Vysněné povolání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Neprihlasena Jaruna píše:Kvatapka píše:NekecejNeprihlasena Jaruna píše:Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu...to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.
Úplně nejlepší by bylo, kdyby si manžel našel nějakou hodně dobře placenou práci a já se mohla doma v klidu na plný úvazek věnovat chovu hafíků
Takhle je sice chovat budu, ale budu k tomu muset chodit do mé nevysněné práce ![]()
Ale útulek tu máme krásný, nový, pod záštitou města. Mám v plánu je kontaktovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvatapka píše:Neprihlasena Jaruna píše:Úplně nejlepší by bylo, kdyby si manžel našel nějakou hodně dobře placenou práci a já se mohla doma v klidu na plný úvazek věnovat chovu hafíkůKvatapka píše:NekecejNeprihlasena Jaruna píše:Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu...to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.
Takhle je sice chovat budu, ale budu k tomu muset chodit do mé nevysněné práce
Ale útulek tu máme krásný, nový, pod záštitou města. Mám v plánu je kontaktovat…
no ono kdyz to delas ve velkym, tak uz pracovat nemusis
myslim tim mit vic fen a ne je kazdy harani kryt. My ted meli jeden vrh belgicanu a hodilo to pres sto tisic ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:lulje píše:Já myslím, že nevíšAnonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo.Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.
Jé, že vím, kdo se skrývá pod anonymem?
Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželkaVidím, že tahle povolání jsou tady dost in
![]()
A vo co?
Je tvůj nick složený ze dvou slov? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:lulje píše:já to nejsemAnonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo.Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželkaVidím, že tahle povolání jsou tady dost in
![]()
Kami, tys mě napadla jako první, ale pak jsem si příspěvek přečetla ještě jednou a došlo mi, že ten chlap je mladý. Což o tvém se říct nedá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:Anonymní píše:A vo co?lulje píše:Já myslím, že nevíšAnonymní píše:
![]()
![]()
Je tvůj nick složený ze dvou slov?
Není ![]()
- Citovat
- Upravit
lulje píše:Kamča.dalmatinka píše:Kami, tys mě napadla jako první, ale pak jsem si příspěvek přečetla ještě jednou a došlo mi, že ten chlap je mladý. Což o tvém se říct nedálulje píše:já to nejsemAnonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:Lizbeth píše:ciao Liz
Tak možná já vím..
Hello darling! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
ja ho mam a doufam, ze jeste dlouho buduze se situace zmeni k lepsimu. Delam policejniho psovoda
jee to je fakt krásná práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barbarbucha píše:Anonymní píše:Hello darling!Lizbeth píše:ciao Liz
Tak možná já vím..
Ha a jsem odhalena ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:barbarbucha píše:Ha a jsem odhalenaAnonymní píše:Hello darling!Lizbeth píše:ciao Liz
Tak možná já vím..
A já jsem se netrefila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, no chtěla jsem pracovat ve školce-což jsem dělala nebo prodávat boty a to jsem taky dělala
Každopádně ted jsem nejvíc spokojená tam, kde jsem- ve škole pro děti s kombinovanými vadami a moc mě to s nimi baví, jsou tak bezprostřední
, do školky bych už nešla, je to takové uřvané mraveniště
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, ono ale v dnešní uspěchaný době, kdy každý chce hned a rychle prachy se najde pár pitomců, co by feny nejraději strhaly.
Mimochodem, že když to bude dělat ve velkým už nebude muset pracovat ji neraďAnonymní píše:Kvatapka píše:no ono kdyz to delas ve velkym, tak uz pracovat nemusisNeprihlasena Jaruna píše:Úplně nejlepší by bylo, kdyby si manžel našel nějakou hodně dobře placenou práci a já se mohla doma v klidu na plný úvazek věnovat chovu hafíkůKvatapka píše:NekecejNeprihlasena Jaruna píše:Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Ale útulek tu máme krásný, nový, pod záštitou města. Mám v plánu je kontaktovat…myslim tim mit vic fen a ne je kazdy harani kryt. My ted meli jeden vrh belgicanu a hodilo to pres sto tisic
- Citovat
- Upravit
Larr píše:
No jo, ono ale v dnešní uspěchaný době, kdy každý chce hned a rychle prachy se najde pár pitomců, co by feny nejraději strhaly.Mimochodem, že když to bude dělat ve velkým už nebude muset pracovat ji neraďkolem více psů je přece práce a práce
Anonymní píše:Kvatapka píše:no ono kdyz to delas ve velkym, tak uz pracovat nemusisNeprihlasena Jaruna píše:Úplně nejlepší by bylo, kdyby si manžel našel nějakou hodně dobře placenou práci a já se mohla doma v klidu na plný úvazek věnovat chovu hafíkůKvatapka píše:NekecejNeprihlasena Jaruna píše:Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Ale útulek tu máme krásný, nový, pod záštitou města. Mám v plánu je kontaktovat…myslim tim mit vic fen a ne je kazdy harani kryt. My ted meli jeden vrh belgicanu a hodilo to pres sto tisic
Ale prijemny prace
ja kdybych se tim zivila, resp kdyby me psi zivili, tak by meli vsechno na co by si vzpomneli ![]()
- Citovat
- Upravit
ciao Liz