět má je děravá
krásné jak jsme se od jednoho zdravotního problému dostali k jinému ![]()
Tak já na ně trpím skoro furt a bylo mi řečeno od alergologa že častý výskyt ječného zrna znamená styfilokoka v oku, což tě nijak neohrožuje až na to ječné zrno furt. Jediný účinný na stafilokoka je jakési očkování, které jsem podstoupila jednu dávku naředěnou, je to prej pěkný svinstvo, no a měla jsem šílenou reakci takže jsem to vzdala.
Z mé zkušenosti bych to nechala být, ono se to za pár dní vyloupne a je klid. Dostala jsem na to jakousi mastičku, ale prý je to hroznej driják a tudíž to nepoužívám. Tak jsem ti asi moc nepomohla…
![]()
PETRUCHA píše:
Tak já na ně trpím skoro furt a bylo mi řečeno od alergologa že častý výskyt ječného zrna znamená styfilokoka v oku, což tě nijak neohrožuje až na to ječné zrno furt. Jediný účinný na stafilokoka je jakési očkování, které jsem podstoupila jednu dávku naředěnou, je to prej pěkný svinstvo, no a měla jsem šílenou reakci takže jsem to vzdala.
Z mé zkušenosti bych to nechala být, ono se to za pár dní vyloupne a je klid. Dostala jsem na to jakousi mastičku, ale prý je to hroznej driják a tudíž to nepoužívám. Tak jsem ti asi moc nepomohla…![]()
Děkuji, alespon vím co to je. znas starý lidi všechno je dobry…
Babi bude ráda že má takovou nemoc a má co vyprávět
aspo%n anše babi tohle milovala, jak byl nějakej pořádnej neduh tak ho měla a byla na tom nejhůř ze všech kamarádek ![]()
PETRUCHA píše:
Babi bude ráda že má takovou nemoc a má co vyprávět![]()
aspo%n anše babi tohle milovala, jak byl nějakej pořádnej neduh tak ho měla a byla na tom nejhůř ze všech kamarádek
To co píšeš to sedí na mou tchyni… Babička naopak je na zdraví hrozný lajdák!!!
to muj děda půjde k doktorovi až když bude umírat, dřív prý nehodlá podporovst nějakým poplatkem mizerný zdravotnictví ![]()
Michaelakkk píše:
to muj děda půjde k doktorovi až když bude umírat, dřív prý nehodlá podporovst nějakým poplatkem mizerný zdravotnictví
to jsou hrozny kurvy, porad jenom platis… babička každý měsíc nechá po doktorech 2000,–!Má kardiostimulátor ![]()
Já jsem mívala hodně ječné zrno jako dítě. Nevím už, kdo nám to poradil, ale dávala jsem si na to teplé heřmánkové obklady - on se tím teplem urychlil proces zrání a dřív to puklo
Takže né, že by to jako nějak vyloženě léčilo, ale netrápila jsem se tak dlouho…
![]()
A přešlo to samo i bez očkování a spol. ![]()
Angua píše:
Já jsem mívala hodně ječné zrno jako dítě. Nevím už, kdo nám to poradil, ale dávala jsem si na to teplé heřmánkové obklady - on se tím teplem urychlil proces zrání a dřív to pukloTakže né, že by to jako nějak vyloženě léčilo, ale netrápila jsem se tak dlouho…
![]()
A přešlo to samo i bez očkování a spol.
super, díky za radu určitě to zkusím ![]()
Taky jsem na to trpěla jako dítě a standardní léčbou pak ještě o kus víc - pamatuju si s otřesnou přesností, jak do mě pokaždý cpali droždí s cukrem. Pomáhalo to, ale ta chuť! ![]()
Dodneska jsem přesvědčená, že pár tablet B12 by to vyřešilo stejně efektivně a bez pobliónu.
Jooo, droždí jsem též na cosi jedla, je možné, že na toto. Ale mně to chutnalo ![]()