Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte
Mámte skušenosti s Jabloneckou porodnicí???
Ahoj Gábi,
mám a dobrou! Ale já rodila CŘ, takže tam není takový problém, si myslím. Ale vím o hodně holkách, které rodily tady v Jablonci a přitom byly z Liberce, ale i naopak, takže si asi nevybereš, každopádně já v těhotenství hodně plašila, takže jsem tam byla občas i před tím na zkontrolování malého, on se skoro nehýbal, tak jsem měla nervy…a vždy tam byli všichni moc hodní.
No zato teď mi to hýbání Ríša vynahrazuje, je hyperaktivní, ale to je už do jiné diskuse…
Já bych asi jinam nešla. ![]()
Ahoj GAbino
Doporucuji!!!
2 porody, 2× spokojenost, mela jsem nadstandart- sice je jen 1 ale da se rezervovat, ne na 100% ale pokud se vejdes tak ho mas.
VIm z e siroke okoli sem chodi rodit radeji nez do liberce.....myslim ze v LBC maji jeste klasickou hekarnu???? Kde nemuze byt otec, ale tady to neni 3 boxy kazdy s vlastnim WC a sprchou, ten nejcetsi ma i vanu na relaxaci. PA jsou uzasne, doktori taky, nemam vytku
Pripadny CR za ucasti otce neni nic neobvykleho, v predsalku na porodnici je mistnustka na os. novousku a tak otec sleduje operaci, pak mu daji dite oznacit, celou dobu je s nim
Sestinedeli, pokoje po 2, kazdy vlastni WC, sprcha, TV, lednice, telefon- fakt super.
NAvstevy v jidelne, na pokoj nesmi, ale na nadstandart ano, Miminka u sebe, kojeni ukazou, vysvetli, je dobre se hodne ptat a kdyz to nejde tak to rict, a ne se trapit
Pliny na novouska dostanes 5 kusu, jinak si musis prinest uz svoje, pradlo a pliny bavl. dostavas
Pro tebe kosile sou erarni, vlozky vlastni
Jidlo, jako nem. strava, zadny zazrak......
vizita kazdy den rano- mamka, kolem 10 dopolko dite
pondeli a patek kolem obeda velka vizita…
Kdyz tak se jeste ptej, delala jsem na 6ti nedeli v JBC nemocnici
ka-tka píše:
Ahoj GAbinoDoporucuji!!!
2 porody, 2× spokojenost, mela jsem nadstandart- sice je jen 1 ale da se rezervovat, ne na 100% ale pokud se vejdes tak ho mas.
VIm z e siroke okoli sem chodi rodit radeji nez do liberce.....myslim ze v LBC maji jeste klasickou hekarnu???? Kde nemuze byt otec, ale tady to neni 3 boxy kazdy s vlastnim WC a sprchou, ten nejcetsi ma i vanu na relaxaci. PA jsou uzasne, doktori taky, nemam vytku
Pripadny CR za ucasti otce neni nic neobvykleho, v predsalku na porodnici je mistnustka na os. novousku a tak otec sleduje operaci, pak mu daji dite oznacit, celou dobu je s nimSestinedeli, pokoje po 2, kazdy vlastni WC, sprcha, TV, lednice, telefon- fakt super.
NAvstevy v jidelne, na pokoj nesmi, ale na nadstandart ano, Miminka u sebe, kojeni ukazou, vysvetli, je dobre se hodne ptat a kdyz to nejde tak to rict, a ne se trapit
Pliny na novouska dostanes 5 kusu, jinak si musis prinest uz svoje, pradlo a pliny bavl. dostavas
Pro tebe kosile sou erarni, vlozky vlastni
Jidlo, jako nem. strava, zadny zazrak......
vizita kazdy den rano- mamka, kolem 10 dopolko dite
Kdyz tak se jeste ptej, delala jsem na 6ti nedeli v JBC nemocnici
pondeli a patek kolem obeda velka vizita…
Ďakujem pekne za vyčerpávajúcu odpoveď!!!
Keď niečo tak sa ozvem a opýtam!!! ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.