Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2871
26.3.13 21:12

@Lucake aháááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 21:39

Lucake Já jsem měla před injekcí třeba i týden zpoždění, ale někdy se ms dostavila dřív, mám to hrozně rozházené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.3.13 21:44

@baruska.dol aha, tak to je potom dobre sledovat ovulaci. Kdyz byla minule 34DC, tak jeste pockej, je mozne, ze ovulace byla pozdeji a proto se i MS opozdila. Ty jsi po HA, ze mas tak rozhazene cykly? Snad se to brzo srovna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
26.3.13 21:50
To by mě taky zajímalo. Napsala bys mi ty stranky porsím :)
@ajous76 píše:
Ahojky,
jsem důkaz toho, že poslední den MS se dá otěhotnět. Dlouho jsme se snažili v prostřed cyklu už jsme tak nějak přestali doufat až jsem jednoho dne objevila stránku kde se ti vypočítá ovulka podle dne narození a ono to vycházelo na poslední den MS sice se mi do toho moc nechtělo, ale prubli jsme to a jsem ve 24tt. Takže klidně po MS těhu být můžeš ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.3.13 21:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 22:13

@Lucake HA jsem brala s drobnými přestávkami asi 8 let, což mi přijde hrozné, když se na to zpětně podívám! Ale teď už s tím nic neudělám a jen se musíme snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.3.13 22:37

@baruska.dol to je dobry, ja ji brala mnohem dele, moje kamaradky taky a ja jedina nejsem tehotna. Nekomu trva i rok se srovnat, neboj, ono se to podda :hug: mne naskocila hned, maximalni vykyv cyklu byly potom 4 dny, ted jsem na 25, vyjimecne 28, kdyz se mi vetsinou cestovanim o par dni posune ovulace. Jak budes merit, tak budes vedet vic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.3.13 17:33

@Tom.Tamara http://astro. wendys. cz/plodne_dny1.php držím pěsti ;)

Příspěvek upraven 27.03.13 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.3.13 17:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
27.3.13 17:36

@ajous76 tak 14.4. to vyšlo mě :))) třeba je to moudřejší než ultrazvuk ;) mě ult. nic nezjistil :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.3.13 17:52

@Randgrid budu držet pěsti ať jsi brzo stejně šťastná jako já :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
27.3.13 17:58

@ajous76 no, teď mi přišla ms, tak jsem trošku zklamaná, na druhou stranu šťastná že došla na čas. Jen ten kolotoč u doktora znovu. Zjistit oulku, pak chystat na operaci cysty, pak snad t půjde samo. I když se snažíme první měsíc. ;) Pan doktor mě chce zbavit cysty a zaručit klidný průběh těhu. Ptal se mě jaké jsem mívala zpoždění bez HA, já že vždycky přišla, on za 40 50 dc? Já že ne, klasicky cca 28-30. A potvrzeno ;) Snad další měsíc zjistí ovulky. Ještě mě vyděsil, že objevil něco v krčku, zmínil možná myom:( Ale pak mi řekl, že se nic neděje, že mám být klidná. Že to bude sledovat. Takže se fakt těším. Škoda že mi ten ultrazvuk nevyšel a nezjistil jestli ovu opravdu probíhá. Zatracená práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.3.13 18:01

@Randgrid to čekání je fakt hrozně těžký. Úplně ti rozumím, že si říkáš jak to všechno dopadne. Snad ten krček bude ok a hned jak bude cysta pryč tak se to určitě podaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.3.13 18:02

Ahoj holky můžu se přidat?? S manželem už máme dva kluky adama 6let a Tadeáše 19měs a snažíme se ještě o holčičku antikoncepci jsem u prvních dvou před početím brala u Adámka jsem otěhotněla do 3 měs od vysazení u Tadeáška až po 6měs teď anitikoncepci neberu od srpna 2012 a koncem roku dá se říct dva dny před Novým rokem už jsme měli nechráněný sex už máme za pár dní duben včera jsem to měla dostat a nic dnes mě mírně pobolívá břicho a já se bojím že zase budu sklamaná -( těhu test jsem zkoušela ale žádná známka těhu podle mě je ještě brzy když to srovnám s posledním těhu tak v den MS kdy měla přijít se objevili // ale teď chjo všechno zase jinak proč je to pokaždé jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
27.3.13 18:05

@ajous76 jj já jen, že se o té cystě ví skoro rok. Ale byla o 1 cm menší. Pak jsem přešla a cysta o něco větší, ale držela si svou velikost. Tak mi nasadil místo mercilonu marvelon, a cysta se o půl cm zmenšila. Jak jsem mu řekla, že se chceme začít snažit, tak jsem vysadila a že to budeme pozorovat. A plánovat operaci, při další kontrole nechtěl na nic čekat, že cysta se evidentně sama neztratí. Za coč jsem ráda. Už abych laparku měla z krku. Ale i tak máme nechráněný sex, říkala jsem, že co se má stát se stane, i když mě doktor strašil tím, že by mohla dělat peklo při těhu. Pak by tam tak neviděl atd. :)) myslím, že operace mě bude čekat nooo, květen/červen, vzhledem k tomu, že nezjistil jestli ovu probíhá jak má. Protože cysta je šišatá a měkká a přes ni neviděl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí