Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2871
22.3.13 11:36
@Randgrid píše:
@Lucake já teď zápasím s tím grafem :D co máš tady uvedený. zaregistrovala jsem se, úspěch. Už jsem zvládla i dát stupně celsia do grafu, ale jak tam zaznamenat ty údaje ještě tápu :D já v práci vysvětlovala kolegovi co je to ovulace. A proč je ms. No a o na to závěrem řekl, fuj, takže já jsem vlastně (oplozené vajíčko) spadl do krámů.

už jsem na to došla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.3.13 11:49

Ahoj tak my se s přítelem snažili cca dva měsíce a ja otěhotněla přesně na den po MS… na test je ještě opravdu brzo, ja si ho dělala tyden po MS a potom každy týden a první pozitivní mi vyšel až v 6 tydnu, a to byl test s lékarny drahy a hodně citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 11:58

@Randgrid :D :D no jo chlapy :) @Sofulee ja mam jen ty pribalene zdarma k ovu testum, nemyslim, ze by byly nejak citlive, neni na nich napsano, jak citlive jsou. Musime to proste vydrzet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 12:00

@Lucake tak jsem dala teploty do grafu. I kdyjsme na to vlítli, tento měsíc byl teda kritický, ale načasování myslím dobré. :D a teplota velmi zajímavá. I když jsem měřila jen půl cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 12:06

moje první půlka grafu :)

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 12:09

@Randgrid hmm, bez te prvni pulky fakt tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 12:10

@Lucake další cyklus budu moudřejší. Trochu mě to štve, ale tak nějak jsem se do toho dostávala postupně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 12:20

@Randgrid te nemusi stvat :) ja zacala merit rok po vysazeni MS, abych vedela, jestli vubec ovuluju :) predtim jsem dala par teplot, pak me to prestalo bavit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.3.13 12:29

@Lucake hlavně na to nemysli a prostě si to zadělávání užívej.. když na to nebudeš neustale myslet bude to lepší :) Ja jsem ke konci už nedoufala že tam ty dvě čarky budou a když jsem si řekla s..u na to tak mě začli bolet prsa nedorazila MS a test byl pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 12:30

@Lucake mě to naopak baví :D ráda tvořím grafy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 12:31

@Sofulee neustále si hustím do hlavy nemysli na to.. ale jsem z toho taková nadšená že neberu HA, že by z toho něco mohlo být tak nedělám nic jiného než na to myslím. :D ale s ms se myslím uklidním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 12:47

@Sofulee :) mam k tomu tento mesic mnohem uvolnenejsi pristup, nebo bych spis mela rict odevzdanejsi :) kdy cekas miminko? nebo uz ho mate doma?
@Randgrid ja jsem taky takovy maly byrokrat :twisted: ale netrpeliva, vsude psali, ze se to musi sledovat min 3 mesice, to mi prislo dlouho, jsem si rikala, za tu dobu budu davno tehu. A houby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 12:52

@Lucake no, já budu za týden moudřejší. Teda vlastně už za necelý. :) nevím, pokud mě ms nepředběhne, nevím kdy testovat. :( Ale zjistila jsem, že na sladko věci nepapat. Včera kynutý knedlík, dneska koláč s povidlama. A všechno jsem měla tak ráda. Pálí mě po tom žaludek. Asi si dám klobásu. :))
Já zase četla hodně bab otěhotnělo až ten druhý. Ten první nevyvraceli jen doktoři na diskuzích. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 13:00

@Randgrid moje tri kamosky hned prvni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.3.13 13:03
@Randgrid píše:
@Sofulee neustále si hustím do hlavy nemysli na to.. ale jsem z toho taková nadšená že neberu HA, že by z toho něco mohlo být tak nedělám nic jiného než na to myslím. :D ale s ms se myslím uklidním :D

Ale ono se říka že když to žena strašně chce a nemyslí na nic jineho tak už je v tom… tak uvidiš, zkoušejte dal a dal :) :hug: to příjde ;) no ja sem ve 37+2 už na prst otevřena dr říkala že to do neděle bude tak dělam vše pro to abych to urychlila. Zitra mám narozeniny tak by to byl nádherný dáreček :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí