Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3379
24.8.08 20:27

Porodnice Neratovice

Ahojky,
chci se jen zeptat, jestli jste letos něketrá rodila v Neratovicích? Já slyšela zatím jen samou chválu, až na stravu. Já tam jsem zaregistrovaná, bydlím asi 6km od Neratovic, takže je to pro mě i spádová nemocnice :wink: . TP mám koncem října.
Jaké máte zkušenosti s touto porodnicí?
díky
 Yvonne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
24.8.08 20:32

Rodila jsem tam minulý rok, měla jsem nadstandart - jednolůžák s přistýlkou. Na porodnici ani na personál si nemůžu fakt stěžovat, ochotné sestřičky, příjemné prostředí, kvůli vlekoucí se novorozenecké žloutence jsme tam zůstali přes týden, půlku z toho tam semnou byl manžel, byl semnou celou dobu porodu, žádné buzerování nebo tak.. Dostatek plen, porodnické vložky neomezeně a podobně…
Strava opravdu nic moc, zvláště pro kojící matky, to se mě tedy bohužel netýkalo, prostě to byla běžná nemocniční strava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
25.8.08 12:01

ahoj, take spokojenost, rodila jsem tam 2×, vzdy zamluveny nadstandard, ale v obou pripadech meli plno plno, takze jsem byla na 4-5 lůžáku, ale i to mi nevadilo. Strava tedy vubec nebyla chutná. A korát mi prislo potupné, kdyz nejde hned od začátku kojení (mala mela 2,43kg, a prisat se neumela), tak sedet u nich na sesterne, a enechat si pred ostatnima to prso strkat prckovi na pusiny. Ale nekomu to vadit nemusi, nevim, me se to dotklo, takove nesetrne, nicmene, se pricucnuti asi i diky tomu podarilo. Po 3 dnech domu, i kdyz malá mela jen 2,17 kdyz nas propoustely, ale ja byla rada. Kdybych rodila potřetí, jdu zase tam. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.8.08 12:01

V Neratovicích rodila Něrgešová,a postavila si hlavu,že prostě jinde nechce! :wink: Tak to tam asi bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
25.8.08 18:55

Děkuji za odpovědi. Já bych také byla nejradši na nadstandartu, akorát zamluvit předem to nelze, tak se budu modlit,aby bylo volno. Upřímně řečení toho ležení na 4lůžáku se děsím, protože chci mít soukromí.

Befanko,
známé osobnosti tam jezdí, jelikož tam mají své soukromí bez novinářů, což v Praze by neměli. Akorát co mě tedy štve, že člověk musí mít mediálně známý obličej, aby mohl mít „zaručeně rezervovaný nadstandart“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.8.08 21:32

Ahoj, rodila jsem tam první dítě v září 2004, měla jsem nadstandart, vbylo to super, jak porod tak péče po něm. 12. 7, tohoto roku se nám tam narodil syn, bylo to zase super, jen bylo plno a byla jsem na 4 lůžáku. Taky jsem se bála, že to bude děsný, ale nakonec to bylo lepší než na jednolůžáku, byly tam se mnou 2 super maminy a alespoň jsem si mohla s někým povídat. Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.8.08 13:31

Yvonne - osobně nevím, ale sestra tam bude rodit co nevidět a rozhodla se pro Neratovice jednak proto, že v Praze Motole (kde původně chtěla rodit) už neměli místo, protože byla dlouhou dobu v zahraničí a přijela pozdě na registraci a taky proto, že slyšela hodně dobré ohlasy na Neratovickou porodnici. Taky má psáno, že by chtěla nadstandard, tak uvidíme, jestli bude volno.
Když tak můžu dát info za nějaké dva týdny, to by už měla mít sestra odrozeno.

S jídlem je to všude stejný, to bych si iluze nedělala, ale já jsem splachovací, takže pokud by mělo být jen jídlo problémem, tak to vůbec neřeším :lol: těch pár dnů to člověk přežije, navíc příbuzní ti můžou přinést něco na pokoj, kdyby to bylo jo akutní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.8.08 21:45

Ahoj, aj ja sa chystam do Neratovic. Mozte mi niekto povedat, co vsetko si tam treba vziat so sebou a co mi tam daju?
Prvykrat som rodila na Bulovke, no tam uz tiez zaviedli registraciu, takze su na rade Neratovice.
 Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
27.8.08 09:40
ufka píše:
Ahoj, aj ja sa chystam do Neratovic. Mozte mi niekto povedat, co vsetko si tam treba vziat so sebou a co mi tam daju?
Prvykrat som rodila na Bulovke, no tam uz tiez zaviedli registraciu, takze su na rade Neratovice.
 Dik

myslím, že to bude stejné jako v ostatních porodnicích, tj vzít si osobní hygienické potřeby jako kartáček na zuby apod, župan, pantofle, někdo si bere i vlastní košili, jinak dostaneš erární, síťované kalhotky - abys „větrala“, je to i pohodlnější a taky aby sis neušpinila klasické kalhotky, když něco proteče. Vložky dostaneš, stejně tak oblečení a plenky pro miminko … no a doklady, foťák, mobil a nabíječku :-))) některé i notebook

Jinak v Neratovicích je už taky potřeba registrace, co jsem aspoň slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.8.08 10:43
ufka píše:
 Dik

V Nera se opravdu registruje. Já mám TP v říjnu a jsem registrovaná už od března. Kdy Ty máš TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.8.08 12:36

TP mam 4.11.
Uz som tam samozrejme davno volala a tvrdili mi, ze u nich nijaka registracia nie je. No som zaregistrovana v ich NIS. Tam si TP neznacili, ze ide len o kontaktne udaje a tak. A objednali ma tiez uz na prvu prehliadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.8.08 15:29
ufka píše:
TP mam 4.11.
Uz som tam samozrejme davno volala a tvrdili mi, ze u nich nijaka registracia nie je. No som zaregistrovana v ich NIS. Tam si TP neznacili, ze ide len o kontaktne udaje a tak. A objednali ma tiez uz na prvu prehliadku.

S tou registrací je to podivné, v březnu jsem se zaregistrovat musela, pak se říkalo, že se registrovat nemusí, nedávno se mi lékař, ke kterému tam chodím od prvopočátku ptal, zdali jsem zaregistrovaná k porodu.
Stejně, když tam někdo přijede, že rodí, tak snad by ho nevyhodili jen kvůli tomu, že není registrován. Jinak na jejich www je psaná registráce v NIS, což Ty jak sama říkáš jsi, takže si myslím, že by u Tebe neměl být žádný problém. Já mám termín 24.10., tak to jsi kousek ode mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.8.08 20:16

JJ, mas pravdu, je to divne. Skoda, ze vobec nieco take vymysleli. Zaujimalo by ma ako si stanovuju pocet rodiciek na jeden den, ked musia zohladnit (co sa podla mna neda) ze termin porodu nie je 100 %-ny. Potom musia rodicky chodit aj na opacny koniec Prahy, aby vobec niekde a v klude porodili. Ja som prvykrat rodila na Bulovke a bola som tam velmi spokojna. Nevedela som, ze uz aj tam sa registruje, nahodou som sa to dozvedela a uz bolo neskoro. Co som citala na Neratovice, tak je to vraj ok, akurat sa moze stat, ze aj napriek tomu, ze tam budem chodit tak nemusia mat pre mna miesto. A aj ma prekvapilo, ze s komplikovanymi porodmi je to tiez neiste. Tak uvidime.
Terminy mame ozaj blizko, drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
28.8.08 21:36

Je fakt, že ty registrace jsou takové mimo realitu. Když to na Tebe příjde a pojedeš do Nera i bez registrace, tak si myslím, že se vůbec nic nestane. V Nera pouští v případě, že nejsou komplikace za 3dny rodičky domů, takže se to tam vlastně dost točí. Můžeš přijet a bude to s místama o fous a druhý den se tam toho může hodně uvolnit a místa tam bude hodně a můžou Tě přesunout na pokoj dle Tvého výběru. Být Tebou tak bych se tím vůbec nestresovala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.8.08 21:36

Ahoj, v Neratovicích dávají i poporodní kalhotky 2×, jsou super, dají se přeprat, takže není potřeba si je vozit. Jinak s tím místem, já jsem rodila 12.7. až v 23.25, byla jsem v ten den sedmá nebo osmá - což je na Neratovice dost a bylo to bez problémů, místa měli dost a ikdyž jsem si tam odpoledne volala tak ani nenaznačovali hrozící STOP STAV.Přeju podové porody, je to tam opravdu super. Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková