Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča Domča samozřejmě to příznak být může, ale taky nemusí…vím, že je to těžký, ale vydrž až půjde udělat test…moc moc moc držím pěsti, aby to bylo ono ![]()
@ajous76 píše:
@Hanča Domča samozřejmě to příznak být může, ale taky nemusí…vím, že je to těžký, ale vydrž až půjde udělat test…moc moc moc držím pěsti, aby to bylo ono
dobrá ješt vydržíme a pak se uvidí
) aspoň by Domča měla sourozence ![]()
Ahoj holky, děkuji za odpovědi. Bohůžel zatím to na mimi nevypadá. A tak jsem se chtěla zeptat, jelikož když se přítel do mě udělá, tak sperma ve mě vydrží max 5 minut a pak jde ven.( a já to jdu vyčůrat). Myslíte že to má nějaký vliv? Děkuji:))))
@Miruska S já jsem vždycky zůstala ležet s nohama nahoře a podloženým zadkem a umýt jsem se šla třeba až za dvě hoďky nebo až ráno, dala jsem si vždycky papírový kapesníček mezi nohy a vydržela až do rána, aby ty potvůrky ocasatý měli dost času na oplodnění
![]()
Ajous76: No tak to já taky zkusím, no tak to koukám, že to naše snažení bylo do teď asi úplně zbytečné:(..=D
@Miruska S nic si z toho nedělej já jsem si všechny rady taky vyčetla až skoro s křížkem po funuse, ale hlavní je, aby se to už konečně povedlo
nevěš hlavu ono to vyjde neboooooj ![]()
Ajous76: No my se snažíme teprve od začátku ledna( do té doby to bylo, že pokud to vyjde budeme rádi, pokud ne, nic se neděje.) A můžu říct, že to čekání je nekonečný… Ale budu pamatovat, nohy nahoru=D
@Miruska S my jsme zkoušeli rok a půl a to čekání jestli jo nebo ne bylo ubíjející no a vidíš a te´d už jen čekáme až se nám to naše sluníčko narodí;) tak přeju ať to co nejdřív vyjde a nemusíš se moc dlouho trápit
pak napiš až se to povede
Rok a půl? No tak to věřím, my se snažíme necelé dva měsíce a jsem z toho už na prášky..=D Určo se pochlubím, snad to bude co nejdříve.. ted by měli přijít i plodné dny, tak snad už poslední=D A jinak gratuluji, a přeji hodně štěstí:))
@Miruska S jupíí plodné dny tak s chutí do toho vždy´t je to tááááák příjemné
a držím pěsti ![]()
@Veruška22 píše:
neměřila jsem ani tepltotu, ani jsem nevěděla kdy mám ovu. Dokonce jsem spoléhala na to jak se někdo řídí hlenem že při ovulaci mění barvu i konzistenci a to jsem měla v polovině cyklu, ale ovu byla skutečně těsně po ms
hm, to by možná vysvětlilo můj případ. Těhotná asi nejsem, ale souložili jsme těsně po ms, asi 7DC, a 11DC jsem byla u doktora, jestli ovuluju správně. A nic se nedělo. Takže možná už proběhla ovu. Je to první měsíc po vysazeí HA, tak jsem z toho zmatená. 16DC jdu znovu prubnout ovu, tak jsem zvědavá. To by bylo dobré, abych otěhotněla hned. ![]()
@Randgrid pokud uz ovulace byla, tak by to snad doktor poznal, ne?
@Lucake řekl mi, že žádné hormonální změny nevidí, no poznat by to asi měl.. ![]()