Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Randgrid píše:
@Lucake já teď zápasím s tím grafemco máš tady uvedený. zaregistrovala jsem se, úspěch. Už jsem zvládla i dát stupně celsia do grafu, ale jak tam zaznamenat ty údaje ještě tápu
já v práci vysvětlovala kolegovi co je to ovulace. A proč je ms. No a o na to závěrem řekl, fuj, takže já jsem vlastně (oplozené vajíčko) spadl do krámů.
už jsem na to došla ![]()
Ahoj tak my se s přítelem snažili cca dva měsíce a ja otěhotněla přesně na den po MS… na test je ještě opravdu brzo, ja si ho dělala tyden po MS a potom každy týden a první pozitivní mi vyšel až v 6 tydnu, a to byl test s lékarny drahy a hodně citlivý.
@Randgrid
no jo chlapy
@Sofulee ja mam jen ty pribalene zdarma k ovu testum, nemyslim, ze by byly nejak citlive, neni na nich napsano, jak citlive jsou. Musime to proste vydrzet ![]()
@Lucake tak jsem dala teploty do grafu. I kdyjsme na to vlítli, tento měsíc byl teda kritický, ale načasování myslím dobré.
a teplota velmi zajímavá. I když jsem měřila jen půl cyklu.
@Lucake další cyklus budu moudřejší. Trochu mě to štve, ale tak nějak jsem se do toho dostávala postupně ![]()
@Randgrid te nemusi stvat
ja zacala merit rok po vysazeni MS, abych vedela, jestli vubec ovuluju
predtim jsem dala par teplot, pak me to prestalo bavit ![]()
@Lucake hlavně na to nemysli a prostě si to zadělávání užívej.. když na to nebudeš neustale myslet bude to lepší
Ja jsem ke konci už nedoufala že tam ty dvě čarky budou a když jsem si řekla s..u na to tak mě začli bolet prsa nedorazila MS a test byl pozitivní ![]()
@Sofulee neustále si hustím do hlavy nemysli na to.. ale jsem z toho taková nadšená že neberu HA, že by z toho něco mohlo být tak nedělám nic jiného než na to myslím.
ale s ms se myslím uklidním ![]()
@Sofulee
mam k tomu tento mesic mnohem uvolnenejsi pristup, nebo bych spis mela rict odevzdanejsi
kdy cekas miminko? nebo uz ho mate doma?
@Randgrid ja jsem taky takovy maly byrokrat
ale netrpeliva, vsude psali, ze se to musi sledovat min 3 mesice, to mi prislo dlouho, jsem si rikala, za tu dobu budu davno tehu. A houby ![]()
@Lucake no, já budu za týden moudřejší. Teda vlastně už za necelý.
nevím, pokud mě ms nepředběhne, nevím kdy testovat.
Ale zjistila jsem, že na sladko věci nepapat. Včera kynutý knedlík, dneska koláč s povidlama. A všechno jsem měla tak ráda. Pálí mě po tom žaludek. Asi si dám klobásu. ![]()
Já zase četla hodně bab otěhotnělo až ten druhý. Ten první nevyvraceli jen doktoři na diskuzích. ![]()
@Randgrid píše:
@Sofulee neustále si hustím do hlavy nemysli na to.. ale jsem z toho taková nadšená že neberu HA, že by z toho něco mohlo být tak nedělám nic jiného než na to myslím.ale s ms se myslím uklidním
Ale ono se říka že když to žena strašně chce a nemyslí na nic jineho tak už je v tom… tak uvidiš, zkoušejte dal a dal
to příjde
no ja sem ve 37+2 už na prst otevřena dr říkala že to do neděle bude tak dělam vše pro to abych to urychlila. Zitra mám narozeniny tak by to byl nádherný dáreček
![]()