Otěhotnění po MS

101
30.1.13 15:49

Otěhotnění po MS

Ahoj,
mám prosbičku… nemáte některá zkušenosti s otěhotněním po MS? S přítelem se o mimčo nesnažíme, ale kdyby se nám povedlo budeme rádi, takže to spíše to necháváme náhodě… Jenomže já jsem cca měsíc na úřadu práce, a přítel chce abych si našla práci. Ale na druhou stranu, spolu už týden souložíme bez jakékoliv ochrany a vždy se přítel udělá do mě..a to je na těh. test ještě brzo, nebo se mýlím?? Můžete mi nějak poradit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
30.1.13 15:53

O tom, kdy si udělat těhotenský test je na netu asi 5000 stránek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
30.1.13 15:53

Ahoj ja jsem živý důkaz, prvního syna jsme si udělali těsně po ms a ted jsem v 6tt a taky těsně po ms :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
30.1.13 15:54

No a první pozitivní test jsem měla až v den očekávane ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
30.1.13 16:13
@Miruska S píše:
Ahoj,
mám prosbičku… nemáte některá zkušenosti s otěhotněním po MS? S přítelem se o mimčo nesnažíme, ale kdyby se nám povedlo budeme rádi, takže to spíše to necháváme náhodě… Jenomže já jsem cca měsíc na úřadu práce, a přítel chce abych si našla práci. Ale na druhou stranu, spolu už týden souložíme bez jakékoliv ochrany a vždy se přítel udělá do mě..a to je na těh. test ještě brzo, nebo se mýlím?? Můžete mi nějak poradit? Děkuji

Já jsem na pracáku dva měsíce.. vyrazili mě po zkušebce v práci.. Pro miminko jsme se rozhodli, něco podobného jako máte vy, jenže přítel už pochopil, že práci jen tak sehnat nemůžu a nejde to.. volám, píšu, jezdím a nikde nic:/..hold blbý město a okolí.. (ani uklízečku tu nikdo nechce a nepotřebuje:/).. Jinak jsem po vysazení HA cca měsíc a 5.února mám dostat menstruaci, tak čekám, než si udělám testík, doufám, že menstruaci už nedostanu a na testíku budou //..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 16:19

Ahojík v tvém případě bych asik počkala…jak komu se zadaří, ale jestli chceš mit jistotu tak si ho udělaj…na na těhu příšla až poté co jsem nedostala MS pak jsem dělala teprve test..jinak u mě to šlo rychle 3 roky jsem brala prášky pak na 2 měsíce vysadila a ejhle naše Dominička už má 16 měsíců:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
30.1.13 16:56

Otěhotněla jsem tak dva dny po MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.1.13 17:21

Ahojky,
jsem důkaz toho, že poslední den MS se dá otěhotnět. Dlouho jsme se snažili v prostřed cyklu už jsme tak nějak přestali doufat až jsem jednoho dne objevila stránku kde se ti vypočítá ovulka podle dne narození a ono to vycházelo na poslední den MS sice se mi do toho moc nechtělo, ale prubli jsme to a jsem ve 24tt. Takže klidně po MS těhu být můžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.1.13 17:40

Ahoj, ja otěhotněla tak 2 dny po MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.2.13 10:07

A pamatuješ si tu stránku?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
1.2.13 12:19

@Terinka92 @Minniee @Veruška22 Ahoj holky, zajímalo by mě jen, jestli jste si měřily BT?? Nebo jestli jste věděly, že máte ovulaci?? U někoho může být posunutá, ale když mám přece ovulaci v polovině cyklu, tak přece nemůžu otěhotnět po MS, ne?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.2.13 12:54

Moje segra, je zdravotní sestra, a ta mi zase říkala, že po MS je největší pravděpodobnost páč je sliznice nejvíce otevřená… Taky se v tom nevyznám:-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
1.2.13 12:58
@elaurra píše:
@Terinka92 @Minniee @Veruška22 Ahoj holky, zajímalo by mě jen, jestli jste si měřily BT?? Nebo jestli jste věděly, že máte ovulaci?? U někoho může být posunutá, ale když mám přece ovulaci v polovině cyklu, tak přece nemůžu otěhotnět po MS, ne?? :nevim:

neměřila jsem ani tepltotu, ani jsem nevěděla kdy mám ovu. Dokonce jsem spoléhala na to jak se někdo řídí hlenem že při ovulaci mění barvu i konzistenci a to jsem měla v polovině cyklu, ale ovu byla skutečně těsně po ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
1.2.13 13:05
@elaurra píše:
@Terinka92 @Minniee @Veruška22 Ahoj holky, zajímalo by mě jen, jestli jste si měřily BT?? Nebo jestli jste věděly, že máte ovulaci?? U někoho může být posunutá, ale když mám přece ovulaci v polovině cyklu, tak přece nemůžu otěhotnět po MS, ne?? :nevim:

Prostě to tak někdy je.. a otěhotnět můžeš v jakoukoliv dobu, jaký koliv den.. je pravda, že běhěm ovulace je to nejpravděpodobnější, ale i vyjímky se našli..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.2.13 19:59

@Miruska S jestli jsi myslela s tou stránkou mě tak ti ji posílám http://astro.wendys.cz/plodne_dny1.php držím pěsti ať jsi stejně šťastná jako já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí