Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
22.3.13 13:39

@Sofulee tak to moc preju, at ten nejhezsi darecek prijde brzo, at jde vsechno dobre a rychle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 13:51

@Sofulee v tom případě vše nejlepší už teď, kdyby ses rozhodla rodit a vše nejlepší k miminku. :) Ať jste zdraví!:-* Narozeniny budete slavit společně :)
Zkoušet budeme dál a dál. Ale tento víkend tu máme dorost. :) Mou sestru 13 let a manželova syna 11 let. :) Takže spíme holky, kluci :D Tak až po. :)))) Ale když manžel přijel ze školení bylo „to“ super. :) Takže třeba „to“ přineslo své ovoce. :))) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 14:42

@Randgrid to budete mit vesely vikend :) ja jedu zitra na tyden za nasima, to jsem rada :dance:, ale u nas bude pritelova matka hlidat psa, to uz jsem mene rada, ale lepsi nez varianta nase trestidlo pet dni u veta v kleci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 15:07

@Lucake to je fakt. :) my když je nejhůř ho dáme k mamině taky. Ale on je zvyklý na ségru, takže je to v pohodě. Jinak ho bereme kam můžeme. :) Ke tchýni není problém, tam neustále běhá za 11 let starým stafbulem, ale ten před ním prchá :) Ten náš se mu podřizuje, že si málem vykroutí hlavu a Keneček čučí klasicky po staafbulovsku. Je to tím, že není zvyklý na psíky doma. Ale venku je v pohodě. Už je to děda. To bylo trochu z jiného soudku než je těhotenství. :) Odpoledne jedeme na nákup. Obávám se, že si koupím pár testíků. Ale zase nechci plašit moji sestřičku. :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 15:24

@Randgrid tchyne o psech nic nevi, tak je to vzdycky boj :) no nejak to beze me zvladnou :) Drz se a pak dej urcite vedet, jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 15:55

@Lucake ale jo. :) vyvenčit nakrmit a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.3.13 17:43

@Randgrid ;) tak tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
22.3.13 23:40

@Lucake možná bych tu ms brala :( opravdu je se mnou něco jinak :( ale hlásím, odolala jsem a test nemám!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.3.13 06:29

@Randgrid :) Ja zatim bez MS ale test negativni :( vstavala jsem o 2 hod dřív, takze teplota nižší nez včera ale to odpovídá. Čekání pokracuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
23.3.13 07:26

@Lucake já nižší jen o 0,1 stupně, ale také jsem se měřila o něco dřív :)) to je dobře že ms se nedostavuje :) taky bych jí to neradila!:-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
23.3.13 07:34

Ale jinak jsem vstala také o dvě hodiny dřív! neb pánové, tj.pan manžel i synek jsou nebývale hluční :D ale dobře jim tak, budu protivná. Ale asi ne tak jako ve čtvrtek v práci, to s teroristou by se domlivili líp. :) Nějak mi asi hormony „zvedly“ náladu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.3.13 10:33

@Randgrid taky jsem moc příjemná :) uplnej andilek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
23.3.13 13:32

@Lucake no, já už jsem docela v pohodě. Ale asi si půjdu na chvilku zavřít oči. :) Hodinu na cvičáku od 9:30-10:40. A jsem totálně utahaná. stačilo trochu vymrznout. na to že tam svítí sluníčko je tam pěkná kosa a studený vítr. :( Teď jsem si dala horkou vanu, pustila film a dala oběd. Šokda, že tu máme dětičky, válela bych se s manžílkem. :srdce: Hm, jako náhradu si dám zákusek, indiána. Pak hurá do kuchyně, něco podělat do školy se segrou a večer padnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.3.13 15:58

@Randgrid tak peknej zbytek dne, ja budu kolem šesté u našich konečně. Pry maji nejaké překvapeni. To teprve kdybych ja nejaký měla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
23.3.13 18:01

@Lucake Mno, já si dala skleničku bílého. Včera jsme dokoupili zásoby. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí