Vysněné povolání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak já jsem vždycky chtěla být herečka od mala a ještě mě to neopustilo
Ale jsem realista a moje vysněné zaměstnání je zašít se někde do kanclíku udělat svoje papíry a dostat mooc dobře zaplaceno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vždycky chtěla mít menší penzion a třeba s malou hospůdkou a toužím po tom čím dál víc
. Místo toho jsem zdravotní sestra a dělám od nevidím do nevidím
(teď jsem teda na RD
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem spokojená s povoláním které mám, moc mě baví a neměnila bych…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chtěla být učitelkou,dodělávám VŠ a snad se mi to poštěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chtěla bych mít obchůdek s dětským sortimentem a s látkovýma plenama. hold nejsou finance abych to rozjela půjčit se bojím a mám strach že by mi podnikání tady nešlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vysněné povolání dělám - učitelka na SŠ.
Ale je to dost o štěstí na kolektiv a děcka ve třídě.
Příspěvek upraven 23.09.11 v 19:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já vždycky chtěla být knihovnicí, nebo zalezlá někde ve vykopávkách či archivu, kde bych byla uplně bez lidí,sama samotinká. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tetma píše:
chtěla bych mít obchůdek s dětským sortimentem a s látkovýma plenama. hold nejsou finance abych to rozjela půjčit se bojím a mám strach že by mi podnikání tady nešlo
já teď makám v sociálních službách … jako práce fajn baví mě ,ale je to mazec někdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vzdycky jsem chtela byt pravnicka
to uz se mi nesplni,tak ted doufam,ze dalkove dodelam doktorat z Nemciny a potom nekde uplatnim sve jazykove znalosti
- Citovat
- Upravit
motika píše:
Tak já vždycky chtěla být knihovnicí, nebo zalezlá někde ve vykopávkách či archivu, kde bych byla uplně bez lidí,sama samotinká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já do slohové práce před takovými deseti lety psala, že bcyh chtěla být „matkou“.
Jinak pamatuju, jak se to vyvíjelo. Nejdřív jsem chtěla být učitelkou ve školce, pak na základce, pak na střední…
Mimo to jsem chtěla být doktorka, vzít si právníka, mít spolu penzion na horách a 6 dětí. No možná se mi splní těch 6 dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca píše:
Já do slohové práce před takovými deseti lety psala, že bcyh chtěla být „matkou“.Jinak pamatuju, jak se to vyvíjelo. Nejdřív jsem chtěla být učitelkou ve školce, pak na základce, pak na střední…
Mimo to jsem chtěla být doktorka, vzít si právníka, mít spolu penzion na horách a 6 dětí. No možná se mi splní těch 6 dětí
- Citovat
- Upravit
motika píše:
Tak já vždycky chtěla být knihovnicí, nebo zalezlá někde ve vykopávkách či archivu, kde bych byla uplně bez lidí,sama samotinká.
To jsem chtěla taky, vykopávat dinosauří kosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:taky jsem chtěla být knihovnicí…jenom číst číst a číst..a být za to dobře placená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaké zaměstnání jste vždy chtěli dělat, co by vás bavilo, co je vaším snem. A nebo máte vysněné povolání?