Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
J-Zajicek neboj vše bude ok sice já neznám bolest porodní ale i tak jsem si trochu protrpěla potom ale vše jinak bylo v pohodě. Hlavní je že jsem byla spokojená s přístupem sester i lékařů. Sice pan doktor Novota je nepříjemnej od pohledu ale má nějaké problémy se zádama tak proto je takovej ale jinak je to moc fajn doktor. Prostě každý když mu není dobře není příjemný
Já myslím,že taky hodně záleží na přístupu sestřiček a lékařů.Pak se ty maminy cítí tak nějak lépe.
Děkuji za info.
ahoj tak ja rodila v prerovske porodnici dvakrat a nemuzu si na nic stezovat,sestricky i doktori byli milý,prijemní ochotní,kdykoliv jsem potrebovala prevlect luzko nebo kosili,ochotne vse donesly,preslekly…porod jsem nemela zadnou pohodu,ale díky přístupu sestřicek jsem vše zvládla…
strava nic moc,ale to uz neni problem toho oddeleni…
detske sestricky byly taky velice ochotne,každá mela trosku jiny pristup,ale stezovat si na nic nemuzu,pro deti mi vzdy dali ciste obleceni a zachazely s nimi pekne..
navic příjemné prostredí plné barviček a pomucek taky udela sve..taktez pouze dve luzka na pokoji..navstevy mohly prijit kdykoliv…vytknout nemuzu proste nic…
Ahoj maminky, je tu nejaka, ktora bude rodit cca 30.6.2012? Ak ano, ozvyte sa, pred porodom mozeme pokecat tu ![]()
Ahoj. rodily jste nektera ted nekdy v Prerove? zajimaly by me novinky a jak to tam chodi.. co pujcuji, co musim mit sve a tak. diky
@aja.mestska tak oblečení pro prcka můžeš mít své a nemusíš to ti tam pujčí pujčí i noční košile co mají erární a jinak myslím vše svoje vložky plenky ubrousky pro prcka doporučuji si vzít i více ručníků já mám nachystané tři jednu osušku a dva ručníky jeden na hlavu druhý na prsa a jinak nevím taky se chystám rodit v přerově pokud to na mě nepřijde dříve jsem z horní bečvy tak uvidíme
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.