Vysněné povolání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
fakt jo ![]()
Já jsem mezitím vygooglila tohle
http://www.hradeckralove.org/urad/jesle
to už neplatí?
U nás jsou 3000 plus stravné. Ale jenom 30 míst na celou Plzeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám že tam jsu drobné změny, ale když si to spočteš tak vyjde skoro ta částka co jsem psala. 2500,–+1000+580+500 takže teda 4500,– což teda zase nějak změnili protože v červenci když jsem to zjišťovala to bylo o litr víc
No tak aspoň že tak, nakonec by to mohli po novým roce ještě zlevnit
No to asi těžko, je to jen moje zbožný přání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ta 500 je jen rezer. poplatek, to bych taky nepočítala, já teď platím 3000 za dopolední docházku na 5 dní v měsíci
To je teprve školné
Ale je to proto, že se uvolnilo místo a kdybych ho nevzala, tak by ho dali dalšímu v pořadí a já bych se taky nemusela dočkat. Na druhou starnu jsem ráda, malá si zvykne postupně. A omlouvám se za OT
Já jsem vystudovala vysněný obor,ale z vysněné práce jsem po ztrátě iluzí zběhla. Pracují stále v oboru, neneí to vysněná práce, ale mám jí ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo vidíš, to je jen dokud tam dítě nenastoupí že? Ty jo co mi to ta ředitelka vykládala za částku probůh. No tak to už není takovej mazec jakej jsem myslela a měla z toho šediny. No tak díky za uvedení do reality. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
brumdinka píše:
petrucha - jé super to bude bomba, držim palce s cukrárnou .mimochodem, kde bude, že bych přišla na dortík![]()
slalomačko - mo moc prosim, kde si studovala tu informatiku/matematiku .......já totiž před MD přesně tohle učila na gymplu a děsně mě to chytlo konečně sem se pracovně našla a fakt mě to baví a ráda bych se k tomu po RD vrátila, ale mám vystudovanou Podnikovou ekonomiku (Bc.) a potřebuju tim pádem doplnit vzdělání směrem k pedagogice, tak možná bys mi mohla pomoct
![]()
Ahojky, napíšu ti to do zprávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mag píše:
fakt jo
Já jsem mezitím vygooglila tohle
http://www.hradeckralove.org/urad/jesleto už neplatí?
U nás jsou 3000 plus stravné. Ale jenom 30 míst na celou Plzeň.
To je síla
Kolik že má Plzeň obyvatel?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit