Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky… ![]()
Chtěla bych se Vás zeptat nemáte někdo zkušenost s takhle zvláštním cyklem?
26.12.-3.1. další MS od 16.1.-26.1. a další MS přišla dnes. Poradte máte někdo taky takhle nepravidelné cykly? Co stím..? Dá se při nich otěhotnět..? Děkuji Vám za rady zkušenosti.. Hezký večer… ![]()
@Andrejka22 Ty jsi ted nekdy vysadila antikoncepci ne?
Tomuhle se snad ani neda rikat cykly!
Urcite si zajdi za doktorem at ti da neco na upravu.
@kar-maa píše:
@Andrejka22 Ty jsi ted nekdy vysadila antikoncepci ne?
Tomuhle se snad ani neda rikat cykly!
Urcite si zajdi za doktorem at ti da neco na upravu.
Nene nikdy jsem antikoncepci nebrala
@Andrejka22
A mas to takhle dlouho?
Urcite si ale zajdi za doktorem, protoze podle me pri takovych ani ne cyklech nemuze byt ovulace, takze podle me je nemozne otehotnet.
@Andrejka22 zkus si měřit bazální teplotu a zjistit, zda máš ovulaci… A jak dlouho to máš takhle rozhozené?
@atominnka píše:
@Andrejka22 zkus si měřit bazální teplotu a zjistit, zda máš ovulaci… A jak dlouho to máš takhle rozhozené?
od ledna to mám takhle divoký.. Doktorka mi řekla že mám PCO myslíte že by to mohlo být tím?
@Andrejka22 píše:
od ledna to mám takhle divoký.. Doktorka mi řekla že mám PCO myslíte že by to mohlo být tím?
No tak jestli mas PCO, tak to ovulaci urcite nemas. To ti musi doktorka predepsat Clostybelgit na podporu ovulace a jestli to nepomuze tak pak uz jedine navsteva CARu.
Kolik ti je let?
@Andrejka22 s PCO zkušenosti nemám
já byc asi ještě počkala, po konci téhle MS bych zkusila měřit tu teplotu a kdyby další ms přišla zase tak brzy, tak bych naklusala k dr
@atominnka píše:
@Andrejka22 s PCO zkušenosti nemámjá byc asi ještě počkala, po konci téhle MS bych zkusila měřit tu teplotu a kdyby další ms přišla zase tak brzy, tak bych naklusala k dr
Myslim, ze neni na co cekat, pokud uz by chtela miminko. PCO je, ze na vajecnicich nedozravaji vajicka, tudiz nedochazi k ovulaci…
@kar-maa píše:
Myslim, ze neni na co cekat, pokud uz by chtela miminko. PCO je, ze na vajecnicich nedozravaji vajicka, tudiz nedochazi k ovulaci…
A jejej jsem objednaná na laparoskopii. Je mi 22. ![]()
@Andrejka22 píše:
A jejej jsem objednaná na laparoskopii. Je mi 22.
No ono to neni zas tak strasne…
Jsi mlada, takze muzes zkouset lecbu praskama, ktere by mely podporit funkci vajecniku.
No a kdyby se nahodou nedarilo, tak je tu porad umele oplodneni a tam uz to urcite dopadne dobre ![]()
Ale jestli ti doktorka rovnou rekla ze mas PCO, tak nevim nevim, ale zkus si rict o ty prasky, kdyz ti je nenasadila sama.
Mám stejný problém… brala jsem 5let antikoncepci a v lednu jsem ji vysadila…Menstruaci jsem dostala normálně 20-23 ledna a hned další jsem dostala 30.1 myslíte, že je to normální…
@dee18 No normalni to neni, ale to se ti muzou davat teprve hormony dohromady.
Takze bych pockala jeste tak dva tri cykly a pak uvidis.
No snad se to zlepší… vždy jsem měla strašně slabou ms a ted bez antikoncepce to mam strasne silne… a tak je to teprve mesic po vysazeni ![]()