Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Voltaren je, myslím, spíš na klouby, ne? Zeptej se lékárnice, ta určitě něco vymyslí…
Ať je brzo líp!
Ahoj všichni, nějak se dál tahle diskuze nerozvíjela, ale mě by fakt docela zajímalo jakou mast nebo krém použít na bolavé svaly. Nemám sice namožené svaly od kašlaní nebo tak, ale od sportu, klasická rada je si dát pauzu a svaly nechat zregenerovat, ale já bych je potřebovala něčím namazat aspoň pro trochu úlevy, nějak hůř to snáším a poměrně často mám až skoro svalovou horečku. Takže co byste doporučili? Voltaren, koňskou mast, Biofreeze nebo třeba měsíčkovou mast? Díky moc za všechny tipy. ![]()
Už jsem měla možnost vyzkoušet opravdu velké množství mastí, gelů nebo jakýchkoliv jiných podpůrných přípravků. Obecně se raději chemii vyhýbám a preferuji přírodnější varianty ať už jde o jakoukoliv kosmetiku či drogerii. A musím říct, že na namožené svaly nejlépe zabírá gel Herbal Balsam od MedikoBio. Má přírodní složení, hezky se roztírá a příjemně voní. Celkově jsem zkoušela i Voltaren i výše zmíněný Biofreeze, ale MedikoBio je opravdu o level výše ![]()
Ahoj,
děti mě nakazily dost hrozným kašlem. Bolí mě nejen kašlání, ale i dýchání. Mám namožená žebra a záda. Zítra mám možnost se zastavit v lékárně a něco si koupit. Co byste mi doporučili? Voltaren? Nebo něco jiného?
K doktorovi s kašlem nepůjdu, protože táta u něj byl před týdnem (chodíme ke stejnému) a dozvěděl se, že mu nic není. Děti nás nakazily všechny tím samým. Nebudu čekat půl dne v čekárně, abych se dozvěděla, že jsem vlastně úplně v pořádku.
Děkuji za odpovědi.
Jana