Přerušení ÚP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
25.9.11 08:32

přerušní úp

Ahoj holky, v práci jsem dostala vyhazov pro nadbytečnost, dostala odstupné a byla na úp. Teď jsem si našla práci a tak by mne zajímalo jestli jde úp přerušit, jedná se o to že jsem tam krátce a ty penízky co bych dostávala by se mi hodili. Protože kdy mě vyhodili nebo by se mi práce nelíbila tak bych se vrátila na úp a peníze by byly mizerné. Smlouvu mám na měsíc s tím že je tam zkušební doma na 3 měsíce. Mám z té práce strach protože jsem to nikdy nedělala. Budu záspuce ved. prodejny ale nepoznám moc maso, vím že se to naučím ale znám lidi co si budou za pultem rýpat. díky moc za radu. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
25.9.11 08:42

Jedině na černo. Když odejdeš tak je tam nějaká doba kdy se zase můžeš na ÚP hlásit. Nevím jak dlouhá, holky ti určitě poradí líp. Já podnikám, takže se v tom nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.9.11 09:10

Na ÚP se smíš nahlásit tuším znovu po 3 měsících.. Jinak pokud jsi na ÚP, tak nesmíš pracovat vůbec (nějak to zkrouhli úplně).. Takže přerušit evidenci a jít pracovat na zkušebku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
25.9.11 09:43

Na UP se můžeš nahlásit zpět hned jak o tu novou práci přijdeš, žádný limit tam není, ale podpora už se ti pak bude počítat z příjmu v tom posledním zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat