Porodnice Benešov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2508
25.2.11 19:31

ahoj,
já sem rodila v Benešově před rokem a hodlám tam rodit zase… je to tam moc hezký, doktorky i sestry moc příjemný… žádnej problém… rozhodně bych nevyměnila za velkou pražskou porodnici ani naaahodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.2.11 19:47

Ahoj, já tam teda taky už rodila, ale to bude už 8 let a tak nevim co se tam změnilo a tak. Nevim jací jsou tam teď doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.2.11 19:48

Vlastně už to bude 9 let, teď se stydim :oops: , že bych Nikolce ubrala rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
25.2.11 20:40

Rodila jsme tam 2× v roce 2006 a 2009.
Je to tamskvele. Kdybych mela rodit potreti nevaham.
Asi vis, ze to tam je komplet zrekonstruovany - no to uz je taky dost let takze to tam je moc pekne. Doktori jsou tam vesmes hodne mladi. Vlastne starsi je tma jen primar asi dva doktori (tedy jestli se to za ten rok nezmenilo) a musim rici, ze jsem mela jen ty nejlepsi zkusenosti. To same se se¨trickami, jak na sestinedeli, tak i na novorozeneckem.
Take bych nemenila.
Jestli Te zajima neco konkretnejsiho, tak mi klidne posli SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
26.2.11 16:15

Ahoj,
budu v Bene rodit v dubnu, rodila jsem tam vloni v březnu. Psala jsem příspěvek i do sekce tady na emimi, „porodnice“, tak se tam mrkni… Co Tě konkrétně zajímá, ptej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.2.11 11:14

Holky díky, určitě se ozvu mám pár otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hannu
1.5.11 15:49

dotaz

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli je v Benesove postup takovy, ze je rodicka od zacatku sama v tzv. porodnim boxu nebo je tam nejaka mistnost na pripravu na porod a pak se presune na porodni sal, pripadne, je-li ten predporodni pokoj spolecny pro vic maminek…diky

• Citovat
  • Upravit
733
2.5.11 10:00
hannu píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli je v Benesove postup takovy, ze je rodicka od zacatku sama v tzv. porodnim boxu nebo je tam nejaka mistnost na pripravu na porod a pak se presune na porodni sal, pripadne, je-li ten predporodni pokoj spolecny pro vic maminek…diky

Ahoj hannu, rodila jsem v bene na začátku března.

Když jsem přijela na příjem, ještě to k porodu nebylo , tak mě daly na čekatelský pokoj (max.5 mamin), kolem půlnoci to na mě přišlo, tak jsem chodila na sál na monitory. Vždy si pro mě přišla p.a., když už to více pokročilo, řekla mi až si vezmu mobil, ručník, vodu a že se půjde na přípravu. Příprava nebo vlastně hekárna, je hned u sálu, kde mě pak nechaly samotnou, pak vlastně s manželem. Po jednom monitoru jsem tam ale přišla a už tam měla věci zase jiná maminka, ale s žádnou jsem se tam nepotkala.Je tam jedno lehátko, wc, sprcha a míč.

Pak jsem se rychle přesunulula na sál, který má 3 porodní lůžka, oddělený zdí, ale je průchozí. Když jsem rodila asi jsem pěkně vyděsila pani vedle, protože je tam všechno slyšet.
Jinak v Benešově to bylo super, všichni moc moc hodní, krom jedné sestry. Na oddělení šestinedělí taky moc hodní, se vším poradí. Přeju rychlý porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.5.11 10:02

Kdybys měla ještě otázky, klidně napiš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hannu
2.5.11 10:59

Dekuju moc za informace, takze na „hekarne“ s Tebou manzel nebyl? Prijde mi to prave jako jedina nevyhoda Benesova, radeji bych byla v soukromi od zacatku az do konce a s manzelem. Ale pry tam maji nejaky porodni box za poplatek, nevis o tom? Urcite tam pujdu na informativni schuzku, tak to jeste omrknu, ale osobni zkusenosti jsou taky potreba, diky za ne a preju hodne radosti s novym detatkem!

• Citovat
  • Upravit
733
2.5.11 11:25

Jo jo byl se mnou, když jsem měla po přípravě, tak jsem mu volala a přijel. Platí se tam okolo 700-800Kč otec u porodu, už si to přesně nepamatuju. Byl se mnou na hekárně, u porodu a pak si 2 hodiny hrdě choval miminko, dokud mě neodvezly na pokoj. Nějaký nadstandart porodní box tam myslim je, ale asi to bude palba. Za jednolůžák nadstandart chtějí 600,– za noc a máš tam navíc tv a lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
2.5.11 13:32

Ahoj.

V Benešově jsem rodila minulý rok v září a za mě naprostá spokojenost.Doktoři a PA tam jsou úžasný.Jinak nadstandartní porodní box tam mají,cenu by jsi asi našla na jejich stránkách.Já také chtěla soukromí u porodu,rodila jsem na normálním sále ale naštěstí jako jediná,takže jsme měli klídek.Pokud chceš cokoliv vědět,klidně se ptej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hannu
12.5.11 12:12

Diky za ty informace a jeste se chci zeptat, jestli je na porodnim sale moznost pustit si svoje CD a jestli tam je moznost jit behem 1. doby porodni do sprchy a jestli tam je treba mic nebo moznost menit polohy a tak. Diky. Jo a byly jste nektera na predporodnim kurzu? Je to k necemu?

• Citovat
  • Upravit
hannu
12.5.11 12:16

Aha, ted koukam ze muj dotaz ohledne sprchy a mice uz byl zodpovezen. Jen si nedokazu porad predstavit, ze ta „hekarna“ je pro vi maminek? To se jako stridaji na mici a ve sprse a koukaj se na sebe jak trpej? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
hannu
12.5.11 12:22

Prijde mi to trochu stresujici, porad nekam behat-z predporodniho pokoje na hekarnu, z hekarny na monitor, z monitoru na porodni sal… Predstavovala bych si, ze bych byla porad na jednm miste, kde by probihalo vse, tak to asi v Benesove mam smulu, ze? Chtela bych klidnej prirozenej porod… A nekde jsem tady cetla, ze to tam pro prirozeny porody, porodni plany a tak moc neni… Co myslite?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková