Porodnice Rakovník

1837
17.10.08 22:16

porodnice Rakovník

Ahoj - „tlumočím“ zde dotaz - porodnice Rakovník - zkušenosti??? (jakékoli)

Ani nejde o pomoc při kojení (to by se pravděpodobně už zvládlo), jako spíš celkový přístup, lékaři, sestry, prostředí, pediatři - spokojenost nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LuckyKid
18.1.13 19:54

Holky, je tu některá, co rodila v rakovnické porodnici? Jaké máte zkušenosti? Díky za odpovědi. :)

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
18.1.13 20:09

Ahoj, os. zkušenost nemám, ale znám dost ženských, co tam rodilo (pocházím z Ra) a stručně a slušně řečeno žádná z nich to tam nechválila. Kdybych tam ještě bydlela a musela se rozhodovat, tak tam bych nerodila ani za zlatý prase..

• Citovat
  • Upravit
2566
18.1.13 20:24

Já jsem rodila v Rakovníku 2× a nemůžu si stěžovat.
Poprvé to bylo norm. a podruhé císařem a ležela jsem tam několikrát i před porodem s potížema, pokaždé jsem měla nadstandart a fakt spokojenost, včetně jídla a to jsem měla spec. dietu-bez tuku.
Teď se tam chystám zase a nejsem jediná, kdo se vrací. Do předporodní poradny nás prý chodí spoustu, takže že by tu někdo nerodil ani za zlaté prase až tak pravda nejspíš nebude. :think:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.1.13 20:28

Jo a ještě dodám, že každý poslední čtvrtek v měsíci pořádají předporodní kurz (vede ho porodní asistentka a dětská sestřička), vysvětlí co a jak k porodu, jaké jsou možnosti, co a jak kojení, provedou Tě po porodním sále i šestinedělí, takže je možnost okouknout jak prostředí, tak personál.
Objednává se tam pouhým zavoláním na porodní sál. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
19.1.13 17:38
Ja na nem byla a prave se tam chystam v unoru rodit, doktory znam, pochazim z Rakovnika.. ale cetla jsem na netu i par neprijemnych kritik, i kdyz starsiho data, tak jsem chtela vedet, jestli se tu najde nekdo, kdo tam rodil a pokeca. :) kdy mas termin? Ja 18.unora
@Hanulínek píše:
Jo a ještě dodám, že každý poslední čtvrtek v měsíci pořádají předporodní kurz (vede ho porodní asistentka a dětská sestřička), vysvětlí co a jak k porodu, jaké jsou možnosti, co a jak kojení, provedou Tě po porodním sále i šestinedělí, takže je možnost okouknout jak prostředí, tak personál.
Objednává se tam pouhým zavoláním na porodní sál. :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
LuckyKid
19.1.13 17:41

@_Kaczenkaa_
Diky za reakci. :) taky vystehovana rakovnicanda? :) jak mne ten rakac chybi..

• Citovat
  • Upravit
2566
19.1.13 18:27

@LuckyKid
Tak já mám termín o měsíc později. ;)
A jestli Tě to uklidní, tak v každé nemocnici-porodnici najdeš někoho s kým si nesedneš.
Navíc pokud vím, tak do Ra jezdí běžně i např. Pražandy a spousta z nich chválí klid a rodinné zázemí Rakovníka. Navíc doktoři jsou tu léta= všichni je znají a mají spoustu zkušeností ne jako mnozí začátečníci z velkých a proslavených klinik- bohužel osobní zkušenost. :roll:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mailo
24.1.13 21:12

Ahojky, holky tak já jsem teď v říjnu rodila v Rakovníku a nemůžu si stěžovat, byla jsem nad míru spokojená. A to jsem měla problémy s kojením, nešlo to mě a ani mému chlapákovi- moc mě tam stím pomohly dětcké sestřičky, několikrát za den za mnou chodily ptaly se, zjamaly se jak mě to jde a radily asi tak jak nejlépe uměly a zdařilo se necelý den před odchodem domů. Porod mě taky proběhl dobře rodil mě primář a byl skvělej dokonce i vtipkoval semnou :), zrovna se tam střídaly smněny tak jsem na sále měla rovnou tři sestřičky které mě pomáhaly tlačit na břicho a skvěle mě podporovaly abych to vzládla :).
Ten předporodní kurz byl taky skvělej, šel semnou přítel a oba jsme byly spokojení a mě uklidnilo když sem viděla prostředí kam půjdu, jak to bude probíhat (samozřejmně orientačně). Prostě na závěr já jen chválim, spokojenost velká a doporučuji :) :)

• Citovat
  • Upravit
2566
25.1.13 20:12

Mailo, tak to jsem ráda, že pozitivní zkušenost nemám jen já. Docela se do porodnice začínám těšit ten servis mi po porodu bude doma mezi 3.dětma chybět. :lol:
A jestli můžu, napiš prosím hodnocení na Emimino i do kategorie Porodnice-hodnocení, ať se to tu pak dobře hledá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
25.1.13 21:52

Doufám, že taky přidám pozitivní zkušenost ;)

• Citovat
  • Upravit
mailo
27.1.13 11:36

Ahojk, y tak jsem přidala pozitivní zkušenost na Rrakovník a vám holky přeji ať vám vše proběhne dobře a ste spokojení :)

• Citovat
  • Upravit
1
4.8.13 08:57

příjemná zkušenost

Milé dámy,
omlouvám se, že vstupuji mezi vás ze strany tatínků, ale obrovsky pozitivní zkušenost, kterou jsme s manželkou zažili v rakovnické porodnici ve čtvrtek 1. 8. 2013 mě nenechává klidným. Velmi otcovský a lidský přístup pana primáře Choda a laskavý a profesionální přístup celého jeho týmu si zaslouží velkou jedničku s hvězdičkou. Porod byl trochu komlikovaný, že Maruška šla na svět obráceně, přesto jsme zkusili spontánní porod bez císaře a vše proběhlo na výbornou. Pan primář velmi laskavě manželce radil krok za krokem a vysvětloval každou maličkost a tým pracoval na jedničku. Manželka je ještě v nemocnici a já mohu za nás za oba napsat: Vřele doporučujeme tuto porodnici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
8.3.14 21:13

Nejake cerstve zkusenosti z porodnice v rakovniku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
19.3.14 20:00

Čerstvé zkušenosti nemám, ale přidám ty své. Rodila jsem tam obě děti, v roce 2009 a v roce 2012. Byla jsem spokojená, sestřičky hodné, doktoři OK, našlo by se pár nedostatků, co mi vadilo, ale určitě bych kvůli nim neměnila porodnici. Jediné, co mi fakt vadilo, že mě nedokázali rozkojit a obě děti skončili na UM. Bohužel mi nepomohla ani žádná laktační poradkyně, přesto, že jsem jich kontaktovala několik a buď vůbec nereagovali nebo se ani nepodívali, jak kojím a radili jen klasické rady, které mně byly k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková