Porodnice Benešov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11966
21.11.08 09:38

porodnice Benešov

Ahoj holky,
máte někdo zkušenosti s Benešovem??? Napište, ráda se dozvím, jaké to tam je atd…

Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2376
21.11.08 12:55

Ahoj,

já tam rodila vloni v září a naprostá spokojenost. Personál supr, ochotný sestřičky, prostředí taky pěkný. Byla sem na dvoulužkovým nadstandartu. Jediný co bych vytkla je jídlo - znojemská omáčka (dala zabrat celýmu oddělení, děti v noci měly bolení), paštiky atd.)

Přeju bezpoblémový těhu

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
21.11.08 14:12

Já osobní zkušenost nemám. Ale kamarádka tam v únoru rodila plánovaným císařem. Byla moc spokojená - klidná porodnice, příjemný personál, hezké prostředí.

Určitě se tam zajeď podívat a zajdi na prohlídku porodních sálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
21.11.08 14:50

Ta prohlídka je v pondělí od 13 hod myslím, teda aspoň vloni tak byla a dokonce pak dávali za ní slevu otci u porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
21.11.08 15:06

Holky, moc děkuju… mě tam má právě rodit kamarádka za měsíc…

Já jsem kousek od Kolína, ale tam určitě rodit nechci… na gyndu chodím do Phy do Podolí… ale to je zas pěkně daleko, tak shááním něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.11.08 16:35

ahojky :wink:

rodila jsem tam obě děti a naprostá spokojenost. klidná rodinná porodnice. pěkné vybavení pokojů, moc příjemný personál jak na porodním, tak i šestinedělí. skvělé sestřičky z dětského, ochotné pomoci, poradit, vždy usměvavé, i když toho měli hodně.

na porodním doporučuji PA Evičku nebo Danielu. první nám rodila Karličku letos v lednu, druhá Mišáka předloni v únoru. obě jsem po porodu nazvala andělem. byly fakt skvělé. dokázaly povzbudit, poradit, i pohladit, když bylo třeba.

jediný problém je asi fakt to jídlo. nezdálo se mi, že by to byla strava pro kojící maminky, ale zvládli jsme to :D

Jitul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
21.11.08 17:17

Jitulindo, děkuji i za Tvůj příspěvek :D Tak jak to vidím,tak se budu asi rozhodovat jednoduše :D

Já co vím, měli to tam teď nějak celé předělávát… Určitě se tam pojedu podívat. Tak děkuju za rady…

Jinak to jídlo jde vyřešit jinak, myslím, že furt někdo bude jezdit na návštěvy a je to jen na pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.09 20:03

Ahoj,

já jsem rodila v Benešově 6.9.09 a byla jsme moc , moc spokojení, víc než moc by jsme řekla.
I když porod byl komplikovaný a rizikový tak jak doktoři tak sestři a celkově personál prostě super.
Měla jsem 2 lůžkoví nadstandad ,moc hezký pokoj .
Porodnice je nově udělaná ,a moc pěkná.
Jediná nevýhoda porodnice je to , že nepíchají Epidural na požádání , jenom když určí lékař,že je třeba.
Takže je třeba zatnout zuby a vydržet tu hroznou bolest( je to individuální)já měla bolesti hrozné,takže by jsem epi zvolila asi.A jestli ještě jednou porod tak jedině s epi a v Benešově,ale to nevím jak to skloubím dohromady.
Ale třeba to do té doby bude jinak a epi tu budou píchat.
JInak by jsme hodnotila porodnici hodně dobře.
Se vším naprosto spokojenost,a ani to jídlo mi nevadilo a miminku také ne.
Tak přeji hodně štěstí u rozhodování,a dobrý výběr nakonec.
Lucka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
25.2.10 11:14

Rodila jsem tu 18.8.08 a byla jsem moc spokojená. Všichni byli příjemní - hlavně sestřičky na šestinedělí - nesetkala jsem se s nikým nepříjemným. Příště snad zase tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.4.10 12:08

prosím o radu

Ahoj holky, jsem v 11 týdnu a chtěla jsem se zeptat kdy se mám přihlásit v porodnici.Slyšela sem že tam musím být zaregistrovaná nejpozději do 4. měsíce. Co je na tom pravd?Prý by se mohlo stát že budou mít plno a už mě nevemou a já budu muset jít jinam.děkuju všem za odpověď Monča :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
28.4.10 13:27

Ahoj, tuhle informaci slyším poprvé. V nemocnici se registruje v 36-37tt a to sepsáním porodopisu. Objednává se na recepci v porodnici. Ani na jejich stránkách jsem nečetla, že by termín registrace upravili. Ale asi by tedy bylo nejlepší tam zavolat a informovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicole008
20.5.10 16:03

Ja mam tež zjištene že registr je od 35tt.Volala jsem tam.Takže maš určo mylnou informaci.
Takže maš čas.Ale zavolej a uvidiš!
:lol:

• Citovat
  • Upravit
10
20.7.10 12:34

Prosímtě dávají tam porodnické vložky a pleny pro mimčo? Já tam rodila před dvěma lety a pleny jsem teda nedostávala, ale porodnické vložky jsem dostala, sice jenom balík, ale alespoň to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicole008
20.7.10 13:07

To netušim.Ja mam nabalene plenký i vložky.Budt tam rodit poprve…tak uvidim :wink:

• Citovat
  • Upravit
10
20.7.10 14:37

A co jsi si koupila za vložky? Já mám připravené od samu a plenky jsem si koupila bella happy. Prý jsou dobré na kyčle. S prvním dítětem jsem měla pampers, tak chci zkusit tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková