Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
od září se snažíme o mimi, zatím bez úspěchu. MS mám pravidelně po 28 dnech, žádné problémy. Tento měsíc se MS opět v termínu dostavila, ale jen na 1,5 dne, pak 4 dny nic a teď zase 2 dny menstruuju… Tak nevím, co si o tom mám myslet.
Každopádně bych se ale chtěla zeptat - kvůli výpočtu ovulace (ta je taky přesná, 14. den
), mám počítat jako 1. DC ten první den MS nebo až teď ten druhý začátek, který se tváří zatím normálně?
Setkaly jste se někdy s něčím takovým? Jsem z toho zmatená.
Mě se teď stalo téměř to samé, ale nevím zatím, čím to je. Teoreticky možná cysta, nebo se to nějak rozházelo z nachlazení, ze stresu
…Příští pátek jsem objednaná k Dr.,tak uvidím, co mi řekne…Jsem z toho taky vedle, takže bohužel Ti neporadím..
@Dechtire píše:
Ahoj holky,od září se snažíme o mimi, zatím bez úspěchu. MS mám pravidelně po 28 dnech, žádné problémy. Tento měsíc se MS opět v termínu dostavila, ale jen na 1,5 dne, pak 4 dny nic a teď zase 2 dny menstruuju… Tak nevím, co si o tom mám myslet.
Každopádně bych se ale chtěla zeptat - kvůli výpočtu ovulace (ta je taky přesná, 14. den), mám počítat jako 1. DC ten první den MS nebo až teď ten druhý začátek, který se tváří zatím normálně?
Setkaly jste se někdy s něčím takovým? Jsem z toho zmatená.
Ahoj, jojo měla jsem to samé, dva měsíce po sobě, výsledek- viz metřík ![]()
Tak asi bych si měřila BT a z té bys ovulaci poznat měla. A určitě to ten první den byla už klasická MS nebo jen nějaké předmenstruační špinění?
Ahoj holky,
děkuju moc za odpovědi, to jsem zvědavá, co se z toho vyklube…
Ahoj holky, tak já mám tento měsíc ten samý problém… 2 dny MS (normální průběh) pak 2 dny ani ťuk a teď v sobotu to zase došlo (slabé)…
gala-dali ty jsi v tomto případě byla těhulka? Měla jsi pozitivní test? My se s přítelem už nějakou dobu snažíme, tak přemýšlím, jesli to není mim, ale test negativní
Ahoj všem,
jsem dost zmatená a ráda bych Vás poprosila o zkušenosti. Poprvé jsem otěhotněla ani nevím jak
Když jsme chtěli ale druhé mimi nastal problém. Po celkem rychlém otěhotnění přišel zamlklý potrat a kyretáž. Po nějaké době nového snažení jsem měla nejprve 5 dní spoždění, test byl ale negativní. Po těch 5 dnech MS přišla, ale jen 4 dny místo 7, pak 2 dny nic a dnes to opět začalo. Tušíte někdo, co by to mohlo být? Test negativní, prsa ale bolí. A ještě jedna maličkost: beru Utrogestan.
Tak to vypadá, že to nakonec bylo jen jednodenní špinění, ale stejně se mi to moc nezdá. Nemáte někdo nějakou zkušenost?
Oživuji diskusi. Mám stejný problém. Dva dny menstruace pak dva dny nic a pak se zase objevila. Má někdo nějaké nové informace proč to tak je? Těhotenství je vyloučené. Díky.
@Anonymní píše:
Oživuji diskusi. Mám stejný problém. Dva dny menstruace pak dva dny nic a pak se zase objevila. Má někdo nějaké nové informace proč to tak je? Těhotenství je vyloučené. Díky.
Hormonalni porucha? zajdi na gyndu..
Mě tenkrát doktorka řekla, že neví, čím to bylo, že asi nějaký hormonální výkyv. Pak už se mi to nikdy znovu nestalo.