Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky,
napíšu čerstvé info o porodnici Neratovice.
Hospitalizovaná jsem tam byla od 2.11 do 7.11.
Musím říct, že jsem byla maximálně spokojená a že tamní porodnici doporučuji.
Po nástupu maximální pozornost z řad lékaře i porodní asistenky a sester. Milé vystupování, žádná nervozita ze stran personálu.
Měla jsem porod dost z mé strany hlasitý, jelikož malej nemohl projít, byl velký a porodní asistentka měla pevné nervy vydržet mé volume na maximum. U porodu hodně pomáhají a utěšují. Malej šel ven císařem, po císaři maximální péče sestřiček, od umytí po napojení atd. Lékaři super.
Byla jsem na 4lůžáku. Byly jsme tam 3 a dobrá parta, takže to rychle utíkalo. Původně jsem chtěla na nadstandart, ale myslím si, že by to bylo zbytečné a nudné.
Na šestinedělí maximální péče. Sestry učily super kojit, takže kojení se mi rozjelo dobře. Bez jejich rad bych to asi nezvládla. Ochotně odpovídaly na dotazy a s každou pacientkou si daly práci. žádný náznak toho, že by je někdo otravoval nebyl u žádné z nás.
V Neratovicích se platí, jelikož je to soukromá nemocnice, takže je nutné s tím počítat a nedivit se.
Jinak je tam dost narváno, já měla štěstí, že jsem měla plánovanou hospitalizaci,takže postel zajištěnou.
Takže do porodnice Neratovice letí můj velký DÍK.
I já by jsem chtěla pochválit nynější přístup v Neratovické porodnici,rodila jsem tam před měsícem a neskutečná spokojennost,přístup úplně senzační,opravdu všem maminkám doporučuju a děkuju!
Já taky rodila nedávno v Neratovicích, 12.11. se narodil můj chlapeček. Ze začátku jsem byla naštvaná, protože se mnou nikdo moc nekomunikoval, byla jsem v bolestech a neotvírala jsem se. Ale jakmile se to rozjelo, tak se o mě krásně starali, všichni byli jinak celou dobu milý a péče po porodu taky super. Každopádně pokud bych měla rodit někdy znovu, tak jdu zase do Neratovic
Já která nesnáším nemocnice a přes veškerou bolest na to ráda vzpomínám ![]()
Janca.Zik píše:
I já by jsem chtěla pochválit nynější přístup v Neratovické porodnici,rodila jsem tam před měsícem a neskutečná spokojennost,přístup úplně senzační,opravdu všem maminkám doporučuju a děkuju!
To jsme se tam o pár dnů minuly
Každopádně moc gratuluju. Četla jsem i tvůj deníček a je fakt že některý věci dělají v Neratovicích stejně ![]()
Jani, my jsme si vlastně psali už na mým deníčku, ted jsem si vzpoměla
Jak jsi se ptala jestli mě nerodila PA Věrka, tak jo, byla to ono, ta mi donesla to miminko na pochování, našla jsem její jméno na netu ![]()
Jj Jahůdko psala jsem ti do deníčku
…Jsem si to myslela,že to byla Věrka,je to tam prý nejlepší PA a spoustu maminek si jí vyžaduje k porodu,tak jsme měli štěstíčko ![]()
A jak pak ti roste maličkej? ![]()
Jj Jahůdko psala jsem ti do deníčku
…Jsem si to myslela,že to byla Věrka,je to tam prý nejlepší PA a spoustu maminek si jí vyžaduje k porodu,tak jsme měli štěstíčko ![]()
A jak pak ti roste maličkej? ![]()
No poopravdě řečeno to byla snad jediná chvíle, kdy se o mě starala porodní asistentka, jinak hlavně doktoři, u porodnu byla asi nejspíš studentka a doktoři, mám to nějak v mlze ![]()
No roste
Dneska jdeme do poradny, tak jsem zvědavá kolik bude vážit, přibírá tak 300 gramů týdně. Takže počítám že těch pět kilo už bude mít, už ho skoro ani neunesu
Roste mi před očima, ani se nenaděju a pujde do školy a já zas budu bez miminka ![]()
Ale hlavně že je Domík spokojený, pak je spokojená i maminka ![]()
Ahojky ![]()
Jahůdko máš pravdu,hlavně že jsou broučci spokojený ![]()
A jak pak rostete?Mi už se smějem a malej se naučil pištět,takže v noci zapiští a čeká co se bude dít,no a když nijak nereaguju,tak spinká dál
Máme opravdu strašně hodné miminko,doufám že to tak zůstane ![]()
Janca.Zik píše:
AhojkyJahůdko máš pravdu,hlavně že jsou broučci spokojený
A jak pak rostete?Mi už se smějem a malej se naučil pištět,takže v noci zapiští a čeká co se bude dít,no a když nijak nereaguju,tak spinká dálMáme opravdu strašně hodné miminko,doufám že to tak zůstane
Tak včera v poradně jsme navážili 5,3 kg
takže 400 gramů týdně
Domík už se taky směje, ale zatim málo, ale jinak je taky moc hodný, akorát večer má svoje chvilky, ale v noci - musím zaťukat, ťuk ťuk je zlatíčko, dvakrát nakojíme a hned zase spinkáme, snad to tak vydrží.
Jak jsi se vůbec dostala do Neratovic, ty bydlíš přímo tam??
Mi měli na 6.týdenní prohlídce 3850g a teď jdeme na 2.měsíční 4.1 tak jsem zvědavá,kolik drobek přibral ![]()
Jinak ne,bydlím kousek za Prahou,bydleli jsme na Čerňáku,ale pak jsme se přestěhovali do Milovic ![]()
Mi jsme se o mimi snažili 6.let,takže jsem podstoupila spoustu vyšetření a i laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů,kterou mi dělal můj gynekolog a ten dělal i porodníka v Neratovicích,takže když jsem tam ležela po operaci,byla jsem i rozhodnutá,kde budu rodit ![]()
Tak hlavně že to nakonec mělo štastný konec, sice jste si počkali, ale nakonec se přece povedlo, to je super ![]()
A měla jsi ho nakonec u porodu? a který to je? já jsem zvědavá
já tam poznala snad všechny doktory, když jsem chodila do poradny.
My teď kupujeme barák v Mělníku, tak se už těšíme. Tak bych to měla třeba blíž do Neratovic jestli někdy budu ještě rodit ![]()
Jahůdko,ten doktor už tam nedělá,má teď svou soukromou ordinaci a bere si do Neratovic poze své pacientky ![]()
Jinak já chodila na monitory vždy ve čtvrtek,takže jsem byla u Dr.Bíliny moc hezkej chlap
) jinak tam znám Wintera,Novákovou a Mušku ![]()
Jo k Winterovi jsem chodila taky a Mušku taky znám, ten je teda hroznej „inženýr“
V čekárně byly vždycky fronty a on tam s každým strávil hodinu, ale aspon byl pečlivej, to je fakt. A Winter byl příjemnej doktor, akort jsem na něj pak moc štěstí neměla.
Akorát teda ty fronty v poradně byl fakt masakr ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.