Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ajous76 to je
a taky je skvělý, drží mě nohama na zemi. Nemá strach mi říct, že ať nekupuju testy. Že nic neproběhlo, ale nakonec jsem ho ukecala na ty levné. Teda ten za 100Kč byl rozdílný jen v tom co jsem koupila a předčasně zkoušela, že byl v plastikovém pouzdře.
já vím co kdy dělat, ale zvědavost mi nikdy nedá
Proboha, co jsem chtěla první měsíc po vysazení nevím. Ale nějak jsem víc v pohodě, teda hlavně mám čisté svědomí, že jsem si dala vínko a neublížila mimi. Ale sklenka u nás nikoho nikdy nezabila, a mimi nezabije
Pokud by to nezvládlo jednu skleničku, nemůže to být dítě mého muže.:D
@luciblank1 Ahoj, tak to jsme na tom stejně, já taky vysadila HA koncem srpna. Jenom ten rozdíl, že se snažíme o první. Od září máme nechráněný sex, ale nijak jsme to něřešili, řekli jsme si že tomu dáme volný průběh, ale já jsem to vydržela jenom půl roku. Teď už to druhý měsíc řeším s doktorem. Nelíbí se mi že v 23 letech to tak trvá. Já jsem už měla dostat ms a nic
ale test vyšel negativní…takže jsem zklamaná a v nejistotě ![]()
@Randgrid podle toho co píšeš jste s manželem stejný prdlouši jako já s přítelem ![]()
@ajous76 to je docela možné
je třeba to brát s rezervou.. nohama na zemi stát, ale taky to brát s nadsázkou;) Upínat se k něčemu co ještě není a neexistuje nemá cenu. A pokud by to nevycházelo nedovolím tomu zasáhnout nám do našeho prdlého života. ![]()
@Randgrid máš recht, ale i tak doufám, že nebudeš muset čekat moc dlouho ![]()
@baruska.dol No tak to se ti ani nedivím že už jsi z toho nesvá a začala jsi to řešit
U mě kdo ví zda se zadaří jsem po císaři a otěhotnění prý bývá složitější ![]()
Včera jsem ještě byla přesvědčená že se zadařilo a dnes dorazila MS tak jsem opět sklamaná
snad budeme příští měs slavit //
@luciblank1 známá, 38 let byla také po císaři. Ale už dlouho a začali se snažit, no a mimi je na světě už pár měsíců, také císařem. Říkala mi radu do života, že se musím snažit je v ty plodné dny ![]()
Troufám si říct, že téměř každá. V tomhe období (plus mínus) dochází k ovulaci… Pokud je to od ukončení ms, tak určitě.
@Anonymní píše:
Dobrý den otěhotněla jste nektera 10-11 den po ms? děkuji
Jistě ano. Záleží spíše na tom, kolikátý den je to PŘED ms. Ovulace, bez které se nedá otěhotnět, bývá zpravidla 10-16 dní před koncem cyklu. Pokud má někdo kratší cykly, třeba 26 dní, je otěhotnění kolem 11. dne normální.
@Anonymní píše:
Dobrý den otěhotněla jste nektera 10-11 den po ms? děkuji
Ahojky
já otehotnela ze styku 7DC (ještě slabounke dozvuky ms) a ovulace byla 10DC, tedy o týden dřív než kdy jindy ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli mužů otěhotnět 2 dny po MS a za jak dlouho di mužů udělat test díky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli mužů otěhotnět 2 dny po MS a za jak dlouho di mužů udělat test díky
Záleží jak dlouhé máš cykly, kdy máš ovulaci a jak dlouho od začátku cyklu (1den MS) ty dva dny po MS jsou. Obecně tak od 8-10 dne cyklu šance je. A test je dobré dělat tak 14dní po ovulaci.