Porodnice Neratovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
29.8.08 22:04

Kadla

dík za další info :wink: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.11.08 16:19

Ahojky,
napíšu čerstvé info o porodnici Neratovice.
Hospitalizovaná jsem tam byla od 2.11 do 7.11.
Musím říct, že jsem byla maximálně spokojená a že tamní porodnici doporučuji.
Po nástupu maximální pozornost z řad lékaře i porodní asistenky a sester. Milé vystupování, žádná nervozita ze stran personálu.
Měla jsem porod dost z mé strany hlasitý, jelikož malej nemohl projít, byl velký a porodní asistentka měla pevné nervy vydržet mé volume na maximum. U porodu hodně pomáhají a utěšují. Malej šel ven císařem, po císaři maximální péče sestřiček, od umytí po napojení atd. Lékaři super.
Byla jsem na 4lůžáku. Byly jsme tam 3 a dobrá parta, takže to rychle utíkalo. Původně jsem chtěla na nadstandart, ale myslím si, že by to bylo zbytečné a nudné.
Na šestinedělí maximální péče. Sestry učily super kojit, takže kojení se mi rozjelo dobře. Bez jejich rad bych to asi nezvládla. Ochotně odpovídaly na dotazy a s každou pacientkou si daly práci. žádný náznak toho, že by je někdo otravoval nebyl u žádné z nás.
V Neratovicích se platí, jelikož je to soukromá nemocnice, takže je nutné s tím počítat a nedivit se.
Jinak je tam dost narváno, já měla štěstí, že jsem měla plánovanou hospitalizaci,takže postel zajištěnou.
Takže do porodnice Neratovice letí můj velký DÍK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
15.12.10 15:14

I já by jsem chtěla pochválit nynější přístup v Neratovické porodnici,rodila jsem tam před měsícem a neskutečná spokojennost,přístup úplně senzační,opravdu všem maminkám doporučuju a děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
27.12.10 19:35

Já taky rodila nedávno v Neratovicích, 12.11. se narodil můj chlapeček. Ze začátku jsem byla naštvaná, protože se mnou nikdo moc nekomunikoval, byla jsem v bolestech a neotvírala jsem se. Ale jakmile se to rozjelo, tak se o mě krásně starali, všichni byli jinak celou dobu milý a péče po porodu taky super. Každopádně pokud bych měla rodit někdy znovu, tak jdu zase do Neratovic :palec: Já která nesnáším nemocnice a přes veškerou bolest na to ráda vzpomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
27.12.10 19:44
Janca.Zik píše:
I já by jsem chtěla pochválit nynější přístup v Neratovické porodnici,rodila jsem tam před měsícem a neskutečná spokojennost,přístup úplně senzační,opravdu všem maminkám doporučuju a děkuju!

To jsme se tam o pár dnů minuly :) Každopádně moc gratuluju. Četla jsem i tvůj deníček a je fakt že některý věci dělají v Neratovicích stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
27.12.10 20:01

Jani, my jsme si vlastně psali už na mým deníčku, ted jsem si vzpoměla :mrgreen: Jak jsi se ptala jestli mě nerodila PA Věrka, tak jo, byla to ono, ta mi donesla to miminko na pochování, našla jsem její jméno na netu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
27.12.10 21:15

Jj Jahůdko psala jsem ti do deníčku :wink: …Jsem si to myslela,že to byla Věrka,je to tam prý nejlepší PA a spoustu maminek si jí vyžaduje k porodu,tak jsme měli štěstíčko :srdce:

A jak pak ti roste maličkej? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
27.12.10 21:25

Jj Jahůdko psala jsem ti do deníčku :wink: …Jsem si to myslela,že to byla Věrka,je to tam prý nejlepší PA a spoustu maminek si jí vyžaduje k porodu,tak jsme měli štěstíčko :srdce:

A jak pak ti roste maličkej? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
28.12.10 09:08

No poopravdě řečeno to byla snad jediná chvíle, kdy se o mě starala porodní asistentka, jinak hlavně doktoři, u porodnu byla asi nejspíš studentka a doktoři, mám to nějak v mlze :roll:
No roste :lol: Dneska jdeme do poradny, tak jsem zvědavá kolik bude vážit, přibírá tak 300 gramů týdně. Takže počítám že těch pět kilo už bude mít, už ho skoro ani neunesu :) Roste mi před očima, ani se nenaděju a pujde do školy a já zas budu bez miminka :-P
Ale hlavně že je Domík spokojený, pak je spokojená i maminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
29.12.10 10:36

Ahojky :-)

Jahůdko máš pravdu,hlavně že jsou broučci spokojený :srdce:
A jak pak rostete?Mi už se smějem a malej se naučil pištět,takže v noci zapiští a čeká co se bude dít,no a když nijak nereaguju,tak spinká dál :-) Máme opravdu strašně hodné miminko,doufám že to tak zůstane :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
29.12.10 20:28
Janca.Zik píše:
Ahojky :-)Jahůdko máš pravdu,hlavně že jsou broučci spokojený :srdce:
A jak pak rostete?Mi už se smějem a malej se naučil pištět,takže v noci zapiští a čeká co se bude dít,no a když nijak nereaguju,tak spinká dál :-) Máme opravdu strašně hodné miminko,doufám že to tak zůstane :-D

Tak včera v poradně jsme navážili 5,3 kg 8-o takže 400 gramů týdně :lol: Domík už se taky směje, ale zatim málo, ale jinak je taky moc hodný, akorát večer má svoje chvilky, ale v noci - musím zaťukat, ťuk ťuk je zlatíčko, dvakrát nakojíme a hned zase spinkáme, snad to tak vydrží.
Jak jsi se vůbec dostala do Neratovic, ty bydlíš přímo tam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
29.12.10 20:36

Mi měli na 6.týdenní prohlídce 3850g a teď jdeme na 2.měsíční 4.1 tak jsem zvědavá,kolik drobek přibral :-)

Jinak ne,bydlím kousek za Prahou,bydleli jsme na Čerňáku,ale pak jsme se přestěhovali do Milovic :-)
Mi jsme se o mimi snažili 6.let,takže jsem podstoupila spoustu vyšetření a i laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů,kterou mi dělal můj gynekolog a ten dělal i porodníka v Neratovicích,takže když jsem tam ležela po operaci,byla jsem i rozhodnutá,kde budu rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
29.12.10 21:17

Tak hlavně že to nakonec mělo štastný konec, sice jste si počkali, ale nakonec se přece povedlo, to je super :palec:
A měla jsi ho nakonec u porodu? a který to je? já jsem zvědavá :) já tam poznala snad všechny doktory, když jsem chodila do poradny.
My teď kupujeme barák v Mělníku, tak se už těšíme. Tak bych to měla třeba blíž do Neratovic jestli někdy budu ještě rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.12.10 16:31

Jahůdko,ten doktor už tam nedělá,má teď svou soukromou ordinaci a bere si do Neratovic poze své pacientky :-)
Jinak já chodila na monitory vždy ve čtvrtek,takže jsem byla u Dr.Bíliny moc hezkej chlap :oops: ) jinak tam znám Wintera,Novákovou a Mušku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
1.1.11 22:02

Jo k Winterovi jsem chodila taky a Mušku taky znám, ten je teda hroznej „inženýr“ :lol: V čekárně byly vždycky fronty a on tam s každým strávil hodinu, ale aspon byl pečlivej, to je fakt. A Winter byl příjemnej doktor, akort jsem na něj pak moc štěstí neměla.
Akorát teda ty fronty v poradně byl fakt masakr 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková