Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No ahoj, mám asi stejné dilema jako ty-dva dna po ms nám selhala ochrana, takže 9den cyklu. Čekám to někdy příští týden, a už teď si ale myslím, že jsem.Test jsem nedělala a ani dělat nechci, minulý měsíc jsem totiž samovolně potratila v 6týdnu, a dosud jsem se z toho nějak nevzpamatovala, takže proto píšu raději zatím anonymně a nechci už to nikdy zažít znovu-to co minule. Dám tomu čas a nervy pokud možno v klidu…
To me moc mrzi, ja jsem spontane potratila na Vanoce ve 4 tt
Ja mam od vcera takovy chute nechute, poboliva me hlava, jsem nejaka nerozni… mam takovy pocity jako kdyz jsem byla tehotna v prosinci…
@Linda RICCIONE No, paráda, takže jsme na tom úplně stejně
A přesně jak píšeš, já mám opět taky ty samé příznaky+nevím, jak to popsat, ale pocit, že je to tam, že jsem zas v tom. Proto nechci zatím dělat test, radši se jen domnívat, než pak být zase totálně rozhozená a na dně…No a kdy ty to máš dostat?
@Anonymní píše:
@Linda RICCIONE No, paráda, takže jsme na tom úplně stejněA přesně jak píšeš, já mám opět taky ty samé příznaky+nevím, jak to popsat, ale pocit, že je to tam, že jsem zas v tom. Proto nechci zatím dělat test, radši se jen domnívat, než pak být zase totálně rozhozená a na dně…No a kdy ty to máš dostat?
Ja to mam dostat presne za tyden, ve CTVRTEK… Pri minulem tehotenstvi jsem takovyhle chute nechute mela uz tyden pred ocekavanou MS, jedla jsem jen mandarinky a zapijela mlekem
ale bradavky me zacali bolet az tak nejak 2-3 dny pred tim, nez jsem potratila… Ted ty chute nechute mam od vcerejska - jedla jsem smetanovej mekky syr a zapijela lakem z okurek
poboliva me hlava dneska skoro celej den,.. Jaky mas ty priznaky???
@Linda RICCIONE brzo to je, ale pokud byla ten den ovulace, tak to samozrejme mozne je, i jen s jednim
podle ceho myslis, ze byla?
@Lucake
ja nepoznam kdyz mam ovulaci a kdy ne, nijak se nemerim nic..v prosinci jsem otehotnela hned druhy mesic snazeni ale potratila jsem ve 4 tt… mam to ted vselijaky ty cykly…
@Anonymní píše:
No ahoj, mám asi stejné dilema jako ty-dva dna po ms nám selhala ochrana, takže 9den cyklu. Čekám to někdy příští týden, a už teď si ale myslím, že jsem.Test jsem nedělala a ani dělat nechci, minulý měsíc jsem totiž samovolně potratila v 6týdnu, a dosud jsem se z toho nějak nevzpamatovala, takže proto píšu raději zatím anonymně a nechci už to nikdy zažít znovu-to co minule. Dám tomu čas a nervy pokud možno v klidu…
to me moc mrzi, chapu, ze to nechces znovu prozivat. Ja se tak strasne tesim, ze jednou konecne uvidim // ze si ani neumim predstavit to psychicke dno, ktere musi nasledovat po tom, kdyz to nevyjde.
Holky moc drzim palce, at to vsechno dobre dopadne
8DC a 9DC neni ovulace nejobvklejsi, ale stava se a klidne z toho je i //, videla jsem takovych grafu spoustu. Ja mivam ovu 11-13DC, ale taky uz jednou nejspis byla 9DC
@Linda RICCIONE Tak to je teda náhoda-taky to mám dostat ve čtvrtek, ten příští samozřejmně
Příznaky?-nemám výtok a ten mívám celej cyklus až do ms protože na to trpim, a přesně tak to bylo i minulý měsíc, že jako výtok nebyl, a zase mám večer průjem, taky byl minule. A ten pocit, že jsem plná, že prostě v břiše něco mám, na spodku uvnitř jsem jakoby nafouklá, nebo otlačená-nevim, jak to přesně popsat.Ale jelikož už děti mám, tak vim, že vsugerovaný to nemám. Prostě člověk je celej jinej, akorát je otázka, jestli se to udrží, že jo, ale doufám, doufám a snažím se být v klidu ![]()
@Linda RICCIONE tak proc myslis, ze byla 8DC? nebo to jen podle toho, ze
bylo jen jedno a ted mas priznaky?
@Anonymní píše:
@Linda RICCIONE Tak to je teda náhoda-taky to mám dostat ve čtvrtek, ten příští samozřejmněPříznaky?-nemám výtok a ten mívám celej cyklus až do ms protože na to trpim, a přesně tak to bylo i minulý měsíc, že jako výtok nebyl, a zase mám večer průjem, taky byl minule. A ten pocit, že jsem plná, že prostě v břiše něco mám, na spodku uvnitř jsem jakoby nafouklá, nebo otlačená-nevim, jak to přesně popsat.Ale jelikož už děti mám, tak vim, že vsugerovaný to nemám. Prostě člověk je celej jinej, akorát je otázka, jestli se to udrží, že jo, ale doufám, doufám a snažím se být v klidu
Ja prave mam jen ty chute nechute… nemam na nic chut celej den a kdyz uz divny kombinaci ale tohle teprve ted posledni dva dny… jinak slaby vytok mam (ten mivam jen po MS, tesne pred MS prave ne)…
@Lucake Jo,je to škaredá zkušenost, a hlavně, když už děti máš a vždy bylo vše o. k.a nikdy, fakt nikdy by mě nenapadlo, že si to zkusím na vlastní kůži. Už jsem myslela, že se z toho nevyhrabu, a osud se zasmál, a poslal mi to znova-doufám že tentokrát v té šťastné verzi!!Jen podotýkám, minulý měsíc i tento se to stalo neplánovaně, a neúmyslně-matka příroda asi řádí…A já ovulaci měla, dva dny po ms se stala „nehoda náhoda“ a dva dny po ní mi začal plodný hlen. A ještě dodám hned po styku jsem měla až do ovu i na ovu hnědé špinění. To neznám, nemám zkušenost co to jako bylo.
@Lucake
nechraneny styk jsme meli pouze 8 DC.. spermosky nejaky ten den pry muzou prezit a kdy mam ovulku tezko rict…ale citim se uz druhy den tak nejak jinak… jpodobne jako v prosinci kdyz jsem otehotnela
@Anonymní píše:
@Lucake Jo,je to škaredá zkušenost, a hlavně, když už děti máš a vždy bylo vše o. k.a nikdy, fakt nikdy by mě nenapadlo, že si to zkusím na vlastní kůži. Už jsem myslela, že se z toho nevyhrabu, a osud se zasmál, a poslal mi to znova-doufám že tentokrát v té šťastné verzi!!Jen podotýkám, minulý měsíc i tento se to stalo neplánovaně, a neúmyslně-matka příroda asi řádí…A já ovulaci měla, dva dny po ms se stala „nehoda náhoda“ a dva dny po ní mi začal plodný hlen. A ještě dodám hned po styku jsem měla až do ovu i na ovu hnědé špinění. To neznám, nemám zkušenost co to jako bylo.
tak snad to bude to, co si prejes a tentokrat vsechno dopadne dobre, moc drzim pesti
@Linda RICCIONE preziji az pet dni, takze proc ne, doufam, ze te telo neklame a brzo prijdou dobre zpravy ![]()