Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucake nakonec jsem ho musela zrušit. Nebyla za mě v práci náhrada.
tak až další cyklus se musím objednat. Pokud nebudu mile překvapena.
@Lucake ale cítím že ms ťuká na dveře. Zvláštní je že už skoro týden. Většinou tak dva dny před. A bt mi dnes prudce klesla na 36, 6. Tak snad půjde zase nahoru. ![]()
@Randgrid ja mam taky pocit ze je tu, dnes jsem i malinko zaspinila. ach jooooo
@Lucake zašpinění je ještě v pohodě.
to může znamenat i možnost b. To mě je čímdál „líp“. Už se těším domů. Teď v práci obědvam. Mám kynuté meruňkové knedlíky. Snědla jsem jeden a mám pocit že ve mě dlouho nebude. Jestli je to všechno psychika, tak děkuju pěkně.
jestli viróza tak taky paráda. „Dlouho to tu nebylo.“ i tak ti pořád přeju //. Šance tu je.
@Randgrid ja vim, uz jsem cetla spousta story, jak to bylo MS i pres padlou teplotu a rozbehlou MS
nakonec je vsechno mozny
i to ze jednou budu tehotna
![]()
@Lucake právě.
snažím se na to moc nehledět ať pak nejsem zklamaná.
@Lucake myslím!! a myslet budu
já jsem teď 24.DC
jen vydržet a nedostat ![]()
@Randgrid zatim nic, teplota stejna jako vcera, ale citim ji, jak se blizi potvora
poboliva me podbrisek, takova ta divna tupa bolest a boli me v krizi.
takovej zvlastni graf jsem jeste nemela, mivam stejne teploty, ale ne az tak
@Lucake ale zatím nikde
no mě bt klesla z 37,2 na 36,6..2 dny to tak bylo a jsem zase na 37..včera jsem myslela v práci že usnu
a ta tupá bolest mě doprovázela celý den. Ale dnes nic necítím.. tento cyklus mám fakt tam a zpět. Ale musím říct, že mě také včera krásně popichovalo. Snad ten následující bude klidnější. A můžeme pak u dr zjistit jestli si na něj ovuluju
jak říká manžel, ovulovala sis na pana doktora?:D
@Randgrid muj pritel ani nevi, co ovulace je, on si vazne mysli, ze otehotnet muzu kdykoliv. Jsem se pokousela to vysvetlit, ale podle jeho vyrazu jsem pochopila, ze s takovou docilim jen toho, ze ho vydesim a z
bude prd
tak ho v tom nechavam, stejne je to jedno nakonec ![]()
se mi chce furt curat, se dneska mozna prestehuju na zachod
to jsem teda fakt zvedava, jak nam to dopadne ![]()
@Lucake já teď zápasím s tím grafem
co máš tady uvedený. zaregistrovala jsem se, úspěch. Už jsem zvládla i dát stupně celsia do grafu, ale jak tam zaznamenat ty údaje ještě tápu
já v práci vysvětlovala kolegovi co je to ovulace. A proč je ms. No a o na to závěrem řekl, fuj, takže já jsem vlastně (oplozené vajíčko) spadl do krámů.