Vysněné povolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12868
13.10.11 08:09

fakt jo 8-o
Já jsem mezitím vygooglila tohle
 http://www.hradeckralove.org/urad/jesle

to už neplatí?

U nás jsou 3000 plus stravné. Ale jenom 30 míst na celou Plzeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.10.11 08:18

Koukám že tam jsu drobné změny, ale když si to spočteš tak vyjde skoro ta částka co jsem psala. 2500,–+1000+580+500 takže teda 4500,– což teda zase nějak změnili protože v červenci když jsem to zjišťovala to bylo o litr víc :cert: No tak aspoň že tak, nakonec by to mohli po novým roce ještě zlevnit :lol: No to asi těžko, je to jen moje zbožný přání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
13.10.11 08:22

Tak ta 500 je jen rezer. poplatek, to bych taky nepočítala, já teď platím 3000 za dopolední docházku na 5 dní v měsíci :mrgreen: :mrgreen: To je teprve školné :) Ale je to proto, že se uvolnilo místo a kdybych ho nevzala, tak by ho dali dalšímu v pořadí a já bych se taky nemusela dočkat. Na druhou starnu jsem ráda, malá si zvykne postupně. A omlouvám se za OT

Já jsem vystudovala vysněný obor,ale z vysněné práce jsem po ztrátě iluzí zběhla. Pracují stále v oboru, neneí to vysněná práce, ale mám jí ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.10.11 08:24

No jo vidíš, to je jen dokud tam dítě nenastoupí že? Ty jo co mi to ta ředitelka vykládala za částku probůh. No tak to už není takovej mazec jakej jsem myslela a měla z toho šediny. No tak díky za uvedení do reality. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.10.11 11:21
brumdinka píše:
petrucha - jé super to bude bomba, držim palce s cukrárnou .mimochodem, kde bude, že bych přišla na dortík :dance: :wink:slalomačko - mo moc prosim, kde si studovala tu informatiku/matematiku .......já totiž před MD přesně tohle učila na gymplu a děsně mě to chytlo konečně sem se pracovně našla a fakt mě to baví a ráda bych se k tomu po RD vrátila, ale mám vystudovanou Podnikovou ekonomiku (Bc.) a potřebuju tim pádem doplnit vzdělání směrem k pedagogice, tak možná bys mi mohla pomoct :think: :wink:

Ahojky, napíšu ti to do zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.10.11 11:31
mag píše:
fakt jo 8-o
Já jsem mezitím vygooglila tohle
 http://www.hradeckralove.org/urad/jesle

to už neplatí?

U nás jsou 3000 plus stravné. Ale jenom 30 míst na celou Plzeň.

To je síla 8-o Kolik že má Plzeň obyvatel?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat