Porodnice Benešov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nicole008
20.7.10 16:07

Jo tez mam vložký Samu ale slyšela jsem že nejsou moc dobre tak uvidim.Plenky mam Pampers.Tohle moc neřešim.Snad to bude všechno ok.Kdy maš termin ? :-)

• Citovat
  • Upravit
10
20.7.10 18:50

No oni nejsou špatné, ale prostě ty co mi dali před dvěma lety v porodnici k dyspozici byli mnohem lepší. Bylo to takové obyčejnější, jenže to nikde není ke koupení, prodávají to akorát ve velkém pro porodnice. Já jsem taky u prvního dítěte používala pampersky, byla jsem s nima spokojená. Jsou suprové, akorát jsou užší a slabší třeba než huggies a ty bella happy, takže proto zkouším tyhle kvůli kyčlím. Měla jsem s prvním děckem právě problémy s kyčlema, tak doufám, že my tyhlety v tom pomohou. A taky doufám, že budou miminku vyhovovat, protože u prvního nám většina plen dělala děsné opruzeniny, jedině pampers byli suprové. Mám termín 29.září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicole008
21.7.10 09:03

Tak to jo.Noo necham še prekvapit obsluhou vložek i plenek.Ja mam termin už za 2 týdny tak ted už jen čekam…:))Hezke tehuleni preji.. :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
10
21.7.10 10:59

Tak to se máš. A jak zvládáš ty vedra? Já bych nejradši taky už rodila. Nejen že se těším, ale už to chci mít za sebou a být doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicole008
21.7.10 13:13

O vedrech mi ani nemluv.Uplne to uz nesnašim.Jsem jak tučnak co se rozteká.je to šilene.Chtela bych už to mit tez za sebou…to čekani je hrozne a navic to počasi…fuuj:)))Kolik ti je let,jestli se mužu zeptat??! A jsi primo z Benešova? :-D

• Citovat
  • Upravit
10
24.7.10 17:14

No tak to jsme na tom podobně. Já jsem teDˇráda za tohle deštivé počasí. Mě je 27 a kolik tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicole008
25.7.10 10:17

Joo me tez tohle počaši výhovuje.A me je 26 … :-D

• Citovat
  • Upravit
10
25.7.10 10:36

Tak to jsme skoro stejně staré. Prosímtě a jaké je čekání v tom Benešově na ty těhotenské prohlídky v té těhotenské poradně? Já jsem tam před dvěma lety, i když jsem byla objednaná, čekala třebas i dvě hodiny. Což je teda síla. Tak doufám, že letos to bude v pohodě. Ono to teda bylo kvůli doktorům, protože některé budoucí maminy měli specielně toho a toho doktora a vždycky je nemohli sehnat. Mě bylo jedno kdo mě vyšetří, ale stejně jsem tam díky nim tvrdla. A pak mi monitor zkrátili, že se doktorka až zlobila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicole008
25.7.10 17:17

Tak s timhle ti teda moc neporadim,protože ja do Bene do poradny vubec nechodim. :nevim: Chodim ke svemu lekari do Týnce a do Bene jsem se byla jen zaregistrovat k porodu.Ale stale dochazim k memu mudr.Takže fakt nevim jak to tam chodi a co a jak.Tak promin… :wink:

• Citovat
  • Upravit
10
25.7.10 20:21

V pohodě. Já se jen ptám. Tak to máš teda asi dobrýho doktora a dobře vybaveného když chodíš pořád k němu. To moje doktroka má prdlačku a to jezdím na Zbraslav. A jak je takhle chvilku před porodem? Já jsem první dítě porodila v 37 týdnu,takže jsem zvědavá kdy buduz rodit to druhé, jestli to vydržím až do konce ....... :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicole008
26.7.10 08:33

Ale jo,muj mudr je celkem dobrý.Tak si nestežuji.Jinak ted uz jsem nervozni jak pra… :))
Jsem 38tt a čekam kdy to prijde.
Cele tehu jsem mela problmy a musela jsem být v klidu.Mela jsem strach z predčasneho porodu. :roll: Noo a ted se zase bojim abych nepřenášela..heh :lol: Tak uvidime.Ješte tak týden a pak doufam,se už začne neco dít… :-D Aspon že ted nejsou ty velke vedra.To bylo neco teda..fuuj :poblion: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10
26.7.10 09:53

NO tak já problémy neměla, až teď. Nesmím nic sladkého kvůli velkému cukru a začli se mi dělat křečáky, takže prý mám být v klidu, ale to s malým dítětem moc nejde a k tomu ještě domácnost..... No já když jsem rodila v tom 37tt tak jsem to vůbec nečekala. Abych pravdu řekla, vůbec mě ani nenapadlo, že bych mohla porodit dřív než v tom 40tt. Jsem byla překvapená nejen z toho že jsem začala rodit ale snad i z toho v kolikátém jsem týdnu, a to jsem to bedlivě všechno sledovala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.11.10 10:55

Tak porodnici Bene mužu jen doporučit :lol: Býla jšem spokojena jak s doktory tak i se sestrami.
No a nakonec jsem přenašela 10 dni šla jsem na vyvolaní.To byl fakt mazec.No ale stalo to za to.Mam zdravou krasnou dceru! :-)
Takže Benešov v pohode :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.2.11 19:24

Halóóó, je tu někdo, kdo bude rodit v dohledné době v Benešově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.2.11 19:26

Byla bych ráda, kdybych se něco o Bene dozvěděla. Jaký jsou tam doktoři, PA a jaké jsou vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková