Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ajous76 píše:
@Miruska S jestli jsi myslela s tou stránkou mě tak ti ji posílám http://astro.wendys.cz/plodne_dny1.php držím pěsti ať jsi stejně šťastná jako já
Podle toho mi vychází že největší pravděpodobnost je 3.2. (4.2 mám dostat menstruaci).. a psali tam že tři dny před se mám snažit.. takže to zkusím:-D.. (je možné, že už těhotná jsem, ale vyzkoušet se má vše).
@Terulisekk moc držím pěsti…pak mi prosím písni ať vím jestli mám mít radost s tebou ![]()
@ajous76 píše:
@Terulisekk moc držím pěsti…pak mi prosím písni ať vím jestli mám mít radost s tebou
Určitě:).. jsem po vysazení HA na začátku ledna..nevím, zda to vůbec dostanu-prý po vysazení antikoncepce může menstruace přijít až po dvou měsících..Celý měsíc jsme se tedy snažili, tak snad z toho něco kápne
.. Včera jsem si dělala test, nevyšel pozitivně, prý je i tak brzo-vím, ale zkusila jsem:D Pokud nepříjde menstruace, tak zkusím testnout v pondělí zas.. Čekám první měsíc a připadá mi to jako věčnost:)
@Terulisekk vím přesně o čem mluvíš my se snažili rok a půl a tento způsob pak vyšel napoprvé tak snad pomůže i tobě. S užíváním antikoncepce nemám zkušenost nikdy jsem ji nebrala, ale je tady plno holek co otěhotnělo hned první měsíc po vysazení, takže myslím na tebe určitě to vyjde
![]()
@ajous76 píše:
@Terulisekk vím přesně o čem mluvíš my se snažili rok a půl a tento způsob pak vyšel napoprvé tak snad pomůže i tobě. S užíváním antikoncepce nemám zkušenost nikdy jsem ji nebrala, ale je tady plno holek co otěhotnělo hned první měsíc po vysazení, takže myslím na tebe určitě to vyjde![]()
Děkuji moc za podporu, jsi zlatíčko ![]()
Přeji pěkný večer, můžu se zeptat když se otěhotní hned po MS rodí se spíš kluci???děkuji
@nemnd píše:
Přeji pěkný večer, můžu se zeptat když se otěhotní hned po MS rodí se spíš kluci???děkuji
to nevím, ale já shodou okolností kluka čekám ![]()
@Terulisekk no ja nevim, ale pokud neprobiha ovulace, tak nemuzes otehotnet. Spis to je tak, ze ovulace prijde necekane v uplne jinou dobu, nebo probehnou dve, nebo zrovna nepatrime mezi statisticky prumer a pak to jde i mimo ocekavanou dobu.
@Lucake píše:
@Terulisekk no ja nevim, ale pokud neprobiha ovulace, tak nemuzes otehotnet. Spis to je tak, ze ovulace prijde necekane v uplne jinou dobu, nebo probehnou dve, nebo zrovna nepatrime mezi statisticky prumer a pak to jde i mimo ocekavanou dobu.
@nemnd píše:
tak já nevím, moje otěhotnění proběhlo dva dny po MS a čekáme holčičku
![]()
Mám otázečku minulý týden po MS sme s přítelem na to skočily a dnes cítím kovovou příchut v ústech a pálení žáhy…myslíte že to může být příznak těhů..miminko sme teda chtěly ale nečekala bych že by se zadařilo tak brzo
)ale taky si to možná sugeruji ![]()