Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
11.3.13 18:22

@Randgrid to teda nevim, co tim myslel :) ale ja bych spis rekla, ze jeste nebyla, mela bys vysokou sliznici a tak. Ja jsem po vysazeni problemy nikdy nemela, MS prisla presne nacas, ale nekomu to chvili trva. Kontrolovala sis cipek? Po ovulaci je nizko a tvrdy. Pred ni je vysoko a mekky. Hlen byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
11.3.13 18:30

@Lucake možná mi to przní cysta, kterou mám na levém vaječníku. Ale dle všeho mi ovulace probíhá asi teď nebo bude. Hlen je, čípek je měkký a vysoko. Takže snad budou dobré zprávy ve středu a při operaci později mi budou odebírat jen cystu. Ale asi mi to ovlivnila chřipka. Ještě týden zpět jsem měla vysoké teploty, i to by mohlo posunout ovu, podle doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
11.3.13 18:32

@Randgrid posunout ji muze kde co, vypada to slibne, tak at vsechno dobre vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
11.3.13 19:16

@Lucake byl to maras..tento vir, co jsem chytla od manžela mě dostal na lopatky. I jeho syna a moji sestru-.. děti měli „překrásné“ jarní prázdniny a já pracovní víkend :( Ve středu se uvidí co a jak..tak dám vědět ;) měla bych se naučit líp číst své tělo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 19:28

Ahoj, přidám se k vaší debatě, můžu? Já dnes byla na kontrole, na pravém vaječníku jeden folikul 16 mm a to jsem 13DC. V pátek mi doktror bude píchat injekci na vyvolání měsíčků a máme se hodně snažit. Mátě někdo podobné zkušenosti? Asi se nijak nedá ovlivnit počet a velikost folikul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.3.13 10:54

@baruska.dol tak o tomhle nic nevim, promin, ale drzim palce, at se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.3.13 10:55

@Randgrid no tak to urcite mohlo se vsim pekne zamavat. Hlavne ze uz je lip, potom dej vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
12.3.13 20:20

@Lucake taky zamávalo.. :/ tohle mi stačilo na dlouho :( jj, dám vědět.. jinak dle pobolívání v podbřišku myslííím, že ovu se dostavila.. ale předtím, než tento pocit přišel mě spíš v podbřišku bolelo než pobolívalo, až mi to střílelo do zad.. už jsem myslela, že mi cysta začala dělat neplechu, pak že zažívání.. ale teď mám pocit jako by se měla dostavit ms.. tak snad funguju jak mám.. :))zítra budu moudřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 20:28

Poznám sama na sobě, aniž bych navštívila doktora, že ovuluji? Kromě meření teploty, což jsem vyčetla a nechce se mi to zavádět do praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
12.3.13 20:45

@baruska.dol - mě se taky nechtělo zavádět do praxe měření teploty, ale začala jsem.. měřím první měsíc a jsem tedy zmatená, ale mám radost, teď teploty nízký, tak doufám že ovuluju..jinak beru gynex.. příště si koupim jeřáb ptačí a zkusím ten..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
12.3.13 20:47

@baruska.dol - jinak já to na sobě nepoznám… někdo to pozná třeba pobolíváním v podbřišku nebo výtokem- jenže já na výtoky trpím takže je mám furt, podle nich to fakt nepoznám a břicho mě bolí taky furt:D tak mám smolíka.. minulý cyklus jsem měla anovulační, proto jsem začala měřit, abych věděla na čem jsem a jestli se nesnažíme zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.3.13 20:57

@baruska.dol @Terulisekk já jsem taky zacala abych věděla ze se nesnažíme zbytečně. Můžeš zkusit ovu testy ale pokud nemáš pravidelne cykly tak se to dost prodraží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.3.13 21:12

První dcera vznikla právě tak, že jsme měli sex těsně po MS. Vím to, protože v ten měsíc jsme jiný styk neměli :) Takže to možné je. Jinak po porodu mívám ovulaci běžně až kolem 17DC, což se s první zkušeností docela vylučuje :mrgreen: Co se týče té stránky, která vám podle data vašeho narození vypočítá plodné dny, vypočítalo mi to plodný den na druhý den MS, kterou právě čekám :mrgreen: Docela bych se divila, kdyby to byla fakt pravda, protože ovulace u mě tento měsít proběhla už před nějakými 5 dny, tudíž pochybuju, že při MS bych mohla být znovu plodná :) Ale nevím, nejsem odborník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
12.3.13 21:44

@rajada čert se v tom vyznej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
12.3.13 21:44

Děvčata nikdy není sbažení zbytečné.. je třeba si to užít ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí