Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
21.3.13 10:30

@Randgrid jak včera dopadl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
21.3.13 12:37

@Lucake nakonec jsem ho musela zrušit. Nebyla za mě v práci náhrada. :( tak až další cyklus se musím objednat. Pokud nebudu mile překvapena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.3.13 13:02

@Randgrid tak doufam, ze budes velmi mile prekvapena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
21.3.13 13:22

@Lucake ale cítím že ms ťuká na dveře. Zvláštní je že už skoro týden. Většinou tak dva dny před. A bt mi dnes prudce klesla na 36, 6. Tak snad půjde zase nahoru. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.3.13 15:20

@Randgrid ja mam taky pocit ze je tu, dnes jsem i malinko zaspinila. ach jooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
21.3.13 15:36

@Lucake zašpinění je ještě v pohodě. :) to může znamenat i možnost b. To mě je čímdál „líp“. Už se těším domů. Teď v práci obědvam. Mám kynuté meruňkové knedlíky. Snědla jsem jeden a mám pocit že ve mě dlouho nebude. Jestli je to všechno psychika, tak děkuju pěkně. :( jestli viróza tak taky paráda. „Dlouho to tu nebylo.“ i tak ti pořád přeju //. Šance tu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.3.13 15:40

@Randgrid ja vim, uz jsem cetla spousta story, jak to bylo MS i pres padlou teplotu a rozbehlou MS :) nakonec je vsechno mozny :) i to ze jednou budu tehotna :) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
21.3.13 17:11

@Lucake právě. :) snažím se na to moc nehledět ať pak nejsem zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.3.13 18:16

@Randgrid :hug: tak na me zitra mysli, ze neprijde, potvora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
21.3.13 21:51

@Lucake myslím!! a myslet budu :) já jsem teď 24.DC :) jen vydržet a nedostat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 10:29

@Lucake tak ako?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 10:36

@Randgrid zatim nic, teplota stejna jako vcera, ale citim ji, jak se blizi potvora :) poboliva me podbrisek, takova ta divna tupa bolest a boli me v krizi.
takovej zvlastni graf jsem jeste nemela, mivam stejne teploty, ale ne az tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 10:45

@Lucake ale zatím nikde ;) no mě bt klesla z 37,2 na 36,6..2 dny to tak bylo a jsem zase na 37..včera jsem myslela v práci že usnu :D a ta tupá bolest mě doprovázela celý den. Ale dnes nic necítím.. tento cyklus mám fakt tam a zpět. Ale musím říct, že mě také včera krásně popichovalo. Snad ten následující bude klidnější. A můžeme pak u dr zjistit jestli si na něj ovuluju :D jak říká manžel, ovulovala sis na pana doktora?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 11:06

@Randgrid muj pritel ani nevi, co ovulace je, on si vazne mysli, ze otehotnet muzu kdykoliv. Jsem se pokousela to vysvetlit, ale podle jeho vyrazu jsem pochopila, ze s takovou docilim jen toho, ze ho vydesim a z :hug: bude prd :) tak ho v tom nechavam, stejne je to jedno nakonec :)
se mi chce furt curat, se dneska mozna prestehuju na zachod :) to jsem teda fakt zvedava, jak nam to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 11:20

@Lucake já teď zápasím s tím grafem :D co máš tady uvedený. zaregistrovala jsem se, úspěch. Už jsem zvládla i dát stupně celsia do grafu, ale jak tam zaznamenat ty údaje ještě tápu :D já v práci vysvětlovala kolegovi co je to ovulace. A proč je ms. No a o na to závěrem řekl, fuj, takže já jsem vlastně (oplozené vajíčko) spadl do krámů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí