Přerušená menstruace?

28
1.2.13 21:58

Přerušená menstruace?

Ahoj holky,

od září se snažíme o mimi, zatím bez úspěchu. MS mám pravidelně po 28 dnech, žádné problémy. Tento měsíc se MS opět v termínu dostavila, ale jen na 1,5 dne, pak 4 dny nic a teď zase 2 dny menstruuju… Tak nevím, co si o tom mám myslet.
Každopádně bych se ale chtěla zeptat - kvůli výpočtu ovulace (ta je taky přesná, 14. den :-) ), mám počítat jako 1. DC ten první den MS nebo až teď ten druhý začátek, který se tváří zatím normálně?
Setkaly jste se někdy s něčím takovým? Jsem z toho zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1221
1.2.13 22:34

Mě se teď stalo téměř to samé, ale nevím zatím, čím to je. Teoreticky možná cysta, nebo se to nějak rozházelo z nachlazení, ze stresu :nevim:…Příští pátek jsem objednaná k Dr.,tak uvidím, co mi řekne…Jsem z toho taky vedle, takže bohužel Ti neporadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
1.2.13 22:37
@Dechtire píše:
Ahoj holky,od září se snažíme o mimi, zatím bez úspěchu. MS mám pravidelně po 28 dnech, žádné problémy. Tento měsíc se MS opět v termínu dostavila, ale jen na 1,5 dne, pak 4 dny nic a teď zase 2 dny menstruuju… Tak nevím, co si o tom mám myslet.
Každopádně bych se ale chtěla zeptat - kvůli výpočtu ovulace (ta je taky přesná, 14. den :-) ), mám počítat jako 1. DC ten první den MS nebo až teď ten druhý začátek, který se tváří zatím normálně?
Setkaly jste se někdy s něčím takovým? Jsem z toho zmatená.

Ahoj, jojo měla jsem to samé, dva měsíce po sobě, výsledek- viz metřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.2.13 22:45

Tak asi bych si měřila BT a z té bys ovulaci poznat měla. A určitě to ten první den byla už klasická MS nebo jen nějaké předmenstruační špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.2.13 10:31

Ahoj holky,

děkuju moc za odpovědi, to jsem zvědavá, co se z toho vyklube…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.4.13 22:28

Ahoj holky, tak já mám tento měsíc ten samý problém… 2 dny MS (normální průběh) pak 2 dny ani ťuk a teď v sobotu to zase došlo (slabé)…

gala-dali ty jsi v tomto případě byla těhulka? Měla jsi pozitivní test? My se s přítelem už nějakou dobu snažíme, tak přemýšlím, jesli to není mim, ale test negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.8.13 18:14

Ahoj všem,
jsem dost zmatená a ráda bych Vás poprosila o zkušenosti. Poprvé jsem otěhotněla ani nevím jak :) Když jsme chtěli ale druhé mimi nastal problém. Po celkem rychlém otěhotnění přišel zamlklý potrat a kyretáž. Po nějaké době nového snažení jsem měla nejprve 5 dní spoždění, test byl ale negativní. Po těch 5 dnech MS přišla, ale jen 4 dny místo 7, pak 2 dny nic a dnes to opět začalo. Tušíte někdo, co by to mohlo být? Test negativní, prsa ale bolí. A ještě jedna maličkost: beru Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.8.13 09:00

Tak to vypadá, že to nakonec bylo jen jednodenní špinění, ale stejně se mi to moc nezdá. Nemáte někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 13:46

Oživuji diskusi. Mám stejný problém. Dva dny menstruace pak dva dny nic a pak se zase objevila. Má někdo nějaké nové informace proč to tak je? Těhotenství je vyloučené. Díky.

• Citovat
  • Upravit
14313
7.9.19 14:23
@Anonymní píše:
Oživuji diskusi. Mám stejný problém. Dva dny menstruace pak dva dny nic a pak se zase objevila. Má někdo nějaké nové informace proč to tak je? Těhotenství je vyloučené. Díky.

Hormonalni porucha? zajdi na gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
7.9.19 14:27

Mě tenkrát doktorka řekla, že neví, čím to bylo, že asi nějaký hormonální výkyv. Pak už se mi to nikdy znovu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí