Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sofulee tak to moc preju, at ten nejhezsi darecek prijde brzo, at jde vsechno dobre a rychle ![]()
@Sofulee v tom případě vše nejlepší už teď, kdyby ses rozhodla rodit a vše nejlepší k miminku.
Ať jste zdraví!:-* Narozeniny budete slavit společně ![]()
Zkoušet budeme dál a dál. Ale tento víkend tu máme dorost.
Mou sestru 13 let a manželova syna 11 let.
Takže spíme holky, kluci
Tak až po.
Ale když manžel přijel ze školení bylo „to“ super.
Takže třeba „to“ přineslo své ovoce.
![]()
@Randgrid to budete mit vesely vikend
ja jedu zitra na tyden za nasima, to jsem rada
, ale u nas bude pritelova matka hlidat psa, to uz jsem mene rada, ale lepsi nez varianta nase trestidlo pet dni u veta v kleci.
@Lucake to je fakt.
my když je nejhůř ho dáme k mamině taky. Ale on je zvyklý na ségru, takže je to v pohodě. Jinak ho bereme kam můžeme.
Ke tchýni není problém, tam neustále běhá za 11 let starým stafbulem, ale ten před ním prchá
Ten náš se mu podřizuje, že si málem vykroutí hlavu a Keneček čučí klasicky po staafbulovsku. Je to tím, že není zvyklý na psíky doma. Ale venku je v pohodě. Už je to děda. To bylo trochu z jiného soudku než je těhotenství.
Odpoledne jedeme na nákup. Obávám se, že si koupím pár testíků. Ale zase nechci plašit moji sestřičku.
![]()
@Randgrid tchyne o psech nic nevi, tak je to vzdycky boj
no nejak to beze me zvladnou
Drz se a pak dej urcite vedet, jak to dopadlo ![]()
@Lucake možná bych tu ms brala
opravdu je se mnou něco jinak
ale hlásím, odolala jsem a test nemám!:D
@Randgrid
Ja zatim bez MS ale test negativni
vstavala jsem o 2 hod dřív, takze teplota nižší nez včera ale to odpovídá. Čekání pokracuje ![]()
@Lucake já nižší jen o 0,1 stupně, ale také jsem se měřila o něco dřív
to je dobře že ms se nedostavuje
taky bych jí to neradila!:-))))))
Ale jinak jsem vstala také o dvě hodiny dřív! neb pánové, tj.pan manžel i synek jsou nebývale hluční
ale dobře jim tak, budu protivná. Ale asi ne tak jako ve čtvrtek v práci, to s teroristou by se domlivili líp.
Nějak mi asi hormony „zvedly“ náladu. ![]()
@Lucake no, já už jsem docela v pohodě. Ale asi si půjdu na chvilku zavřít oči.
Hodinu na cvičáku od 9:30-10:40. A jsem totálně utahaná. stačilo trochu vymrznout. na to že tam svítí sluníčko je tam pěkná kosa a studený vítr.
Teď jsem si dala horkou vanu, pustila film a dala oběd. Šokda, že tu máme dětičky, válela bych se s manžílkem.
Hm, jako náhradu si dám zákusek, indiána. Pak hurá do kuchyně, něco podělat do školy se segrou a večer padnu. ![]()
@Randgrid tak peknej zbytek dne, ja budu kolem šesté u našich konečně. Pry maji nejaké překvapeni. To teprve kdybych ja nejaký měla ![]()
@Lucake Mno, já si dala skleničku bílého. Včera jsme dokoupili zásoby. ![]()