Vysněné povolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.11 10:23
Lizbeth píše:
Tak možná já vím..

ciao Liz :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12978
24.9.11 10:50

Já to věděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.9.11 11:24
Neprihlasena Jaruna píše:
Kvatapka píše:
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.
Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Nekecej :lol: ..to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.

Úplně nejlepší by bylo, kdyby si manžel našel nějakou hodně dobře placenou práci a já se mohla doma v klidu na plný úvazek věnovat chovu hafíků 8-) Takhle je sice chovat budu, ale budu k tomu muset chodit do mé nevysněné práce :-?
Ale útulek tu máme krásný, nový, pod záštitou města. Mám v plánu je kontaktovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.11 11:50
Kvatapka píše:
Kvatapka píše:
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.
Nekecej :lol: ..to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.
Úplně nejlepší by bylo, kdyby si manžel našel nějakou hodně dobře placenou práci a já se mohla doma v klidu na plný úvazek věnovat chovu hafíků 8-) Takhle je sice chovat budu, ale budu k tomu muset chodit do mé nevysněné práce :-?
Ale útulek tu máme krásný, nový, pod záštitou města. Mám v plánu je kontaktovat…

no ono kdyz to delas ve velkym, tak uz pracovat nemusis :-) myslim tim mit vic fen a ne je kazdy harani kryt. My ted meli jeden vrh belgicanu a hodilo to pres sto tisic :-)

• Citovat
  • Upravit
5527
24.9.11 13:32
Anonymní píše:
lulje píše:
Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo. :mrgreen: Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.

Jé, že vím, kdo se skrývá pod anonymem? ;)

Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby :lol:
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželka :lol: Vidím, že tahle povolání jsou tady dost in :palec: :mrgreen:
Já myslím, že nevíš :wink:

A vo co? :lol: :jazyk: Je tvůj nick složený ze dvou slov? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.9.11 13:34
Kamča.dalmatinka píše:
lulje píše:
Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo. :mrgreen: Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.

Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby :lol:
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželka :lol: Vidím, že tahle povolání jsou tady dost in :palec: :mrgreen:
já to nejsem :lol:

Kami, tys mě napadla jako první, ale pak jsem si příspěvek přečetla ještě jednou a došlo mi, že ten chlap je mladý. Což o tvém se říct nedá :lol: :wink: :jazyk: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.11 15:15
lulje píše:
Anonymní píše:
lulje píše:
Anonymní píše:

Já myslím, že nevíš :wink:
A vo co? :lol: :jazyk: Je tvůj nick složený ze dvou slov? ;)

Není :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
48576
24.9.11 18:02
lulje píše:
Kamča.dalmatinka píše:
lulje píše:
Anonymní píše:

já to nejsem :lol:
Kami, tys mě napadla jako první, ale pak jsem si příspěvek přečetla ještě jednou a došlo mi, že ten chlap je mladý. Což o tvém se říct nedá :lol: :wink: :jazyk: :mavam: :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
24.9.11 21:01
Anonymní píše:
Lizbeth píše:
Tak možná já vím..

Hello darling! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
24.9.11 21:02
Anonymní píše:
ja ho mam a doufam, ze jeste dlouho budu :-) ze se situace zmeni k lepsimu. Delam policejniho psovoda :-)

jee to je fakt krásná práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.11 21:24
barbarbucha píše:
Anonymní píše:
Lizbeth píše:
Tak možná já vím..

Ha a jsem odhalena :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5527
27.9.11 14:46
Anonymní píše:
barbarbucha píše:
Anonymní píše:
Lizbeth píše:
Tak možná já vím..
Ha a jsem odhalena :mrgreen:

A já jsem se netrefila :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.9.11 18:25

ahoj holky, no chtěla jsem pracovat ve školce-což jsem dělala nebo prodávat boty a to jsem taky dělala :lol: Každopádně ted jsem nejvíc spokojená tam, kde jsem- ve škole pro děti s kombinovanými vadami a moc mě to s nimi baví, jsou tak bezprostřední :srdce: , do školky bych už nešla, je to takové uřvané mraveniště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.9.11 19:06

No jo, ono ale v dnešní uspěchaný době, kdy každý chce hned a rychle prachy se najde pár pitomců, co by feny nejraději strhaly.

Mimochodem, že když to bude dělat ve velkým už nebude muset pracovat ji neraď :mrgreen: kolem více psů je přece práce a práce :mrgreen:
Anonymní píše:
Kvatapka píše:
Kvatapka píše:
no ono kdyz to delas ve velkym, tak uz pracovat nemusis :-) myslim tim mit vic fen a ne je kazdy harani kryt. My ted meli jeden vrh belgicanu a hodilo to pres sto tisic :-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.11 19:11
Larr píše:
No jo, ono ale v dnešní uspěchaný době, kdy každý chce hned a rychle prachy se najde pár pitomců, co by feny nejraději strhaly.Mimochodem, že když to bude dělat ve velkým už nebude muset pracovat ji neraď :mrgreen: kolem více psů je přece práce a práce :mrgreen:
Anonymní píše:
Kvatapka píše:
Kvatapka píše:
no ono kdyz to delas ve velkym, tak uz pracovat nemusis :-) myslim tim mit vic fen a ne je kazdy harani kryt. My ted meli jeden vrh belgicanu a hodilo to pres sto tisic :-)

Ale prijemny prace :-) ja kdybych se tim zivila, resp kdyby me psi zivili, tak by meli vsechno na co by si vzpomneli :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat