Porodnice Teplice - zavírá?

1446
25.11.08 22:30

Porodnice Teplice - zavírá?

Ahoj holky,

právě jsem se dozvěděla, že se má od roku 2009 zavřít porodnice v Teplicích. 8O 8O 8O

Nevíte někdo co je na tom pravdy? :roll:

Jsem z toho nervní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
25.11.08 22:53

Já bych řekla, že nic lepšího si ani nelze přát:-) (teda po mých zkušenostech s tamními doktory). Katka

• Citovat
  • Upravit
1446
25.11.08 23:10

No já osobně jsem byla spokojená v roce 2003 když jsem rodila dceru, a mám to blízko, takže já jsem z toho spíš smutná............nejhorší je že posílají i do Mostu, a tam teda rodit nechci! Hnus!

Pokud je to pravda tak doufám, že se dostanu do Ústí! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.11.08 08:20

Jasně, asi by to bylo trochu mrzuté, zvlášť, když ústecká porodnice je věčně přeplněná. Já jsem o zavření teplické zatím nic neslyšela a při současném baby-boomu se mi to zdá divné… Ale jinak - mám 2 děti, obě narozené v Ústí (tam jsem byla prakticky úplně spokojená), do Teplic bych nešla ani za nic (během těhotenství jsem tam byla na několika vyšetřeních, třeba takový MUDr.Kraus se ani nenamáhal mne při vstupu do ordinace pozdravit:-(, fakt zkušenosti hodně špatné). V ústecké porodnici jsme vždy byli do 30 min., takže to ani není nijak daleko.

• Citovat
  • Upravit
1119
26.11.08 09:07

Tak to slyším prvně. Zeptám se na gyndě, ale co já vím, tak porodnice je teď vylepšená o druhý nadstadard a rodí se o sto šet. Spíš mají zavírat na začátku roku na cca měsíc v Děčíně. Přesně se neví kdy. Mělo to být už těď v prosinci, ale přesunuli to na příští rok.
Já rodila první holku v Ústí druhou v Teplicích, zrovna malovali a teď jdu taky do Ústí. Berou tam z okresu jen na doporučení.
Porodu v Teplicích jsem se bála, ale musím říct, že mě velmi mile překvapili. Až na porodní boxy, na porod vzpomínám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.11.08 09:23

Odyseo - moc jsem nechtěla rodit v Mostě. Teda Teplice mi s prominutím přijdou úplně stejný:-( Uvažovala jsem hodně nad Litoměřicema a pak Kadaní.
Ale nakonec se Jonáš narodil v Mostě a já byla překvapená, jak skvělí tam jsou a i všichni kolem, co poslední dobou rodili v Mostě, byli moc spokojení.
Hodně se tam změnilo. Můžu srovnat s přístupem v Motole a je to nesrovnatelné. Mě se ten porod snad i líbil. A moje třetí - jednou - se narodí v Mostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.11.08 13:25

Ahojda,

tak mi dnes odepsal na email hodný pan primař z nemocnice, že je to drb, to že mají zavírat porodnici, a že mám přijít porodit k nim 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková